Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ. ΗΤΤΑ ΜΟΥΡΤΖΗ

Στα μουλωχτά θα πέρναγαν οι εκλογές της Επαγγελματικής Αίγινας εάν την τελευταία στιγμή δεν εμφανιζόταν συνδυασμός επαγγελματιών να την διεκδικήσει . Η εμφάνιση στο προσκήνιο του Νίκου Γιαννούλη έδωσε άλλη δυναμική στις εκλογές με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι πολιτικές δυνάμεις του προτεκτοράτου της παραλίας. Το εκλεγμένο στην δημοτική παράταξη Μούρτζη νυν προεδρείο έλαβε την υποστήριξη της δημοτικής αρχής. την σιωπή της τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούσας αντιπολίτευσης, την σιωπή του Φίλιππα Τζίτζη (ο οποίος απολαμβάνει την θαλπωρή του Κέντρου Υγείας Αίγινας) και την στήριξη της τέως παράταξης Κουκούλη η οποία έχοντας χάσει κάθε ίχνος ηθικού πλεονεκτήματος τηρεί σιγή αναμονής εξελίξεων.Με αυτά τα δεδομένα η νίκη με 127 ψήφους της υπό το σύνολο της δημοτικής αρχής (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) υποστηριζόμενης ομάδας  έναντι 80 ψήφων της ομάδας Γιανούλη, μόνο ως ήττα μπορεί να θεωρηθεί.
Επί των αποτελεσμάτων. Ψήφισαν 215 από τους 730 εγγεγραμμένους. Εκ των εγκύρων 207 ψηφοδελτίων η υποστηριζόμενη από την δημοτική αρχή παράταξη έλαβε 127 ψήφους και εξέλεξε 6 μέλη, ενώ η ομάδα που μειοψήφησε έλαβε 80 ψήφους που αντιστοιχούν σε 3 μέλη. Από την πλειοψηφία εξελέγησαν οι, Σκαλτσιώτης Γεώργιος (96), Καραγιάννης Δημήτριος (70), Δρίτσας Νίκος (65), Παπαργύρης Γεώργιος (54), Χαλδαιάκη Σταθώ (52), Χελιώτης Παναγιώτης (38). Μέλη ελεγκτικής επιτροπής ο Ροδίτης Δημήτριος (55) και ο Λαλαούνης Κωνσταντίνος (49). Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία οι Σκαλτσιώτης Γεώργιος (89) Δρίτσας Νίκος (61) Καραγιάννης Δημήτριος (59) Παπαργύρης Γεώργιος (53) χαλδαιάκη Σταθώ (51) Χελιώτης Παναγιώτης (38).
Από την μειοψηφία εξελέγησαν οι Γιαννούλης Νικόλαος (74) Παπαδοπούλου Σταυρούλα (35) Μαρίνης Αργύρης (30). Μέλος ελεγκτικής επιτροπής Στάθη Ευδοκία, Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία. Γιαννούλης Νικόλαος (59) Τζίτζης Αντώνης (33) Τσιρίκος Νικόλαος (29) Στάθη Ευδοκία (28).

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φιτζι ήταν ο μοναδικός που έκανε κινητοποίηση Γιώργο εδώ σε πιάνω αδιάβαστο... Υπέρ όπως πάντα των χαμένων...

Ανώνυμος είπε...

Η Πτερού το κάνε παλι το θαύμα της.. ως γνήσιος Πηλιος Γούσης. Ξέρει ομως ότι δεν εχει πια πέραση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φίλιππος ότι είπε το τηρησε. Ειναι κυριος.

lena galari είπε...

Γιώργο μου .. γιατί πρέπει ντε και καλά η επιλογή κάποιων μελών-υποψηφίων να συμμετέχουν στις εκλογές της Επαγγελματικής με άλλο ,Εννιαίο ψηφοδέλτιο , και η φιλοσοφία κάποιων μελών - ψηφοφόρων της εκδίκησης ή των αντιποίνων ... του στυλ τώρα θα δείτε.. να σημαίνει ταυτόχρονα ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ήταν μουρτζικοί και όχι κουκουλικοί??? ...και δηλαδή ..αν δεν είσαι κουκουλικός ή μουρτζικός ΔΕΝ μπορείς να βάλεις υποψηφιότητα??? Παιδιά να Σοβαρευτούμε όλοι κάποια στιγμή και να δούμε τι θα γίνουμε!!!! Άλλα νησιά αναπτύσονται τουριστικά , πλουτίζουν και όχι μόνο και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα δήθεν και τα κομπλεξικά... !!!! ΔΟΥΛΕΙΑ παιδιά..!!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..!!!Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι μαζί να βοηθάμε γιά το μέλλον των επιχειρήσεών μας, του νησιού μας και των παιδιών μας!!

kourbeti είπε...

το ότι ψηφισαν μονο 217 σε συνολο 730 εγγεγραμμένων δηλαδή το 29% με αποχή το 71% ερμηνευει τα πάντα.
δηλαδή ελάχιστοι πιστευουν στην αποτελεσματικότητα της επαγγελματικης ενωσης του νησιού.
δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχολιο.

Νίκος Σάνσης

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΑΛΑΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σάνση,τα νούμερα των εγγεγραμμένων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Εάν γίνει ενα ξεσκαρτάρισμα σε ολλους τους συλόγους και τις ενώσεις της Αίγινας θα σβηστεί το 71% και θα μείνει το 21%/Να μην εχεις καμία αμφιβολία.Ολο μαϊμουδιές κάνουν σε αυτό τον τόπο,γιατί εχουν την κάψα οσοι ασχολούνται με αυτά, να εχουν εναν τίτλο μια πιστοποίηση τέλος πάντων.Αν βγεις στην παραλία και φωνάξεις πρόεδρος θα σηκωθούν οι μισοί απο τα καφενεία και θα καμαρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Γράφει συντοπίτης μας ότι ο Γενίτσαρης ''ξεσκίστηκε να μαζέψει ψήφους υπέρ του φαρμακοτρίφτη '', δεν ξέρω που είναι η είδηση, αφού σε όλους είναι γνωστό ότι ο περί ο λόγος ανήρ έχει βλέψεις για Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές με το σκεπτικό, είναι καλύτεροι οι άλλοι? Εδώ λοιπόν φτάσαμε την Αίγινα, να μην σας φανεί λοιπόν παράξενο στις προσεχείς εκλογές, να ηγηθεί προοδευτικής παράταξης ακόμα και ο λέπιας.

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι νομίζουν οτι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα τους σώσει η επαγγελματική... Ο βουλευτής έκανε (επίκαιρη παρέμβαση) όπως έκανε στη Βουλή για τον Φαντομά του ταχύπλοου??
Κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

10:58 π.μ. ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!! Ο ΑΛΛΟΣ (ώ βολευτής), ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ!!!;;
Α ΡΕ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΆΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Απο φωτογένεια κ.Γιώργο ...σκίζεται !!

Ανώνυμος είπε...

Γάλαρε εαν ησουν κι εσυ πρόεδρος Λ.Τ. θα ηταν αλλιώς τα πράγματα... Ξέρεις όμως, γιατι ησουν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, υπαρχει φτώχεια και ολοι θέλουν... «ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ»!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ έχουμε ρε 10:58 π.μ υπουργό παιδείας, που το μόνο του προσόν είναι το ξερό και μαραμένο απολυτήριο Λυκείου ( δλδ ο κατ ' επιλογή αμόρφωτος), στον όπως λες λέπια θα κολλήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ε! τιτινα πατα γκαζι...

Ανώνυμος είπε...

Διατηρειστε την αιγινα καθαρη,,,, μεταφερετε τα σκουπιδια σας στο αγκιστρι, αυτοι ξερουν.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο ολοι θα ασχολουνται με το φυστικι κλεφτ το γνωστο φεστιβαλ του προτεκτορατου το οποιο γινεται μονο στην παραλια της αιγινας και πουθενα αλλου! γιατι αιγινα ειναι μονο η παραλια! τις υπολοιπες παροικιες της αιγινας γραμμενες τις εχουν.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πάνω από 150 νέοι επαγγελματίες οι οποίοι λόγω αδιαφορίας της απερχόμενης διοίκησης δεν γράφτηκαν στο μητρώο και έτσι τους στερήθηκε το δικαίωμα να επιλέξουν.
Επίσης υπήρξε το φαινόμενο παλιές επιχειρήσεις να εχουν μεταβιβαστεί στα παιδιά τους και επειδή δεν είχε γίνει επικαιροποίηση μητρώου να μην μπορέσουν να ψηφίσουν ούτε ο προηγούμενος ούτε ο τωρινός ιδιοκτήτης.

Ανώνυμος είπε...

4:03 μ.μ.
Κοινώς το κ@λ@υ τα 9μερα!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλος μου ελεγε τις προαλες οτι πηγε τρεις φορες να γραφτει στην επαγγελματικη και δεν ειχαν αιτησεις και τον στελνανε απο τον ανα στον καιαφα. απο φαρμακειο σε παγκο ψαραγορας κι ολο ελα αυριο και στο τελος τον στειλανε σε αλλο μαγαζι μηπως εχει εντυπο αιτησης κλπ. μου λεει τα παρατησα στο τελος γιατι ειναι μπου---λο

Ανώνυμος είπε...

Στην επαγγελματική ισχύει το όσοι πιο λίγοι τόσο πιο ελέγξιμοι. Μετρημένα τα κουκιά και έτσι οι θεσούλες τους σίγουρες. Απο εκει να καταλάβετε τι ατομικά συμφέροντα και ¨εξυπηρετησεις¨ ημετερων τακτοποιούν ο λέπιας, ο φάρμακο τρίφτης, ο χασάπακλας και ο λαδης.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πιστεύω ότι η ηγεσια της επαγγελματικής θα εκμεταλλευτή της γνώσης του επιλεγόμενου Καντιλιερου και να τον τοποθετήσει επικεφαλή της ομάδας που θα εκπροσωπεί την επαγγελματική της Αιγινας στην Ομοσπονδία.

Ανώνυμος είπε...

Το πιάσαμε το νοήμα του ''θα εκμεταλλευτή'' 9:51 π.μ

Ανώνυμος είπε...

Aιακέ λύσε μου την απορία, πως θα πραγματοποιηθεί από τους παραγωγούς και όχι μόνο,το (όπως λένε στο χωριό μου) Aegina Fistiki Fest αφού η Αίγινα φέτος έχει μηδενική παραγωγή φυστικιού.

Ανώνυμος είπε...

Aiakos "πρόεδρος" επαγγελματικής και θα δείτε για πότε μπαίνουν ολα σε μια τάξη... Αλλα που, ψοφάτε για ταλαιπωρία και διαπλοκή!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυστίκια να δουν τα μάτια σας στον ΜΟΛΟ.Οι πρόεδροι ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουρτζης θα βρει τον τροπο 7:30 μ.μ το πολυ πολυ να κάνει δυο αδελφοποιήσεις με τα Μέγαρα και την Ελευσίνα που φέτος πνίγονται στο φυστίκι και έτσι θα γεμίσει με φυστικια όχι μονο τα τσαντίρια αλλα και τις βάρκες του λιμανιού.

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω... "Aiakos πρόεδρος" επαγγελματικής και θα δείτε για πότε μπαίνουν ολα σε μια τάξη... Αλλα που, ψοφάτε για ταλαιπωρία και διαπλοκή!!!
Όσο για το φιστίκι Best ...πάρτε τον Ντρή και τον ΚαουΣτάκω να κάνετε νταραβέρι, αυτοί ξέρουν, OMG...!!!