Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ

Στην συνέντευξή του στο πορταλ στις 21 Οκτωβρίου 2017 μιλώντας για την διαγραφή Οικονόμου από την παράταξή του ο δήμαρχος είπε "οι συμπολίτες μου πρέπει να ξέρουν την αλήθεια". Αυτό θέλουμε κι εμείς. Ως κύρια αιτία της διαγραφής χαρακτήρισε τις "κακές παρέες" που κάνει ο κ Οικονόμου οι οποίοι (όπως είπε) " τυγχάνει να έχουν κάνει τρεις μηνύσεις σε εμένα".
Το ερώτημα είναι γιατί κάποιος έφτασε στο σημείο να κάνει τρεις μηνύσεις στον δήμαρχο?
 Ποιος είναι ο επιτιθέμενος και ποιος ο αμυνόμενος?
Από την διαμάχη θα υπάρξουν επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο και αν ναι ποιες?
Θεωρώ ότι όλα ξεκίνησαν με την επίθεση κατά του Τόγια. Κάποιος τον κατήγγειλε στην πολεοδομία για παράνομη πέργκολα. Η πολεοδομία ήρθε, μέτρησε, κοινοποίησε πρόστιμα. Στην συνέχεια ο δήμος καθαίρεσε την πέργκολα έμπροσθεν του ξενοδοχείου. Ο Τόγιας δεν αντέδρασε αν και ο κύριος στόχος της καταγγελίας ήταν οι άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες που έχουν σχέση με το έτοιμο μπετόν.  Το όλο εγχείρημα ήταν μια επίδειξη ισχύος , καθήλωσης και εξευτελισμού του Τόγια. Για τους επιτιθέμενους ο Τόγιας έπρεπε να φύγει από την μέση και να αφήσει το πεδίο της εμπορίας έτοιμου σκυροδέματος στην Αίγινα ελεύθερο.  Βολική συγκυρία η χρησιμοποίηση της πέργκολας από τον μισθωτή του Τόγια , ο οποίος την χρησιμοποιούσε εφόσον υπήρχε και εφόσον είχε κατασκευαστεί με νόμιμη από την  πολεοδομία άδεια από προηγούμενο ενοικιαστή του Τόγια.  Χρόνια στην πολιτική και επιχειρηματική πιάτσα ο Σκλάβαινας (ενοικιαστής του Τόγια) έχει συμπάθειες αλλά και πολλές αντιπάθειες. Η καθαίρεση της από αυτόν χρησιμοποιούμενης πέργκολας τον έθιξε προσωπικά .Στην θέση του κανείς δεν θα ήθελε να γίνει ο περίγελος της παραλίας. Όλα ήταν άριστα προγραμματισμένα. Η δαιμονοποίησης και ο δημόσιος εξευτελισμός του Σκλάβαινα θα έκρυβε τα πραγματικά γεγονότα.Όλοι θα επικεντρώνονταν στο πάθημά του και κανένας δεν θα καταλάβαινε τι πραγματικά έγινε.  Μόνο που , αντίθετα με τον Τόγια, ο Σκλάβαινας αντέδρασε.
Αν ο δήμαρχος πραγματικά θέλει "οι συμπολίτες του να ξέρουν την αλήθεια" ας μας πει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ποιος έκανε την καταγγελία στον Τόγια γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα. Η δαιμονοποίηση του Σκλάβαινα δεν πείθει.
 Οι συμπολίτες, και "ιδιαίτερα το σύνολο των επαγγελματιών της παραλίας για τους οποίους τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα "(όπως είπε στην συνέντευξή του ο δήμαρχος) θα πρέπει να ξέρουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη διαγραφή του Οικονόμου όλα θα γίνουν νόμιμα. Ο Μούρτζης θα κλείσει όλα τα παράνομα μαγαζιά που περιέργως κλείνουν όταν εμφανίζεται το ΣΔΟΕ και θα ξυλώσει και όλες τις παράνομες πέργκολες της παραλίας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ένα πράγμα: αυτός που είπε ότι θα ξηλώσει την πέργκολα, την ξήλωσε...
και ο άλλος ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πέργκολα είχε άδεια;Ο Σκλάβαινας έχει άδεια;Ο Τόγιας έχει άδεια;Η κατεδάφιση της πέργκολας είχε άδεια;Εδώ σε θέλω μάστορα..

Ανώνυμος είπε...

6,10 οι επιχειρήσεις της παρεοκρατίας έχουν άδεια?