Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΤ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Για σχόλιο ανωνύμου στον aiakosrex που αναφερόταν χιουμοριστικά στον δήμαρχο, αφού πρώτα μας κάλεσε ο ίδιος στο γραφείο του να μας εκφράσει τα παράπονά του λάβαμε την επομένη εξώδικη επιστολή από άνθρωπο ο οποίος  δεν ήταν παρών στην συνάντηση αλλά θέλησε να μας μαλώσει. Όταν δε πολίτης έστειλε επώνυμο μήνυμα με το κινητό του στον δήμαρχο, κλήθηκε το ΑΤ στο δημοτικό κατάστημα και ζητήθηκε η επίπληξη του πολίτη που τόλμησε να θίξει τον δήμαρχο. Όπως προκύπτει από το εικονιζόμενο έγγραφο το ΑΤ Αίγινας γνωστοποίησε τα "παράπονα" του δημάρχου και άκουσε τα "παράπονα" του πολίτη για "θέματα που αφορούν τον δήμο Αίγινας". Τελικά ο νέος ρόλος του ΑΤ Αίγινας είναι να μεταφέρει τα "παράπονα του δημάρχου" στους πολίτες

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ ΣΤΡΙΝΓΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ; ΟΤΑΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΛΟΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΜΙΣΗΣΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΚΤΗ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ζήσαμε και αυτό. Αντί να πάει να κάνει παράπονα ο Δήμαρχος στον Διοικητή τον καλεί για μιάμιση ώρα στο γραφείο του για να του δείξει τρία μηνύματα και να κάνει ντα τον ιδιώτη.Δεν με νοιάζει τι γράφουν τα μηνύματα αλλά ότι πρωτοτυπήσαμε για μια ακόμα φορά στο Πανελλήνιο πηγαίνοντας το βουνό στον Μωάμεθ και μάλιστα με βεβαίωση που υπογράφει το βουνό,Νέα ήθη νέα έθιμα και Γιώργο ο τίτλος τα περιλαμβάνει όλα.

Ανώνυμος είπε...

7.35 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ?ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ?
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ Α.Τ.ΑΙΓΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Δελτίο Τύπου - Συμμετέχουμε στις εκλογές της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και Φίλοι Επαγγελματίες της Αίγινας

Αποφασίσαμε να δηλώσουμε το "παρών" στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, βιώνοντας τις τωρινές εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κυρίως λόγω αυτής της δεινής οικονομικής κρίσης, που πλήττει άμεσα το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα.

Η εποχή μας απαιτεί συλλογική προσπάθεια και συνεργασία.

Έτσι θεωρήσαμε ότι είναι επιβεβλημένο καθήκον μας να συγκροτήσουμε μια ανεξάρτητη και δυναμική ομάδα, ικανή να προτείνει, να διεκδικήσει, να προωθήσει, να διοργανώσει και να υλοποιήσει εκείνα τα μέτρα που θα μας στηρίξουν ώστε να καταφέρουμε να επιβιώσουμε.

Είναι η μόνη δέσμευσή μας, καθώς κομματικές, παραταξιακές ή άλλες παρόμοιες "δεσμεύσεις" (όταν και όπου διαπιστώνονται) αποβαίνουν επιζήμιες για τους Επαγγελματίες.

Στόχος είναι να φανούμε χρήσιμοι στους συναδέλφους μας και υποχρέωσή μας είναι να διατηρήσουμε ανάμεσά μας συνεχή και ειλικρινή διάλογο.

Συνεργαζόμαστε λοιπόν και προσπαθούμε για το μέλλον μας!

Όλοι πρέπει να έχουμε λόγο και βήμα για να εκφράσουμε ιδέες, προβληματισμούς και απόψεις.

Όλοι πρέπει να διαμορφώνουμε απο κοινού προτάσεις και δράσεις για ανάπτυξη και ένα καλύτερο επιχειρηματικό μέλλον.

Συμμετέχοντας αποκτούμε δύναμη και φωνή.

Συμμετέχοντας δημιουργούμε περιβάλλον ανάπτυξης.

Συμμετέχοντας κάνουμε βήμα προς τα εμπρός.Σήμερα και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το νόμο και το καταστατικό, εμπρόθεσμα κατατέθηκε ο πλήρης φάκελος με τις αιτήσεις υποψηφιοτήτων των μελών του συνδυασμού μας .

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από τα παρακάτω μέλη της Επαγγελματικής:

ΑΛΥΦΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΓΚΑΡΝΕΡ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΤΟΥ του ΕΡΙΚ

ΚΟΥΝΑΔΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΛΑΔΑ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΠΑΝΤΕΛΗ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΕΛΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΙΤΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΤΑΘΗ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΖΙΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛΕυχόμαστε σε όλους όσους θέτουν υποψηφιότητα καλή επιτυχία.

Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης να δώσουν το παρών την Κυριακή για να δυναμώσει η προσπάθεια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τόπου είναι η ανωτάτη αρχή.Σε αυτόν είναι υποχρεωμένοι ολοι να δίνουν αναφορά.Ετσι λέει το "σχέδιο" ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
Αυτό βέβαια στην πράξη σημαίνει οτι ο ανώτατος αρχοντας του τόπου θα πρέπει να πατάει στα πόδια του.Μέχρι τώρα η μια μαριονέτα διαδέχεται την αλλη.Ελπίζουμε κάποια φορά να εμφανιστή κάποιος στα δημοτικά δρώμενα που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους,γιατί μέχρι τώρα απο την τύφλα στην μούτζα πάμε.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να φχαριστιέσθε που έχει η Αίγινα έναν Δήμαρχο όπως ο Μούρτζης, με τα καλά του και τα άσχημά του (κανείς τέλειος) με κάθε αφορμή τον βρίζετε, θεωρώ άδικα. Πέστε μου λοιπόν από τους υπάρχοντες που ασχολούνται με τα κοινά ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για Δήμαρχος συγκρινόμενος με τον Δημήτρη Μούρτζη.

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά έκανε ο καλός μας δήμαρχος και φώναξε την αστυνομεια να μαλώσει τον άτακτο πολιτη, και τον άτακτο γιωργακη. Το ίδιο θα παθετε κι εσείς οι υπολοιποι σε περίπτωση που δεν στηριξετε την επαγγελματική του Μήτσου, για να συνεχισει το σημαντικό της έργο. Γιατί οι επαγγελματιες εκλογολατρες του μουρτζη τώρα που ανοίγουν τα σχολεία, θα πάρουν μέρος και σε ολους τους συλογους γονέων και κηδεμόνων. Γιατί είναι τόσο ικανοί που μονο αυτοι μπορούν. Δεν ψιχαλιζει ρεεεεεε. Σας φτύνει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

11.37 διακρινω μια εμπαθεια...περαστικα...

Ανώνυμος είπε...

7.44 ή Πρόεδρε ή όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλούν το Σύνταγμα είναι υπεράνω των νόμων και σε αυτό η διάκριση των εξουσιών έχει καθοριστεί σαφώς. Όσο για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ τον έχετε κάνει κουρελόχαρτο και ιδιαίτερα εσύ που έχεις θεσμική θέση και δεν μπορείς να τον επικαλείσαι όποτε νομίζεις ότι σε βολεύει.

Ανώνυμος είπε...

5:35 μ.μ. διάβασε καλά το κείμενο και μετά κάνε αναφορά σε πρόσωπα . Συμπερασματικά ή δεν ξέρεις να διαβάζεις , οπότε θέλεις ειδικό μετάφραστή, ή είσαι εμπαθής διάλεξε και πάρε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας λέει ο πολιτης τι αλισβερισια έχει μα το δήμαρχο και το μιλάει έτσι? Μήπως του είχε τάξει την παραλία αλλά τους χάλασαν τα σχέδια? Αυτός δεν ήταν που έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο ότι η παραλία δεν μπορεί να δημοπρατηθεί λόγω αρχαιολογίας παρόλο που ο δήμος ειχε άδεια της αρχαιολογίας για απλή χρήση αιγιαλου? Τώρα λοιπόν ας απαντήσει ο δήμαρχος τι σχέση έχουν και του μιλάει έτσι?

Ανώνυμος είπε...

8:37 μ.μ. ρωτα την δημοτική σύμβουλο αυτή ξέρει

Ανώνυμος είπε...

αστυνομια σε χρεη δημαρχου!!!!!εγινε δημοσιο προσωπο πλεον βλεπεις και θελει και καταπαραγγελια ειδικους κουριερ οταν σας θυμιζω αυτοι ειναι οργανα εκτελεστηκα να φροντιζουν για την ταξη και για τους νομους.πανω απο τον νομο κανεις..