Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΑΞΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ


Κατά τον ΣΚΑΙ, οι διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης ήταν περί τις 20000. Αν εξαιρεσεις ΠΑΜΕ, ΛΑΕ και ίσως ένα-δυο αριστερά κόμματα και τους χωρίς φανερή ταυτότητα Χρυσαυγίτες, οι υπόλοιποι ήταν εκπρόσωποι κλαδικών οργανώσεων (αστυνομικοί, υγειονομικοί, εργαζόμενοι σε υπό διάλυση βιομηχανίες, συνταξιούχοι κλπ). Και υποτίθεται ότι είχαν έρθει από όλη τη Μακεδονία και την υπόλοιπη χώρα. Με εξαίρεση τους κοκορόμυαλους Συριζοανελιτες που το μόνο επιχείρημα που προβάλλουν πλέον είναι "Μα οι άλλοι καλύτεροι ήταν;" (τελικά ναι, καλύτεροι ήταν, καθώς η κατάσταση από το 2015 έχει επιδεινωθεί τραγικά), όλοι οι υπόλοιποι που διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης που ήταν; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
Την ίδια στιγμή στην Ινδία έγινε μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην ιστορία (την οποία δεν μετέδωσε κανένα ειδησιογραφικό μέσο στην δύση). Δεκάδες εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι απήργησαν την περασμένη παρασκευή διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα του πρωθυπουργού Μόντι ο οποίος θέλει μέσω ιδιωτικοποιήσεων δημόσιων επιχειρήσεων να προσελκύσει ξένες επενδύσεις. ΕΔΩ . Οι Έλληνες αρκέστηκαν στις υποσχέσεις της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ
Οι Ινδοί διαμαρτυρόμενοι ανταμείφθηκαν με μικρές αυξήσεις στις αποδοχές τους. Οι Έλληνες διαμαρτυρόμενοι από τον καναπέ θα ανταμειφθούν με περισσότερες απολύσεις μεγαλύτερους φόρους και μεγαλύτερες  περικοπές στις συντάξεις.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o Trismegistus βαψομαλλιάς στην ΔΕΘ δήλωσε : Δεν μοιράζω υποσχέσεις, αναλαμβάνω δεσμεύσεις και πρόσθεσε με ύφος δέκα καρδιναλίων, η κυβέρνηση υλοποίησε όλα όσα υποσχέθηκε. Να θυμηθούμε λοιπόν τι είχε υποσχεθεί. α) Προστασία και αναβάθμιση του συστήματος υγείας - πρόνοιας. β) Αποκατάσταση μέρους των χαμηλών συντάξεων κατά περίπτωση. γ) Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. δ) Εξέταση και διαγραφή των κόκκινων δανείων ε) Αποκατάσταση της ρευστότητας (Capital Controls) στ) Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. ζ) Φορολογική ελάφρυνση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
η) Καταπολέμηση τις ανθρωπιστικής κρίσης. Το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι, ότι κατόρθωσε ο πολλά υποσχόμενος ανήρ, να επαναφέρει το ποσοστό του κόμματος του, από εκεί που ξεκίνησε.

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι ότι από τότε που διορίστηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού ο Καρανίκας ως ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, το κυβερνητικό έργο για όσους δεν φέρουν παρωπίδες είναι εμφανές.

Ανώνυμος είπε...

σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες το Σάββατο 10 Σεπτεβρίου εθεάθη στο Ελλάνιο Όρος γνωστός ανταγωνιστής του Σκλάβαινα να κάνει δέηση στον Δία :
Ω Δια πολυτιμημενε ,ως γνήσιος απογονος του Αιάκου του Υιού καταγόμενος από τγένος των Μυρμιδόνων σε θερμοπαρακαλώ και σε ικετεύω να εισακούσεις την δέηση μου για βροχή. να ανοίξουν οι ουρανοί.
Ω Δια πολυτιμημενε , Δια αθάνατε αυτήν εδώ ημείς την απολυτρωτικήν ομολογία και προσευχήν σου απευθύνομε.
Ω βασιλιά από το δικό σου κεφάλι ανεφανησαν όλα αυτά δηλαδή η γη η θεά μητέρα και των βουνών οι υψηλοί λόφοι και ο πόντος η θάλασσα και όσα ο ουρανός περιέχει.
Ω Δια υιέ του Κρόνου που έχεις το σκήπτρον και εμφανίζεσαι εν μέσω βροντων και αστραπών ισχυροκαρδε που εγεννησες τα πάντα και είσαι η αρχή των πάντων και των παντων το τέλος. Συ που σιεις την γη και συντελείς εις την αύξησιν και καθαρίζεις και εξουσιάζεις τα πάντα και αστράφτεις και βροντας και ρίχνεις κεραυνούς και είσαι ο τροφοδότης άκουσε με ποικιλόμορφε και δώσε μας αρίστη υγεία και την θεά ειρήνη και πλούτο δόξαν ακηλίδωτον.
Είσαι αυτογεννητος και ο πατέρας των μακαρίων θεών και των ανθρώπων
Αλλά πρόσεξε με ευχαρίστησιν τας σπονδας μας και βοήθησε τον νου μας δια να γίνουν όλα σωστά και ζωήν που να παρέχει χαράν εις την ψυχήν συνάμα δώσε μας την βασίλισσα υγείαν και την θέα ειρήνη που είναι η πολυτίμητη τροφός των νέων και βίον που να κυριαρχείται πάντοτε από εύθυμες σκέψεις.
ΕΡΡΩΣΘΕ
Ύστερα από αυτή την προεσευχή χόρεψε και τον χορό της βροχής όπως έκαναν οι ινδιανοί (τόσες ταινίες καουμπόικες είχε δεί για αυτό το χορό).
Η προσευχή του και ο χορός του εισακούσθηκαν
άνοιξαν οι ουρανοί
έγιναν οι καλεσμένοι μας παπί
μα για το γινάτι του εχθρού
το γλέντι τράβηξε ως το πρωι
γιατι δεν πτοηθηκαν οι συγγενείς.

Ανώνυμος είπε...

Φιλης. Δεν υπάρχουν προνομιούχα σχολεια.! Δε μας λες για το ΕΠΑΛ της Γκραβας που εισαι, ποσα παιδια μεσα δεν παίρνουν ναρκωτικά; (πανω από 18 τα περισσότερα) Μαθαίνουμε απτους ελάχιστους μαθητές που δεν παίρνουν, και που δεν μπορούν να πανε σε άλλο, τι χρώμα έχει η κοκα, πως είναι,(σα ρίγανη καφέ λενε) τι κανουν τα παιδια οταν την παιρνουν,(γελανε με κοκκινα ματια) οι καθηγητες φυσικά το ξερουν, αλλα γιατι να μιλήσουν; (είναι των ειδικοτήτων των παλιων ΚΑΤΕ) εχουν μπει με κόμματα πληρώνονται όλα τέλεια!Φιλη ποτε θα κάνετε πάλι το φεστιβάλ κάνναβης; ΓΟΝΕΙΣ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αντε να τελειώνουμε με το φιστικι φεστ για να περασουμε στα ενδιαφεροντα: ξεκατινιασμα και αλληλοφαγωματα εν οψει δημαιρεσιων. Παρακαλούνται οι παίκτες να ξεκινησουν ζεσταμα. Ο αγώνας θα ειναι σκληρός. Οσοι προπονούνται και ειναι σε αναμονη γιατι τους εχουν υποσχεθει θεσεις, συντομα θα καταλαβουν αν οι γαργαρες και τα γλυψιματα που κάνουν τόσο καιρο θα πιασουν τοπο.
Μερικα απο τα όνειρα ορισμένων είναι:
Αντιδημαρχία
Λιμενικο Ταμείο
ΚΕΔΑ
ΔΑΟΑ
Προεδρια Δημοτικου Συμβουλιου
(Προφανώς η προεκλογική συμφωνια για μοίρασμα της θεσης του Δημάρχου εχει παει περίπατο, αλλα ποτε δεν ξέρεις).
Σχολιάστε και προβλέψτε ελεύθερα.

Ανώνυμος είπε...

δύο Δημητρηδες πηγαν για προσευχές ο ένας στο Όρος και ο άλλος στον Άγιο Νεκτάριο

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ψέλλισε στην ΔΕΘ το πολιτικό pinocchio για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων (χειροκροτήματα από τους κλακαδόρους του ΤΣΥΡΙΖΑ) και βγήκε αμέσως καπάκι ο Γερμανός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Steffen Seibert που δήλωσε ότι το ζήτημα των Γερμανικών Πολεμικών επανορθώσεων έχει ρυθμιστεί με την Ελλάδα και νομικά και πολιτικά. Βρε τι κακό είναι αυτό με τον Άλεξ, να μην τον αφήνουν λίγο να χαρεί οι Γερμαναράδες.