Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

Το πρόβλημα με τις καταγγελίες είναι ότι μόλις πάρουν τον δρόμο τους αρχίζουν τα δύσκολα. Με προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση αντέδρασε το τμήμα εσωτερικών λειτουργιών για τα καταγγελλόμενα σε βάρος αστυνομικών του ΑΤ Αίγινας. Τελικά τονπρόβλημα είναι τα μηνύματα που πολίτης έστειλε στο κινητό του δημάρχου ή κάτι άλλο συμβαίνει?

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή φαίνεται το όνομα του καταγγελοντος φίλε Γιώργο τελικά ο συγκεκριμένος τύπος τι ζόρι τραβάει? Πέραν του δημάρχου που τα λένε καλά σε συνεργασία με την κολλητή του κυρία Καιτ όπως φαίνεται τώρα έχει θέμα με την αστυνομία? Τελικά λέω να του πούμε την παροιμία της στραβιας ψ... .. της φταίνε οι τρίχες.

Ανώνυμος είπε...

Την κυριακή τι θα ψηφίσουμε; Τους αγρότες ή τον φαρμακοτρίφτη με τους ψαράδες και τους κρεοπώλες που μας έφεραν τον Μούρτζη;

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς καμία αμφιβολία οι αγρότες είναι γνώστες των επαγγελματικών προβλημάτων.Ξέρουν τα πάντα δηλαδή και είναι μες την πιάτσα.
Ξέρουν τους τρόπους να παίρνουν τζάμπα ρεύμα να αποφεύγουν την μεγάλη φορολογία και να την πληρώνουν τα κορόϊδα,ξέρουν να πουλάνε χωρίς μεγάλη γραφιοκρατία,ξέρουν γενικά ότι αφορά την προστασία των κουτών και αδυνάτων.Τι το συζητάμε λοιπόν,αγρότες ,πάει και τελείωσε,χωρις δεύτερη σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το θεωρώ σωστό να μην δώσουμε την ψήφο μας για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το ουσιώδες έργο της, η ΄΄ Ενωτική Κίνηση Επαγγελματιών Βιοτεχνών κ. Εμπόρων Αίγινας ''. Και μόνο ότι συνέβαλε στην ΠΑΤΑΞΗ του παραεμπορίου που μάστιζε το νησί μας, στο σταμάτημα της παράνομης χρήσης των χώρων έμπροσθεν των καταστημάτων, στο σταμάτημα παράνομης χρήσης αιγιαλού με ξαπλώστρες, καντίνες, ψησταριές κλπ, την παρότρυνση προς τους επαγγελματίες της τακτοποίησης των οφειλών τους προς τον Δήμο (νερό, Κοιν. χώροι κλπ), την πάταξη της παράνομης διαφήμισης και διαφημιστικών πινακίδων κλπ. Για όλα αυτά και γενικά για την προσπάθεια τους στην αναβάθμιση της αγοράς πρέπει να τύχουν της αμέριστης συμπαράστασής μας.

Ανώνυμος είπε...

Δικιο έχεις φίλε. Οι ψαράδες είναι πιό έξυπνοι γιατί φέρνουν ψάρια από τον Ατλαντικό και τα πουλάνε για ντόπια. Ο πολυεπιχειρηματίας φαρμακοτρίφτης κούρεψε το δέντρο του Καποδίστρια για να φαίνεται το μαγαζί του. Καταστρέψανε τις πλαζ της Αίγινας και άλλα πολλά

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσουμε αγρότες για αλλαγή όπως και με τον Τσίπρα, αλλα και πάλι οι τωρινοί τι κάνανε??
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, άβυσσος αι βουλαί των κυρίων!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΙΦΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Σ.Ε.Β.Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ
Πριν από λίγες μέρες το Δημοτικό «Μπουλούκι» Αίγινας παρουσίασε στην αυλή του Α Δημ. Σχολείου την καθιερωμένη πλέον ετήσια παράσταση του με τίτλο «Ο Απόλογισμός».
Πρωταγωνιστής φυσικά ο προ διετίας ανασυρθείς από την σαλαμούρα, κούρος της Χαλασμένης πλαισιωμένος από τα κατάλοιπα όλων των Συνδιασμών, που εναλλάσονται την τελευταία τουλάχιστον δεκαπενταετία, την Δημοτική εξουσία, πότε σαν συμπολίτευση και πότε σαν αντιπολίτευση.
Γκες Σταρ ο ψηλότερος τσέλιγκας των δυο αιγοπροβάτων μαζί με το μοναχικό δεκανίκι της αριστεράς διανόησης.
Το έργο γνωστό το φινάλε προδιαγεγραμμένο και όλη η εκδήλωση δεν ξεπέρασε σε συμμετοχή ένα αξιοπρεπές θα λέγαμε γύφτικο συγχώριο.
Και αφού οι κατά τομείς υπεύθυνοι έπεισαν αλλήλους ότι έγιναν και βαίνουν όλα καλώς παρέλειψαν ίσως λόγω της κρίσης να μοιράσουνε στους παρισταμένους βαμβακόπιτα και σανό. Αλλά ούτε και ιαματικό νεράκι της βρύσης δεν τους κεράσανε οι αθεόφοβοι. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε στους πολιτικούς αναλυτές βρωμόμυγα και Μαρικουλάρα η σεμνότητα των αρχόντων που απέφυγαν να αναφερθούν στο κοινωνικό έργο και τις ανθρωπιστικές τους ευαισθησίες.
Πως δηλαδή κατάφεραν να βολέψουν τους ημετέρους και υμετέρους και μερικοί μάλιστα εξ αυτών με υπερβάλλοντα ζήλον κατάφεραν να σπρώξουν στον ιδιωτικό τομέα κάποιες ειδικές περιπτώσεις αμέσου ανάγκης και προτεραιότητας. Χρησιμοποιώντας μάλιστα το προσωπικό τους κύρος και όχι την δύναμη της εξουσίας. Πράμα που εκτιμούμε ιδιαιτέρως και τους προτρέπουμε να διευρύνουν αυτό το ενδιαφέρον τους όχι μόνο πέραν του παραλιακού μετώπου αλλά και σε άλλες κατηγορίες ανέργων.
Τελικά όλα καλά και άριστα καμωμένα. Οσο για τον σανό και την βαμβακόπιτα θα μιλήσουμε μιαν άλλη φορά. Αν φυσικά χρειαστεί.
Εύγε τους.

Ανώνυμος είπε...

Διαλέχτε Γάλαρο ή Φαρμακοτρίφτη;

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΥ
Ο κλεισμένος επί μια διετία στο μαγαζί του ζητά την ψήφο των επαγγελματιών της Αίγινας το ίδιο κάνει ο περιφραγμένος εντός τετραγώνου Ψαραγοράς. Την νίκη θα την πάρει ο συνδυασμός που θα καταφέρει να κατεβάσει κόσμο να τον ψηφίσει. Αν καταφέρουν να ψηφίσουν πάνω απο 120 επαγγελματίες θα είναι επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

12:40 μ.μ. ο Γάλαρος έχει το προβάδισμα γιατί έχει περισσότερους υποψηφίους

Ανώνυμος είπε...

Η επαγγελματική ενωση, των απίθανων της παραλίας,υφίσταται;
Πότε εχουν εκλογές;ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ.
Νούμερα και αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έσπασαν τα μούτρα τους και χάθηκαν από τα πολιτικά δρώμενα της ΑΙΓΙΝΑΣ και η αιτία ήταν το μπουλούκι πως τους αποκαλείς Αγγελε;

Ανώνυμος είπε...

Τι πιο φυσικό απο το να είναι καποιος στο μαγαζί του και να δουλεύει τη στιγμή που δεν εχει και κάποια θεσμική θέση. Το να έχεις ομως διπλή θεσμική θέση να υποτιθεται οτι εκπροσωπεις τους επαγγελματιες και να είσαι περιφραγμένος, ε νομίζω οτι δεν είναι το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΝΤΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ . ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΔΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΛΑΝΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/article/376950/tragodia-stin-aigina-o-ploiarhos-spaei-ti-siopi-toy

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΑ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ναι είναι γεγονός,ο πλοίαρχος εσπασε την σιωπή του.Η αλήθεια είναι οτι είχαμε ανησυχίσει λίγο, γιατί ο πλοίαρχος είχε υποστεί μεγάλο σοκ σαν ευαίσθητος που είναι και φοβηθήκαμε μήπως εχει χάσει την λαλιά του.Αλλά ο θεός είναι μεγάλος και σιγά σιγά επανήλθε και τα είπε ολα οπως εγιναν, τα τραγικά γεγονότα.
Βέβαια θα ανοίξουν και τα τηλέφωνα,ποιος μίλησε με ποιον και τι είπε, η αλήθεια θα λάμψει, το παραδάκι θα πέσει και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και αλοίμονο απο αυτούς που χάθηκαν.
Το ερώτημα ομως παραμένει:Κράτος υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΟΙΟΝΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ;