Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ


"Στην κοινωνία ζούμε για μια τιμή και ένα λόγο που καμία δύναμη δεν τον αλλάζει" γράφει ο δήμαρχος στην επιστολή του υπονοώντας ότι ο τέως φίλος και συνεργάτης του υστερεί σε λόγο και τιμή και γι αυτό διαγράφηκε. Διαβάζοντας την επιστολή καταλαβαίνουμε ότι  "η εντιμότης και ο λόγος τιμής" των υπογραψάντων την διαγραφή του Νίκου Οικονόμου δεν άντεχε την ύπαρξή του. Παρέμεινε αδιάλλακτος "παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έγιναν από μέρους μου και σχεδόν από όλα τα μέλη του συνδυασμού να αλλάξεις την συμπεριφορά σου πράττοντας όλα αυτά που είχες δεσμευτεί ενώπιόν τους δεν έπραξες τίποτα".Ωραία λοιπόν δεν υποτάχθηκε και τον διέγραψαν.
Στην αυριανή ψηφοφορία περιμένουμε να δούμε τον εκλεκτό  της παράταξης "λόγου και τιμής"

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ?ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

κάποτε η συμφωνία μεταξύ δυο ανδρών επισφραγιζόταν με μια χειραψία.
Στην περίπτωση που (όπως ακούγεται στα καφενεία) υπήρχε συμφωνία στον συνδυασμό του Δημάρχου για εναλλαγή στις θέσεις ευθύνης των Δημοτικών Συμβούλων, τότε το δίκιο βρίσκεται στην πλευρά του Δημάρχου. Στην περίπτωση αυτή το φάουλ του Δημάρχου είναι γιατί δεν αλλάζει και τους άλλους Αντιδημάρχους. Και για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών το καταλαβαίνω (αφού είναι ότι καλύτερο έχει στον τομέα αυτόν και άμισθος), τον Αντιδήμαρχο για το νερό γιατί δεν τον αλλάζεις;
Και εάν ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ σου δημιουργούσε προβλήματα στο έργο σου, τότε συμπεραίνουμε ότι ο Αντιδήμαρχος Νερού εκτελεί άψογα την ευθύνη που του έχεις αναθέσει, σε βοηθά στο δύσκολο έργο σου με τις απεριόριστες γνώσεις του και για αυτόν τον λόγο δεν τον αλλάζεις.
Δήμαρχε στα καφενεία θα λέμε όλη την αλήθεια και όχι την μισή.

Ανώνυμος είπε...

Ο Προεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου εκλέγεται απο όλους τους δημοτικους συμβουλους (πλειοψηφιας & μειοψηφίας) και εχει υποχρέωση να συνεργάζεται με ολους. Οποιες κρυφες συμφωνίες υπηρχαν είναι παράτυπες και δεν ευσταθούν. Για να αποπεμφθει ένας πρόεδρος πρέπει να στοιχειοθετείται ανεπάρκεια στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Απο το κείμενο της επιστολής του δημάρχου ομως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι οι συμπολίτες μας να αντιληφθούν μέσα και από αυτή την όλη μεθόδευση της διαγραφής του Προέδρου ΔΣ, ότι υπάρχουν κάποιοι που κινούν νήματα και μεθοδεύουν εξελίξεις με υπόγειο και ύπουλο τρόπο με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των σχεδίων τους για το μέλλον.
Αυτοί οι κύριοι υποτιμούν την νοημοσύνη των ψηφοφόρων τους αλλά και των συναδέλφων τους και συμπεριφέρονται σαν δικαιωματικά να τους ανήκει η εξουσία.
Στο μέλλον θα εμφανιστούν πάλι ως τα καλά παιδιά που θα διεκδικήσουν μέσω ενός συνδυασμού να μας ξανασώσουν ενω στην πραγματικότητα θέλουν να ελέγχουν τα πάντα.
Ας το έχουμε κατα νου.

Ανώνυμος είπε...

Ο εκλεκτός λέγεται Ζορμπάς, ο οποίος στις αρχαιρεσίες δεν ήθελε ούτε προεδρείο ούτε ΚΕΔΑ. Λυπάμαι όμως για το περιεχόμενο της επιστολής Δημάρχου που έχει αφήσει τα καθήκοντα του σε μια 7μελή ομάδα με πρόεδρο τον Σπετσέρη

Ανώνυμος είπε...

Κατά γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. η απένταξη απο την δημοτική παράταξη δεν συνεπάγεται απώλεια του αποκτηθέντος μετα την εκλογή αιρετού αξιώματος. Αυτό υπάρχει (η ένταξη στην δημοτικη παράταξη της πλειοψηφίας) σαν προϋπόθεση μόνο πριν την εκλογή. Απο την στιγμή που η εκλογή έγινε δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

8.17 κανεις ένα σημαντικο λαθος. Τους αντιδημάρχους τους οριζει απευθειας ο δήμαρχος οπότε και μπορει να τους παυσει εάν δεν του κανουν. Τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου όμως τον εκλεγει το δημοτικο συμβουλιο με συγκεκριμενη διαρκεια. Στη περιπτωση λοιπον του οικονομου, αυτος ψηφιστηκε προεδρος μολις του Μαιο και μεχρι το περας της θητείας της δημοτικης αρχης, δηλαδή για δυόμιση χρονια ακομη. Τωρα αν ο Δήμαρχος του ειχε πει ότι στους εξι μηνες θα πρεπει να παραιτηθεί, αυτό πρωτίστως θα επρεπε να το γνωριζουν οι δημοτικοι συμβουλου και της πλειοψηφιας και της μειοψηφιας, καθως και τους λογους για τους οποιους θα το εκανε. Γιαυτο οι συμβουλοι της μειοψηφιας που όπως διαβεβαιωνουν δεν ηξεραν αυτή τη συμφωνια, θα πρεπει να απεχουν από τη ψηφοφορια της σημερινης συνεδριασης. αλλιως και αυτωνών τα παντελόνια θα είναι σουπερ μινι φουστιτσες. Όπως και να εχει το ολο ζητημα αποψε ο Οικονομου και ο Δήμαρχος θα πρεπει να ριξουν φως σε ολο αυτό, αν μη τι άλλο, περιεργο ζητημα.

Ανώνυμος είπε...

Habemus ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του ΔΣ φεύγει απο τη θέση του μόνο αν παραιτηθεί. Ακόμα και τότε πρέπει να έλθει σαν θέμα η αποδοχή της παραίτησης του στο Δημοτικό Συμβούλιο και να γίνει αποδεκτή.
Αλλου είδους παιχνιδάκια δεν επιτρέπονται...

Ανώνυμος είπε...

Ο Οικονόμου είναι τυπικά και ουσιαστικά ακόμα Πρόεδρος. Μπορεί λοιπόν κάλλιστα και καθ'ολα νόμιμα να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με ένα οποιοδήποτε θέμα.
Προτείνω το εξής:
"Λήψη απόφασης επί της επίδρασης του συγχρωτισμού ανθρώπων-ιχθύων στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αντιμετώπιση της"

Ανώνυμος είπε...

Για να λυθεί το ζήτημα της πλειοψηφούσας παράταξης στον Δήμο μας προτείνω να συγκληθεί άμεσα σε σώμα (μυστικά) και να υπογράψουν την διαγραφή του Δημάρχου. Μετά την διαγραφή θα αναλάβει χρέη δημάρχου ο πρώτος (Ο ΑΦΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ )σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος (Αντ/χος ΝΕΡΟΥ) ο οποίος έχει και την αποδοχή της ψαραγοράς. Μόνο έτσι θα αποκατασταθεί η ορθή λειτουργία του Δήμου. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εισαι καλα πληροφορημενος-η δηλωσε και ο θεριανος λιγο πριν το τελος της διαδικασιας της εκλογης,κατι βεβαια που ακουγοταν στα καφενεια αλλα δεν εδωσα βαση,με ποια γνωση θα το πραξει τι νομιζει πως ειναι η προεδρια

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου Αιακέ να γίνουν δυο συνεδριάσεις Δημ Συμβ για την ανάδειξη Προέδρου και να μην υπάρχει απαρτία, τότε Προεδρος θα αναλάβει ο κύριος Αντώνης Μουρτζης ο οποιος ομολογουμένως με τις ικανότητες που εχει μπορεί να φέρει σε πέρας και δυο και τρεις υπεύθυνες θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ηξερα ποιος συμβουλεύει το Δήμαρχο και κάνει τέτοια φάουλ.... μπορεί ομως και να του βάζουν πεπονόφλουδες για να φαίνεται σαν ανεπαρκής.. μήπως πρέπει να προβληματιστεί ο Δήμαρχος για τους αυλικούς του?

Ανώνυμος είπε...

Ηξερες από την αρχή ότι οι προεκλογικές συμφωνίες με πολιτικούς μαφιόζους, σε βάζουν στο περιθώριο και σε κρατάνε «όμηρο».

Κύριε Δήμαρχε,

Δεν είσαι μόνος. Ξέρω κι άλλους «ομήρους» συναδέλφους σου.

Κύριε Δήμαρχε,

Πώς αλλάζουν οι καιροί. Διώχνεις τους ανθρώπους σου, αυτούς που σε στήριζαν ακόμα και τότε που εσύ είχες αποσυρθεί από την ενεργό δράση και κρατάς τους «μώλωπες» και τα «βαρίδια» που θα βυθίσουν αύτανδρη την παράταξη. Το ‘χουμε ξαναδεί το «έργο». Μη νομίζεις πως πρωτοτυπείς ή πως είσαι ο πρώτος διδάξας. Απλώς, θα κάνεις κι εσύ την αυτοκριτική σου, όταν θα ξεπεζέψεις. Όπως και τόοοοσοι άλλοι.

Κύριε Δήμαρχε,

Είδα τις προάλλες τον sir Basil, τον προκάτοχό σου, να κυκλοφορεί ως απλός θνητός. Πού πήγε η κουστωδία; Το ύφος των χιλίων Καρδιναλίων; Η έπαρση, η αλαζονεία; Μπήκε κι αυτός στο καβούκι του. Ουδείς είναι μόνιμος στις καρέκλες και τα αξιώματα. Μετά δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου. Μόνον αν έχεις υπηρετήσει ανιδιοτελώς το