Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?

Ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η απαρτία για την εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου μετά την διαγραφή Οικονόμου σχηματίστηκε χάρη στην παρέμβαση βουλευτή της περιφέρειας Πειραιά.  Αποφασίσαμε να ερευνήσουμε την ορθότητα του ισχυρισμού. Εξετάσαμε ποιοι ήταν οι παρόντες και ποιοι οι απόντες. Απόντες ήταν το σύνολο των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης πλην ενός συμβούλου της παράταξης Τζίτζη. Παρόντες ήταν 13 από τους 16 συμβούλους της συμπολίτευσης (απουσίαζαν οι Ν Οικονόμου, Σ Πάλλης και Ε Πάλλης) και ο σύμβουλος της παράταξης Τζίζτζη Λαμπαδάριος Στυλιανός.Χάρη στον τελευταίο υπήρξε η απαραίτητα απαρτία των 14 συμβούλων και χάρη σε αυτόν έγινε η εκλογή προέδρου. Επιπροσθέτως εξετάσαμε τις παρουσίες των 14 συμβούλων. Εξ αυτών τρεις εκπίπτουν από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου λόγω απουσίας σε τρία συνεχόμενα δημοτικά συμβούλια. Επομένως οι κύριοι Βατικιώτης και Λορέντζος από την συμπολίτευση έχουν σειρές από συνεχιζόμενες απούσιες και το 2016 αλλά και το 2017. Όμως ο πρωταθλητής των απουσιών είναι ο κύριος Λαμπαδάριος της παράταξης Τζίτζη.  Ο λόγος για τον οποίο ο συγκεκριμένος ήρθε να ψηφίσει δεν έχει λογική εξήγηση και κατά συνέπεια ο ισχυρισμός για πολιτική παρέμβαση βουλευτή είναι δόκιμος.
Ο δήμαρχος κάνει λόγο ότι αυτοί που του εναντιώνονται και του έχουν κάνει μηνύσεις κρύβονται πίσω από πολιτικούς. Η ανάμιξη πολιτικού στην εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου ως πράξη πόσο άραγε διαφέρει από αυτά που καταγγέλλει ο δήμαρχος?

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακε ακου.δεν ειναι μονο οι απουσιες...τα δημοτικα κ κοινοτικα συμβουλια στερουνται νομιμοτητας λογω ελλειψης δημοτικης ενημεροτητας απο πολλους.ερχονται... προσφυγες και ο νεος προεδρος δσ ειναι ετοιμος για παραβαση καθηκοντος

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ κ. ΘΕΡΙΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ : Στέλιο επειδή τουμπάρανε τα πράγματα και υποψήφιος Πρόεδρος θα είναι φίλος που θα με στηρίξει στις εκλογές πήγαινε να τον ψηφίσεις με πήρε τηλέφωνο ο Δήμαρχος και το υποσχέθηκα
ΣΤΕΛΙΟΣ: Είχα πει ότι δεν πάω γιατί είναι δικό τους πρόβλημα
ΚΩΣΤΑΣ : Πήγαινε γιατί ο Δήμαρχος είναι δικός μου άνθρωπος και θέλω να τον κατεβάσω Αντιπεριφερειρχή στις επόμενες εκλογές
ΣΤΕΛΙΟΣ: Μα έχω στον αρχηγό μου τον Φίλιππο ότι δεν θα πάω
ΚΩΣΤΑΣ: Ποιόν αρχηγό σου σιγά μην στηηρίξω ποτέ για Δήμαρχο τον αρχηγό σου
ΣΤΕΛΙΟΣ: Εντάξει Κουμπάρε φεύγω τρέχωντας και πάω να ψηφίσω

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΑΓΙΝΙΤΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη μετά τον δήμαρχο σου τον Μητσάρα σε άδειασε και ο βουλευτής σου ο Κωστάκης καλά στα έλεγα ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες να τους χαίρεσαι

Ανώνυμος είπε...

Μαφιόζικες συμπεριφορές. Εκβιασμοί, προπηλακισμοί, εξόφληση εκλογικών γραμματίων, συμφωνίες στήριξης για μελλοντικές υποψηφιότητες και το μαύρο χρήμα να ρέει... βέβαια ο σκοπός αγιάζει τα μεσα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΗΣ 1: Ξέρεις ποιος εκλέχτηκε Πρόεδρος Δημοτικου Συμβουλίου;
ΠΟΛΙΤΗΣ 2: Ποιός;
ΠΟΛΙΤΗΣ 1: Ο Θεριανός
ΠΟΛΙΤΗΣ 2: ΧαΧαΧα

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ: κάποτε τοπαιζε ΠΑΣΟΚ, μετα ΝΔ, μετα ΣΥΡΙΖΑ, πρόσφατα τους έβριζε ολους, τωρα υποστηρίχτηκε απο τον Κώστα Κατς.... Πολυ μπεσαλής λέμε.. ποιος είναι? Οποιος το βρει κερδίζει μια τσάρκα με το ασθενοφορο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΙΛΡ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΝΕΤΑ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ:ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ξεφτίλες είναι αυτοί...σκέτη γιάφκα. Αρχίζω να φοβάμαι..

Ανώνυμος είπε...

10:13 μμ μην ξεχνας οτι το 2014 ξεκινησε να ειναι υποψηφιος με τον Κουκουλη, πηγαινε και στις συναντησεις και στο παρα πεντε πηγε με τον Μουρτζη.

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαίνω γιατι μας τον διαφημίζεις ... ομως εγώ που υπήρξα συμμαθητής του μέχρι και το ΓΥΜΝΑΣΙΟ δεν ειχε μάθει ούτε την προπαίδεια ... μονο για κουτοπονηριές ηταν ικανός. Θα μου πεις τι χρειάζονται τα τυπικά προσόντα για να διοικήσεις την Αιγινα αφου το βασικό προσόν της κουτοπονηριάς το εχει. Δεν ειμαστε και Βρυξέλλες. Συμφωνείς νομίζω....

Ανώνυμος είπε...

9.04 μας λες λοιπόν ότι η επιτυχία του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα είναι επιτυχία για όλη την Αιγινα. Ρε μήπως να παρεις κανένα χάπι να σου περασει η σύγχυση? Μπας και νομίζεις ότι έγινε και προεδρος της δημοκρατίας ´η πρωθυπουργός? Απο τη χαρά σου εχεις τα εχεις μπερδέψει τα πραγματα. Απλά και μονο στο δημοτικό σύμβουλοι θα δίνει το λόγο στους δημοτικούς συμβούλους.. όλα τα αλλα τα κάνουν οι υπηρεσίες του δήμου με το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους. Έλεος !!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σημαντικό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι εφ' όσον η αντιπολίτευση θεωρεί παράνομη την εκλογή προέδρου, πρέπει να καταγγείλει τη διαδικασία ενώπιον του Δ.Σ και να μη συμμετέχει στις συνεδριάσεις, μέχρι να βγει η απόφαση από την αποκεντρωμένη. Διαφορετικά έμμεσα τη νομιμοποιεί.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:13 όπως λέει και το άσμα ψηλά δε φτάνει μόνο ο αητός μα γλείψε γλείψε φτάνει και το σαλιγκάρι. Εδώ στο elada φτάνει μόνο το σαλιγκάρι. Γιατί μόνο σαλιάγκους βλέπω. Εδώ έχουμε πορδουργούς που παίρνουν μ@λ@κες και τους κάνουν υπουργούς. Ο Θεριανός μας πείραξε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είπανε να γίνει δημοτικό συμβούλιο για να αλλάξουνε πρόεδρο.
Ύστερα εμείς είπαμε να μήν γίνει και επειδή ο πρόεδρος ήτανε δικός τους είπαμε οτι δέν πάμε. Καί ύστερα αυτοί είπανε οτι ο πρόεδρος ήτανε ολουνών και πρέπει όλοι μαζί να τον αλλάζουμε και εμείς τότε τους είπαμε μα αφού εσείς τον είχατε προτείνει και τί θαππεί δέν τον εθέτε ξαφνικά; και ο άρχων του τόπου είπε δέν είνε δικός μου γιατί κάνει παρέα με προδότες κουκουλικούς και ύστερα εμείς είπαμε κάντε ότι θέτε συνβούλλιο δέ θα γίνει και η αντιπολλίτεψη καταγγέλλει και δέν θα έρθει και θύμωσε και ο Φίλλιππας και είπε ούτε καιγώ θα πάω μετά πήγε το Ντελλουκάκι (του Φίλιππα) και έγινε συμβούλιο. ΑΥΤΆ ΑΚΡΙΒΏΣ!!
ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ....

Ανώνυμος είπε...

περιμένουμε δήλωση από τον κύριο Φίλιππο Τζίτζη αν επικροτεί ή όχι την ενέργεια του άφαντου δημοτικού του συμβούλου κύριου Λαμπαδάριου
Κύριε Τζίτζη η σιωπή σας σημαίνει ενοχή ξεκαθαρίστε την θέση σας

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΠΑΝΙΟ Η ΟΧΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

Ανώνυμος είπε...

Το video του Aeginaportal είναι όλα τα λεφτά. Άμα το πάρει ο Οικονόμου έχει κερδίσει την ένσταση 100%. Παράτυπη η διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος. Για να χάσει ο Οικονόμου την υπόθεση πρέπει να βάλουν μεγάλα δόντια. Μέχρι η μυστικότητα της ψηφοφορίας έχει καταστρατηγηθεί. Και μη χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

το νεο καναλι παιδικων προγραμματων, παρουσιαζει παιδικες εκπομπες απο την αιθουσα του δημοτικου συμβουλιου, συντονιστειτε στην ιντερνετικη συχνοτητα του πορταλ. καλη διασκεδαση.

Ανώνυμος είπε...

Η γιάφκα της ψαραγοράς τρίβει τα χέρια της αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις θα τρίβει τα μάτια της και δεν θα το πιστεύει

Ανώνυμος είπε...

Αν θελουν να ειναι αξιοπιστοι ετσι θα πρεπει να πραξουν εκτος αν ειναι ολα αυτα μια φουσκα,διαφορετικα θα ειναι συννενοχοι στις παρανομιες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΙΑΚΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καταλάβει ο Θεριανός ότι α) δεν βγήκε πρόεδρος από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά μόνο από την παράταξη του και β)Να σταματήσει να εδρεύει στην ψαραγορά και να κάτσει να διαβάσει την νομοθεσία αν τυχόν προεδρεύσει γιατί θα τον κολήσουν στον τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε κυριοι !!! ΘΕΡΙΑΝΟΣ Θα αφησει εποχη και θα το δειτε μην βιαζεστε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Στέλιο ξύπνησες ή κοιμάσαι ακόμα ο Θεριανός έγινε πρόεδρος . Πως γίνεται ρε Στέλιο να κοιμήθηκες με πρόεδρο Ζορμπά και να ξύπνησες με πρόεδρο Θεριανό

Ανώνυμος είπε...

Ο Ισκαριώτης της Αίγινας με την μπλούζα του μανάβη, πήγε "αυτοβούλως"... για το καλό της Αίγινας οπως πάντα, για να συμπληρωθεί η απαρτία στην παράνομη διαγραφή και εκλογή νέου προέδρου Δ.Σ.
Μέχρι την τελευταία στιγμή δήλωνε ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέμα και δεν θα πήγαινε όπως και ο αρχηγός του, κατόπιν όμως εντολής του "βολευτή" και κουμπάρου του ο οποίος προσπαθεί να αποδείξει με τη συμπεριφορά του ότι ελέγχει τα πολιτικά δρώμενα της Αίγινας, παρουσιάστηκε ως «από μηχανής θεός» και έβαλε πλάτη, (Κωστάκη να σε χαίρεται η Νέα Δημοκρατία)... Τελικά πήρες όλα τα χούγια του πεθερού, θα τα πούμε στα γουναράδικα, κοντός ψαλμός αλληλούια, ντροπή και μόνο ντροπή, τίποτα άλλο!!

Ανώνυμος είπε...

Τζιτζη που εισαι δεν φαινεσαι πουθενα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί πρέπει να έχουνε πέσει στα σκληρά. Δεν εξηγείται αλλέως. Ρε παιδιά τι πίνετε και δε μας δίνετε;

Ανώνυμος είπε...

Ψηφισανε οι Αιγινητες των οπωροπώλη εκπροσωπό τους στον Δήμο, αυτός βέβαια τους έγραψε κανονικά και δεν πάτησε το πόδι στα Δημοτικά Συμβούλια σε σοβαρά θέματα για την Αιγινα και ω του θαύματος παρουσίαστηκε, για να ξελασπώσει τον Μητσο ψηφίζοντας για Πρόεδρο Δ/Σ ποιον τον θεριανό μετα βέβαια απο την προτροπή του κουμπάρου του βουλευτή της ΝΔ , εμένα πάντως δεν με εκπλήσσει το επίπεδο του, γιατί μανάβης γεννήθηκε και μανάβης θα πεθάνει .

Ανώνυμος είπε...

Τσιμπήστε μας να δούμε αν είμαστε ξύπνιοι. Τι λέει ρε ο άνθρωπος. Αποκατάσταση της Νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Δηλαδή όλες οι παρανομίες στο Δήμο και οι αποφάσεις του ενός παίρνονταν από τον Οικονόμου; Και τώρα με το Θεριανό θα στρώσουμε. Ίσα ρε πουραδόμαγκα και σε πιστέψαμε. Ακούτε ρε τι λέτε μας έχετε φλομώσει στη ματαλακία.

Ανώνυμος είπε...


ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ

ΜΗΤΣΟΣ: Ελα Κωστα καλημερα να ξερεις πως εσυ πως μια μερα θα γινεις υπουργος τέτοια νέα παιδιά θέλει η Ελλάδα να πάει μπροστά σαν και εσένα οι σημερινές κυβερνήσεις μας έχουν φτάσει εκεί που μας έχουν φτάσει διότι εφαρμοσαν τα μνημόνια και εμεις ενας φτωχος δήμος είμαστε και εγω δινω ναυμαχιες καθε μερα για να στειλω τα σκουπιδια στην χωματερή παλευω μονος μου με τα κύματα δεν εχω προσωπικό αυτός ο Καλλικράτης φταίει για όλα έχω και αυτό το κολοπαιδο που κάνει παρέα με τον εχθρό μου που μου εκανε τρεις μηνυσεις με εχει στειλει στον εισαγγελέα μιλαει και με την αντιπολιτευση και με εχει κανει μπουρδέλο αλλά θα τον λιωσω τον αλήτη που τα εβαλε μαζι μου
ΚΩΣΤΑΣ : Έλα Δημαχε μου τι μποω να κανω για εσένα για ποιον αλήτη μιλάς για τον Αντιδημαχο της Υδευσης ;
ΜΗΤΣΟΣ: Οχι για το κολοπαιδο που εχω προεδρο δημοτικού συμβουλίου τον διέγραψα απο τον συνδυασμο και τωρα δεν μου βγαίνουν τα νουμερα για απαρτία θέλω να πάρεις τηλέφωνο τον κουμπάρο σου τον Στέλιο και τον μικρό που το επηρεάζεις εσυ για να ερθουν στο δημοτικό συμβούλιο για να εχω απαρτία
ΚΩΣΤΑΣ: Δημαχε ο Ποεδος είναι φίλος μου δεν μποω να τον ποδωσω μου εχει σταθεί
ΜΗΤΣΟΣ: Κολοπαιδο είναι διωξτον απο διπλα σου και θα σου δωσω ολους του ψηφους του συνδυασμου για παρτυ σου θα οργωσω ολη την Αιγινα για να σε βγαλω πρωτο βουλευτη στηριξε με και εγω θα παρω τον Μητσοτακη τηλέφωνο να σε κανει υπουργο οταν γινει πρωθυπουργος αυτος κανει παρεα με τον εχθρο του φιλου του πεθερού σου ειναι φυρα τι θες ν α εχεις αυτον η εμας;
ΚΩΣΤΑΣ: Δήμαχε μου θα κάνω ότι μποω για εσένα θα παω τηλεφωνα και θα τους πω να εθουν πετωντας ,ην αμησυχεις θα σε βοηθησω
ΜΗΤΣΟΣ; Σε ευχαριστω με σώνεις να δεις που στο τέλος θα σου φέρω και τον ταβερνιάρη να σου κάνει αγωνα για εσενα οτι δεν μπορεσε ο πεθερος σου θα το καταφέρω εγω

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα της συνάντησης των κ.κ. Σκουρλέτη - Μούρτζη, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου, είναι το εξής: "... Ο Υπουργός Εσωτερικών τον άκουσε προσεχτικά κι αντιμετώπισε θετικά τα λεγόμενα του κ.Δημάρχου και δεσμεύθηκε να εξετάσει διεξοδικότερα τα ως άνω αιτήματά του για να βρεθούν άμεσα λύσεις.". Tα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά για τον καθένα μας που το διαβάζει, αλλά κατά τη γνώμη μου, χειροπιαστό ΤΙΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Αιακε θα στο ξαναπω.ακυρες οι συνθεσεις δημοτικων κ τοπικων συμβουλιων καθως κ οι αποφασεις τους

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ποτε θα μιλήσεις;
Όσο σιωπάς είσαι συνένοχος .Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιτζη .

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Αιακέ σταματα να ανεβάζεις ανώνυμα σχόλια, ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. Το κακό ειναι οτι εσένα δεν μπορεί να σε διαγράψει, ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ. Οτι και να κανεις «Μύθευμα», απο το Μύθος το στόμα του Αιακού δεν θα του το κλήσεις!
Ο ΑΝΩΝΥΜΟανωνυμος...!!! :))))

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ ο Οικονόμου δεν μιλάει γιατί; απλά έστειλε μια επιστολή η οποία δεν διαβάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο μέχρι εκεί είναι οι ενέργειες .
Δυο είναι τα τεινά ή τον κρατάνε ή τους ετοιμάζει κάτι δυνατό με αυτό τον τρόπο τους έχει στην αγωνία. Η πιο ακραία εκδοχή είναι να έχει επιλέξει την σιωπή συνειδητά και να αφήνει τους άλλους να εκτιθονται πράγμα δύσκολο για τον χαρακτήρα του αν το κάνει αυτό δείχνει πως ωριμάζει πολιτικά

Ανώνυμος είπε...

Ο Μήτσος έχει δίκιο. Αν δε συνεργάζεται ο Πρόεδρος με το Δήμαρχο και τους συναδέλφους του δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος. Αυτός συνεργαζόταν με την αντιπολίτευση και τους δικούς του τους κάρφωνε. Όσο για τη διαδικασία αν έχει γίνει λάθος θα φανεί εάν και εφ' όσον θα γίνουν προσφυγές.

Ανώνυμος είπε...

9:54 μ.μ. πρέπει να αλλάξει και τον αντιδήμαρχο οικονομικών γιατί αυτός έδινε περισσότερες πληροφορίες και αν δεις τα βίντεο των δημοτικών συμβουλίων και τα βιντεο της οικονομικής όλο ρώταγε την αντιπολίτευση αυτό και αν ήταν συνεργασία

Ανώνυμος είπε...

9:54 μ.μ. παίρνεις ληγμένα ο Οικονόμου μια ζωή κάλυπτε τον Μούρτζη με αποκορύφωμα την φράση που είπε "δεν μου έστειλαν τα έγγραφα οι υπάλληλοι" ενώ ήξερε ότι ο Μούρτζης τα είχε στο γραφείο του και όφειλε να τα δώσει στην αντιπολίτευση πλάκα κάνεις τώρα η ψαραγορά δεν το ήθελε και φάνηκε με την κάθοδο του Ζορμπά για Πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

Κάντε λίγο υπομονή, "ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥΣ"...
Ο 8:36 μ.μ. εν μέρει έχει δίκιο, κάθε πράγμα στην ώρα του κι ο κολιός τον Αύγουστο.
Η καταιγίδα κάνει μεγάλη καταστροφή γιατί έρχεται απροειδοποίητα.
Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται η καταιγίδα ("ΜΈΔΟΥΣΑ") για οποιονδήποτε μπλέχτηκε στην υπόθεση διαγραφής Οικονόμου.

Ανώνυμος είπε...

κ. Γιώργο μη κόβετε σχόλια πρέπει να μαθευτεί η αλήθεια.