Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΝΑ

Μετά το θεατρικό έργο "συμβολαιογράφος" που τόσο παραστατικά έπαιξε η Ηρώ Μανέ  και τα ερωτικά γλυπτά του Μόραλη που εκτέθηκαν στο μουσείο στην γιορτή φυστικιού, ίσως η απόλυτα φυσιολογική επιλογή για την έναρξη του επόμενου φεστιβάλ θεάτου να ήταν η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της εξ Αυστραλίας ορμόμενης κ. Coraly Dimitriadis με τίτλο "ποίηση για την αγάπη και γαμήσι" την παρουσίαση της οποίας στην Κύπρο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ (με δική σας ευθύνη).΄΄Ισως με αυτό τον τρόπο να καταλάβει και ο τελευταίος από εμάς την κατάληξη της όλης προσπάθειας καταβαράθρωσης της κοινωνίας και τα αποτελέσματα της αριστερής πολιτικής που ακολουθήθηκε μετά τον πολέμο και ιδιαίτερα μετά το 1981 με την ανοχή όλων.

12 σχόλια:

Παπανικολόπουλος είπε...

ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΙΓΙΝΑ. ΟΛΗ Η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΊΤΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΡΙ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΛΓΑ ΧΑΡΙΤΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με κραυγές και χτυπήματα εδράνων επιχειρούν να αντιμετωπίσουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας τα καταιγιστικά πυρά της αντιπολίτευσης που αγγίζουν τα όρια τρολαρίσματος για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω του Υπερταμείου, τα βοσκοτόπια και την εξέλιξη στην υπόθεση Καλογρίτσα.

Είναι ενδεικτικά τα όσα προκάλεσε η αιχμηρή τοποθέτηση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη που μίλησε για βουλευτές που ψηφίζουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους αλλά και αναρωτήθηκε «πως τολμά να εμφανίζεται στην Βουλή ο κ. Σπίρτζης μετά τα όσα έγιναν με την υπόθεση Καλογρίτσα;».

Μάλιστα, ο προεδρεύοντας Κώστας Μπάρκας έσπευσε να διορθώσει τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι «ο υπουργός λέγεται Σπίρτζης και όχι Σπρίτζης όπως τον αποκαλείτε».
«Το ίδιο λαμόγιο παραμένει. Μην σας πω αρχιλαμόγιο» αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ.

Αναλυτικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας την τοποθέτηση που κ. Γιώργου Δημαρά (ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος για μια ακόμα φορά είπε ότι ψηφίζει με κρύα καρδιά. «Έχω βαρεθεί να σας ακούω πόσο στενοχωρημένος είστε να ψηφίζετε τα νομοσχέδια της κυβέρνησής σας.

Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για να συνεχίσει «φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Αθήνα αν η ΝΔ ψήφιζε την ένταξη της ΔΕΗ και των νερών στο Υπερταμείο; Αυτό που κάνετε εσείς είναι ότι δίνετε όλες τις ΔΕΚΟ εν δυνάμει προς ιδιωτικοποίηση.

Αν οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση προσπαθούσε να το κάνει τότε απ’ έξω θα ήταν ο Τσακαλώτος και θα κουνούσε τα λάβαρα της επαναστάσεως και όλοι εσείς θα χειροκροτούσατε. Τώρα για τις καρεκλίτσες σας έφυγαν όλα. Για να μείνετε βουλευτές ό,τι και να σας φέρει ο Τσίπρας θα το ψηφίζετε. Σας πήραμε είδηση».

«Ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσας gate εμφανίζεται στην Βουλή; Ο κ. Σπίρτζης που έδινε τα έργα στον Καλογρίτσα και τον δανειοδοτούσε μέσω Τράπεζας Αττικής έχει τα μούτρα και εμφανίζεται στην Βουλή;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει «ο κ. Δημαράς μας έλεγε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατέστρεψαν την Ελλάδα και την ΕΥΔΑΠ. Αλήθεια; Εσύ με την ψήφο σου έκαψες την ΕΥΔΑΠ καθώς την ανάγκασες να αγοράσει 60 εκατ. ευρώ μετοχές της τρ. Αττικής και η αξία τους έχει πέσει στα 2 εκατ. ευρώ. Παίρνοντας την ψήφο των Αγανακτισμένων του Συντάγματος ήρθατε να γίνετε το καλύτερο παιδί της τρόικας».

Κ. Μπάρκας: Σπίρτζης λέγεται και όχι Σπρίτζης!

Αδ. Γεωργιάδης: Το ίδιο λαμόγιο παραμένε,ι μην σας πω αρχιλαμόγιο. Ψεύτες φαρισαίοι υποκριτές… Ναι, σε εσένα το λεω με τα μουστάκια.

Γ. Δημαράς: Μιλάω για το ήθος που πρέπει να έχουμε εδώ στο κοινοβούλιο. Εγώ δεν ανέβηκα ποτέ στα έδρανα. Θλίβομαι κ. Γεωργιάδη για την κατάσταση που φέρατε την χώρα μου.

Νωρίτερα ο κ. Δημαράς υποστήριξε ότι «Ως οικολόγοι θεωρούμε σημαντικό το ζήτημα του νερού. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δίνουν ιδιαίτερο βάρος για τα νερά και επιμένουν ότι πρέπει να βρεθούν τρόποι και σε αυτό το νομοσχέδιο για να κατοχυρωθεί ο δημόσιος έλεγχος για τις 2 εταιρείες (ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ)» ενώ για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις είπε «πως δεχθήκατε να μειωθεί ο χαμηλός συντελεστής για τους νέους επιστήμονες και αγρότες; Δεν βρήκε ισοδύναμα ο υπουργός για να κρατήσει αυτό που ψηφίσαμε; Μπορούμε να βρούμε τρόπους να μην επιβαρυνθούν οι νέοι ούτε με ένα ευρώ. Δεν είναι λογικό το επιχείρημα της μικρής επιβάρυνσης».

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την Ελλάδα μηχανή του κιμά για χιλιάδες ξένους και το πουλάει για ανθρωπισμό, την ώρα που αδιαφορεί για τους Έλληνες. Με τα λεφτά της ΕΕ διαθέτει 15.000 το χρόνο σε κάθε πρόσφυγα ή παράτυπο μετανάστη, αλλά στον άνεργο Έλληνα δίνει για ένα διάστημα μόνο, 350 ευρώ το μήνα. Κι αντί να γεφυρώσει τα αρχέγονα ένστικτα του ανθρώπου με τον πολιτισμό, τον γυρίζει στην εποχή του τροχού.
Εκεί ακριβώς γεννιέται η Χρυσή Αυγή. Εκεί γεννιέται και η ασυδοσία των αλληλέγγυων, η οποία καταντά στήριξη μιας "ράτσας" ανθρώπων, ο ορισμός του ρατσισμού δηλαδή.
Το να πεις απλώς "δεν θέλω τους ξένους" είναι χιλιάδες φορές καλύτερο.
Για να ξηγιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήματα προς συριζαίους πολιτικούς και μη, εισαγγελείς, υπουργούς και δημόσιους λειτουργούς: Την εγγυητική επιστολή, ύψους 3 εκατ ευρώ, που εξέδωσε η Attica Bank για να μπορέσει ο ανεκδιήγητος Καλογρίτσας να συμμετάσχει στο διαγωνισμό- παρωδία του Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ποιός θα την πληρώσει; Δεν φέρει ευθύνες αυτός η αυτοί που την εξέδωσαν, σε βαθμό απιστίας, που είναι κακούργημα κι επισύρει ακόμα και την ισόβιο κάθειρξη για ζημία τόσο μεγάλου ποσού; Τι λέει ο δικηγόρος του Δημοσίου Γ. Μαντζουράνης, που ενέκρινε, και μάλιστα εκπρόθεσμα, την εγγυητική επιστολή Καλογρίτσα; Εκείνος, η επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού- φιάσκο, ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Ενημερώσης κι ο προϊστάμενος του υπουργός, ο γνωστός κομισάριος Ν. Παππάς, δεν φέρουν ευθύνη;

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα υφίσταται μεγαλύτερη λιτότητα από όση θα ήταν αναγκαία, λόγω της λαϊκιστικής στάσης της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα το 2015.
Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις, κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη εκπολιτιστική δύναμη στον κόσμο δεν είναι η Θρησκεία, αλά το σεξ (Hugh Hefner).

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΚΤΗ
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !
Στο υπερταμείο περνά εκτός από όλες τις ΔΕΚΟ η κυριότητα των 71.500 ακινήτων, 597 νησιών και 538 αρχαιολογικών χώρων

Ανώνυμος είπε...

Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου / κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου / όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση / Έτσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Άλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο». !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:14 ο δημαρχος ασχολείται μονο με τον κοκκινοπάπουτσο

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ
Ενας κομματικός περιηγητής και γιουσουφάκι παλαιών μας δημάρχων, αυτονομήθηκε τελικά και διόμισυ χρόνια προν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, οργανώνει τον δικό του συνδιασμό, που θα σπάσει –όπως λέει- τον φαύλο κύκλο της διαπλοκής και της ασυδοσίας, για να σώσει δια παντός την Αίγινα από τα δεινά της. (Εκανε δηλαδή η μύγα κώλο και θα χέσει όλο τον κόσμο).
Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει τον απόλυτο έλεγχο των τοπικών Μ.Ε. και με την αμέριστη στήριξη μιας πλειάδας δημοσιογράφων (;) όχι μόνο θα επιβάλει τις απόψεις του, αλλά θα αξιολογήσει και τους συνεργάτες του, που πρέπει –για ευνόητους λόγους- να είναι λεπτοί, ευέλικτοι και κυρίως πειθαρχημένοι. (προς το παρόν ισχύει, πες μου με ποιον κάνεις παρέα να σου πω ποιος είσαι).
Για την πολύ πρόωρη κίνηση του αινιγματικού αρχηγού, υποθέτουμε ότι σοφά έπραξε. Αφού των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… έχουν φάει. Οσο για την επωνυμία του συνδιασμού, που μετά βασάνων καταφέραμε να εκμαιεύσουμε είναι: ΓΗΝ-ΧΑΙ και ΣΚΥ. Δηλαδή Γλύψε, Χάϊδευε και Σκύψε.
Το σχόλιο μας;
Βεβαίως και στην εποχή μας όποιος λέει παλαβομάρες δεν είναι απαραιτήτως μουρλός. Ωστόσο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι:
Η τρέλα και η λογική
Στο ίδιο μονοπάτι
Απέχουνε ελάχιστα
Δυο δάχτυλα και κάτι
(όσο δηλαδή οι δυο τρούπες, που όλοι γνωρίζουμε)
Κι αν δεν το πάρει σοβαρά
Το δει λίγο αστεία
Μπορεί να γίνει δήμαρχος
Με τον ζουρλομανδύα
Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

11:48 π.μ εκτός από τον εαυτό σου, έχεις κάποιον άλλο να υποδείξεις ?