Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΝΤΟΥ
Η επιλογή παιδιών στον παιδικό σταθμό της Χλόης έδωσε αφορμή για πολλά σχόλια. Θεωρήσαμε ότι απαντήσεις στα ερωτήματά μας μπορούσε να δώση η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εντετα΄λμένη δημοτική σύμβουλος για τον βροφονηπιακό σταθμό Χλόης κ Καίτη Σαλπέα. Την συναντήσαμε στο κτίριο του παιδικού σταθμού στον Κοντό. Στην ερωτησή μας γιατί το κτίριο δεν λειτουργεί μέχρι σήμερα η κ Σαλπέα μας είπε "Υπήρχαν κάποιες πολεοδομικές παραβάσεις οι οποίες πλέον ρυθμίστηκαν. Η υποδομή υπάρχει. Το κτίριο έχει τρία επίπεδα, είναι έτοιμο με όλο τον εξοπλισμό πλην των μαγειρείων. Θα μπορούσε να φιλοξενήσει 50 παιδιά σήμερα. Για την ολοκλήρωση και των μαγειρείων και των εξωτερικών χώρων ζητήσαμε από την περιφερειάρχη κ Δούρου 100.000 ευρώ . Ο δήμος προσπάθησε να ολοκληρώσει το κτίριο από το περασμένο καλοκαίρι αλλά οι συνεχείς απαιτήσεις των υδρομεταφορέων για άμεση πληρωμή δεν άφησαν κανένα περιθώριο.Ότι λεφτά μάζευε ο δήμος πήγαιναν στην μεταφορά νερού. Γιαυτό ζητάμε την βοήθεια της κ Δούρου". Στην ερώτησή μας για τον τρόπο επιλογής των παιδιών στον παιδικό σταθμό Χλόης η κ Σαλπέα είπε. "Από όλες τις 38 αιτήσεις που δεχθήκαμε τις προϋποθέσεις με όλα τα κριτήρια πληρούσαν οι 21. Μπορούσαμε να πάρουμε 18 παιδιά  αλλά πήραμε 19 επειδή τα δύο ισοψήφησαν. Πρόκειται να πάρουμε και τα άλλα 2 παιδιά που πληρούν τα κριτήρια επειδή έχουμε υπογράψει σύμβαση με δύο κοπέλες που κάνουν την πρακτική τους που αντιστοιχεί σε 960 ώρες για κάθε μία. Η Αίγινα έχει μόνο  ένα παιδικό σταθμό στην Χλόη ο οποίος δέχεται 40 με 44 κάθε χρόνο. Τα 22 από αυτά επιλέγονται μέσω του ΕΣΠΑ και τα  21 μέσω του Δήμου. Το ΕΣΠΑ έχει ως βασικό κριτήριο επιλογής το χαμηλό οικογενειακό εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ. Ο Δήμος λαμβάνει υπόψη το εισόδημα, την οικογενειακή κατάσταση (αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι) και εάν και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι με την απασχόληση να αποδεικνύεται από τα ένσημα".

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικάιόλογιες για την ανικανότητα

Ανώνυμος είπε...

η Υποψηφια Δήμαρχος της επομενης 5ετιας !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τραμπα τραμπαλιζομαι πεφτω και ζαλιζομαι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ (ΑΓΗΣ)
2. ΠΑΛΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
3. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΤ' ΑΡΤΑΝΙΑΝ
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ανώνυμος είπε...

Ενα χρονο μετα τις εκλογες και οι εταιριες που εδιναν τοτε οριακη νικη στην ΝΔ τωρα δινουν νικη της ΝΔ με 4% και πανω. Η μονη εταιρια που τοτε εδωσε το σωστο ποσοστο νικης του ΣΥΡΙΖΑ τωρα δίνει διαφορά υπερ ΣΥΡΙΖΑ με 4.5%.
Εγω λεω να παραιτηθούν τωρα και να κανουν εκλογές.
Τι όχι;

Ανώνυμος είπε...

10.53 αυτός δεν θα ειναι συνδυασμός θα ειναι το κλουβί με τις τρελλές. Αιακέ ξέρω αυτο δεν θα το δημοσιεύσεις!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ασχολούμαι με τα Πολιτικά ουτε ξερω ιδιαίτερα για τα τοπικά κοινά, πάντως απο όσους εχουν περάσει απο αυτο το Δήμο η κ.Σαλπεα δείχνει αντικειμενικο ενδιαφέρον και είναι πολυ ενεργό άτομο.Να έχει τετοιες βλέψεις; Οψόμεθα...
Παντως για τον παιδικο σταθμό έχει τρέξει πολύ.Οσο για την επιλογή των παιδιών τα κριτήρια του ΕΣΠΑ δημιουργούν το πρόβλημα. Εκει επιλέγονται ανεργες μητέρες ή υπολογίζεται μονο το “δηλωθέν” εισόδημα.
Οι εγκαταστάσεις πάντως φαίνονται πολυ καλές...μακάρι να λειτουργήσει και να εξυπηρετηθούν ολοι οι συμπολίτες μας...

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΑΛΠΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΒΕ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην Αίγινα τα έχουμε δει όλα κι ετσι δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε κιαυτό. Ο κατήφορος δεν εχει τελειωμό. (Αυτο το σχόλιο σίγουρα θα κοπεί).

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λέτε για για τα λεφτά του Λεβε... αυτο που ειναι σίγουρο ειναι ότι φέτος το καλοκαίρι δεν ξεμείναμε απο νερό, εκτός απο την αρχή του καλοκαιριού .

Ανώνυμος είπε...

Οταν εχει βγει ο Μουρτζης δημαρχος για 2η φορα τοτε ο καθενας εχει δικαιωμα στο ονειρο.

Ανώνυμος είπε...

Την ώρα που το βλαμμένο βομβάρδιζε με τις μαλακίες του την αίθουσα της Γ.Σ, των Ην. Εθνών, παρουσιάζοντας μια ειδυλλιακή εικόνα της χώρας μας όπου όλα πάνε μια χαρά, το ΔΝΤ ανακοίνωνε ότι η Ελλάδα σε όλους σχεδόν τους τομείς είναι μια μη βιώσιμη χώρα.