Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΔΟΣ (όχι πεζόδρομος) Π ΗΡΕΙΩΤΗ

Το Celebration Day των Led Zeppelin γρατζουνάει ο Αλέξης στην οδό (όχι πεζόδρομο) Π Ηρειώτη στην Αίγινα. Στο βάθος ο Γιάννης τραγουδάει το " η ζωή εδώ τελειώνει". Ποιο πέρα στην Επαγγελματική ¨Ενωση Αίγινας  κάνουν καταμέτρηση ψήφων. Μετά θα κατηφορίσουν την οδό Π Ηρειώτη προσποιούμενοι ότι είναι πεζόδρομος.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΡΟΔΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που λειτούργησαν ως Δούρειοι Ίπποι για την Άλωση της επαγγελματικής από την Ομάδα της Ψαραγοράς καταποντίστηκαν . Έπρεπε να ήξεραν ότι οι Γερμανοί όταν έφυγαν από την Ελλάδα πρώτα εκτέλεσαν τους συνεργάτες τους.

Ανώνυμος είπε...

Επεμβάσεις μικρής κλίμακας ώστε να; γίνει το παραλιακό μέτωπο ελκυστικό στο κοινό, πρότεινε η ομάδα εργασίας. Η σημερινή συνάντηση είχε θέμα (ζώνη 1) το παραλιακό μέτωπο από την Πλατεία Ηρώων μέχρι την Παναγίτσα, και (ζώνη 2) τον παραλιακό δρόμο από Σαλαμινομάχους μέχρι τον Φάρο. Οι δύο ομιλητές Νίκος Τσάμπιρας και Ελένα Περδικάρη, ακολούθησαν την μεθοδολογία εντοπισμού του προβλήματος και πρότειναν λύσεις.
Σχετικά με την ζώνη 1, εντόπισαν ανομοιογένεια και ελλειπή συντήρηση του αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, κάδοι απορριμάτων, ταμπέλες) και πρότειναν την τυποποίηση του αστικού εξοπλισμού. Για τους ανεκμετάλλευτους δημόσιους χώρους πρότειναν εκτός από τον καθαρισμό τους, την φύτευση, την συντήρηση και τον άρτιο φωταγωγισμό τους ώστε να γίνουν ελκυστικοί όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης ανέφεραν την ελλειπή ανάδειξη της ντόπιας κληρονομιάς και εισηγήθηκαν την δημιουργία μιας πολιτιστικής διαδρομής η οποία θα υποστηρίζεται από σήμανση και τεκμηρίωση των αξιοθέατων. Όσον αφορά την Ζώνη 2 προτάθηκε μια "διαδρομή γνώσης και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς" η οποία περιλαμβάνει πεζόδρομο, ποδηλατοδρόμο και πρόσβαση στις παραλίες.
Στην παρέμβασή μας τονίσαμε ότι η ομάδα εργασίας δεν ασχολήθηκε με την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου. Το τρίτο μέλος της ομάδας εργασίας, ο Νεκτάριος Κοντοβράκης, είπε ότι η Αίγινα θέλει αφαίρεση και δεν θέση πρόσθεση. "το πετάμε και φεύγει , δεν χρειαζόμαστε master plan , χρειαζόμαστε πράξη". Τόνισε επίσης ότι για τις "στοές" που δημιούργησαν οι πέργκολες φταίει ο προηγούμενος δήμαρχος αλλά και ο νυν .
Σε τοποθέτησή του ο τ δήμαρχος Π Κουκούλης,μίλησε για την φυσιογνωμία της Αίγινας και αναφέρθηκε σε πέντε φάσεις στην δημιουργία ενός έργου. Την σύλληψή του, την μελέτη, την αδειοδότηση, την χρηματοδότηση και την υλοποίηση.
Θα ήθελα να πιστεύω ότι αυτή ακριβώς η σειρά ακολουθήθηκε στην κατασκευή των "θερμοκηπίων της παραλίας".
Και επειδή ο δήμαρχος ζητάει προτάσεις, του παραθέτουμε την δική μας και ζητάμε από τους ανθρώπους των πράξεων, που τόσο πολύ τους ενοχλούν τα κακώς κείμενα, να την υλοποιήσουν.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ.
Να κληθούν από την δημοτικοί αρχή όλοι όσοι έχουν κατασκευάσει πέργκολες, έχουν αναρτήσει πινακίδες σε δημόσιους χώρους αλλά και σε προσόψεις κτιρίων να προσκομίσουν τις νόμιμες άδειες που έχουν πάρει από την αρμόδια αρχή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άδεια, να επιβληθούν τα νόμιμα πρόστιμα και οι αυθαίρετες ή παράνομες κατασκευές/πινακίδες, να απομακρυνθούν με χρέωση των παρανομούντων.
Σε αναμονή λοιπόν για να δούμε τελικά αν η διοίκηση εννοεί αυτά που ζητάει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιώργο μην κοβεις σχολια δεν θιγουμε κανεναν

Ανώνυμος είπε...

Είναι παλιά τακτική όταν βλέπεις ότι η εκλογή δεν σου βγαίνει, να προσπαθείς να αποφύγεις την αναμέτρηση. Αυτό έγινε με τις εκλογές της επαγγελματικής της 7 Ιουλίου 2013.
Η συγκέντρωση του Π Κουκούλη στο ΔΑΝΑΗ δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα παρά τα όσα διαδίδουν οι άνθρωποι της παράταξης περί αριθμού καθισμάτων.
Στις προηγούμενες εκλογές της επαγγελματικής η παράταξη Κουκούλη τα είχε δώσει όλα. Τώρα έκρινε ότι η οποιαδήποτε αναμέτρηση θα ήταν καταστροφική και με την μέθοδο των παραιτήσεων δυο μέρες πριν τις εκλογές , έγινε μια προσπάθεια ματαίωσής τους.
Μόνο που οι άνθρωποι που υπηρετούν την Ελληνική διακιοσύνη δεν ξεγελιώνται από μεθοδεύσεις.
Πολύ δε περισσότερο δεν μασάνε τα λόγια τους.
΄ετσι έγινε και στην περίπτωση της δικαστικής εκπροσώπου στις εκλογές της επαγγελματικής η οποία τυγχάνει και ειρηνοδίκης Α.
Την ένσταση του κ Γκρινέζου περί μη αντικατάστασης των παραιτηθέντων προέδρου( Γιαννούλη), αντιπροέδρου (Μεθενίτη) και μέλους (Γκρινέζου) την απέρριψε.
Επίσης απέρριψε και την ένσταση του κ Μεθενίτη η οποία αφορούσε την ταμειακή τακτοποίηση των των μελών.
Αυτό όμως που έκανε την διαφορά ήταν το ότι η ειρηνοδίκης έκρινε τις παραιτήσεις παράνομες και καταχρηστικές που σκοπό είχαν να σαμποτάρουν την επαγγελματική ένωση.
Οι εκλογές έγιναν κανονικά. Ψήφισαν 100 ταμειακά ενήμερα μέλη και εξελέγησαν οι
85 Σκαλτιώτης Γ
71 Δρίτσας Ν
48 Κυριαζάνος Α
47 Παπαργύρης Γ
36 Πρωτονοταρίου Σ
30 Τρίμης Α
29 Χελιώτης Π
23 Τζώνης Γ
Αντιπρόσωποι στην ομοσπονδία εξελέγησαν οι
80 Σκαλτσιώτης Γ
59 Δρίτσας Ν
42 Παπαργύρης Γ
38 Κυριαζάνος Α
38 Καραγιάννης Δ
Στην εξελεκτική επιτροπή έλαβον
53 Λαλαούνης Κ
51 Φουρναράκος Α
26 Κορορού
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Σοφά λόγια μεγάλης (11:46 μ.μ) προσωπικότητάς.

Ανώνυμος είπε...

Πτερούδης και Γενίτσαρης ξεσκίστηκαν να μαζεψουν ψήφους στον Φαρμακοτρίφτη. Μαζί και η συχωρεμένη βγήκε να αναστήσει νεκρούς

Ανώνυμος είπε...

Το νυχτολούλουδο τελικά δεν τα κατάφερε να βγάλει το Γάλαρο!!!
Τον εφαγε στη στροφή ο ΝικΟικ...

Ανώνυμος είπε...

κ. Γιώργο αποτελέσματα ψήφων εχουμε εκτος απο τις έδρες ...6 - 3ης!!!
Φλέβες κόπηκαν... Πέστε μας μη μας κρατάτε σε αγωνία, το Νυχτολούλουδο τελικά ηταν δούρειος ίππος ;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΙΤΙΝΑ 34 ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΑΥΡΟ,ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ.ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΡΥΓΟ ΕΣΥ.