Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

ΦΙΑΣΚΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΣΑΓΡΟΥ

Άλλη μια ήττα της διοίκησης Μούρτζη η μη ψήφιση από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της εκχώρησης του πολιτιστικού κέντρου Μεσαγρού για την δημιουργία αστυνομικού σταθμού. Τα επιχειρήματα και η παρουσία του δημάρχου μπορεί να έπεισαν τους συμβούλους του τοπικού διαμερίσματος αλλά όχι το δημοτικό συμβούλιο.Όπως είχαμε γράψει, ένας αστυνομικός σταθμός χρειάζεται κτιριακές εγκαταστάσεις με προϋποθέσεις σημαντικού κόστους κάτι το οποίο δεν έλαβε υπόψη ο δήμαρχος που έσπευσε να δρέψει δάφνες. Μόνο που στο δημοτικό συμβούλιο δεν τον στήριξαν ούτε οι δικοί του (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης). Ο Μεσαγρός έσωσε τον πολιτισμό του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έπαιξαν το παιχνιδάκι τους εκει. Ο δήμαρχος για να κοροϊδέψει τους κατοίκους ότι με δικές του ενέργειες ξαναλειτούργησε τον αστυνομικό σταθμό Μεσαγρου και ότι τους διαθέτει και κτιρο Η αντιπολίτευση το πολέμησε αυτο για να μη το καρπωθεί ο δήμαρχος. Ο καλαμακης ταχα για το καλό του τόπου του σκίζεται για να ξανά νοικιάσει το κτίριο του που του εχει ξεμείνει...ο αντιπεριφερειάρχης για να πει ότι δώστε μου την απόφαση να σας την προωθήσω και ο ΣΥΡΙΖΑ για να λέει ότι έβγαλε απόφαση επαναλειτουργίας του σταθμού χωρις βέβαια να διαθέτει ούτε ευρώ,ούτε ενα περιπολικό ούτε καν έναν αστυνομικό για το σκοπό αυτο. Έτσι για να περνάει ο καιρος χωρίς να γίνεται τιποτα σαυτο τον τόπο και ο ένας να τα ρίχνει στον αλλον. Απλά παρακολουθήσαμε μια ακόμη παράσταση και με αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερο.... μεσαγριτες δοξάστε τους!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ vs ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ 0-1. ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ Ο ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.