Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

'Ετσι είδε την δικαιοσύνη στην χώρα μας μετά από μελέτη της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης της Ελλάδος ο σκιτσογράφος Γκουντούζ Αγκάγιεβ. Για να παρηγορήθητε δείτε  πως βλέπει την δικαιοσύνη στις υπόλοιπες 11 χώρες με τις οποίες ασχολήθηκε ΕΔΩ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς Γιώργο που υπάρχεις και εσύ και παίρνει χαμπάρι ο βαψομαλιάς τι γίνεται στην περιοχη που μένει για να βάλει κανένα άρθρο στην ηλεκτρονικη σελίδα του vapsomaliaspress

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια (φωτο) Αιακέ γιατί έτσι μας κατάντησαν οι μπ@νέδες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αιακέ με τι πολιτικά νούμερα έχουμε μπλέξει? Αυτοί δεν είναι άξιοι στην κυριολεξία, ούτε δύο γαϊδουριών άχυρα να μοιράσουν. Έτσι βλέπουμε να γίνεται, το έλα να δεις έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης που γίνεται ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, με τις θυροκολλήσεις των φακέλων με τα ασφαλιστικά μέτρα. Άντε να ξεκουμπιστούνε να τελειώνουμε με δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος έστειλε την περασμένη εβδομαδα την αστυνομία στα μαγαζιά να μετρήσουν καρέκλες και πεζοδρόμια. Αλλο τροπο να εισπράξουν φαίνεται πως δεν βρίσκουν. Καλοκαιριατικα όλα αυτά. Και σήμερα επίσης το ίδιο έκαναν.
Ο δήμος λοιπον κανει οτι μπορεί να βοηθήσει το προεδρείο της, επαγγελματικής να ξαναπάρει την Κυριακή τις εκλογές. Κ οι επαγγέλματιες θα βοηθήσουν επίσης.
Γιατί την ρουφιανια πολλοί αγάπησαν .
Τους ρουφιανους όμως????

Ανώνυμος είπε...

Η ιδεολογική "αδελφούλα" του Τσίπρα, η πρόεδρος της Βραζιλίας, καθαιρέθηκε από το αξίωμά της με την κατηγορία διασπάθισης δημόσιου χρήματος

Ανώνυμος είπε...

Είναι αμαρτία 7:34 μ.μ να συγκρίνεις το απόλυτο σκοτάδι της πολιτικής τσίπρα (θα έλθουν εκλογές που θα πάει και τότε θα πέσει το απόλυτο γέλιο με τα ποσοστά που θα πάρουν και το ξέρουν) με την πολιτική της Ντίλμας Ρουσέφ, που το μόνο λάθος της ήταν, ότι συνέχισε την ίδια πρακτική που έκαναν όλοι ανεξαιρέτως προκάτοχοί της πρόεδροι της Βραζιλίας, της παραποίησης δηλαδή του δημοσίου ελλείμματος. Έτσι βρήκε αφορμή ο αντιπρόεδρός της (τα κάστρα πάντα πέφτουν από μέσα) να την καθαιρέσει και να λάβει ο πολιτικός ξεφτίλας την θέση της.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ήμασταν 20ρηδες τη δεκαετία του '80 και δεν είχαμε ένα κατοστάρικο να πιούμε έναν καφέ έξω και δεν βρίσκαμε δουλειά με μισθό της προκοπής και ασφάλιση, και στα καταστήματα έβρισκες βασικά είδη (σου έφερναν π.χ. καφέ Douwe Egberts ή κολόνιες από το εξωτερικό και φτιαχνόσουν) και η στενότητα υπήρχε γύρω σου παντού, ένιωθες αλλιώς, παρότι ό,τι περιγράφω σχεδόν (εκτός του καφέ και της κολόνιας, που όμως δυσκολευόμαστε και πάλι να αγοράσουμε) το ζούμε και σήμερα. Ένιωθες αλλιώς, γιατί υπήρχε μέλλον, υπήρχε προοπτική.
Σήμερα δεν υπάρχει καμία προοπτική κι αυτό είναι χειρότερο από τη μεγαλύτερη φτώχεια.
Κατά τα άλλα, παλιομουνόπ@ν@ συριζαίοι, πήρατε "240 εκ. ευρώ" για τις τηλεοπτικές άδειες, πετώντας στο δρόμο 2.000 και πλέον εργαζόμενους. Οι οποίοι με τη σειρά τους, θα οδηγήσουν στο δρόμο τους τριπλούς.
Κατά το Ινστιτούτο Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, η ανεργία θα επανέλθει στο 6% (στα επίπεδα προ κρίσης) σε 40 χρόνια.
Σήμερα οι συνταξιούχοι είδαν μετά τη σύνταξή τους και το Επικουρικό τους να κόβεται κατά 50%. Πάει το θλιβερό προνόμιο των συνταξιούχων να συντηρούν τους άνεργους της χώρας.
Η χώρα κατάντησε να μην παράγει πια τίποτα, παρά μόνο υπηρεσίες διορισμένων κομματόσκυλων σε γραφειοχαρτούρες στο δημόσιο ή στο καθηγητηλίκι.
Ψοφήστε φανερά αγαπητοί μου ή ζήστε σαν ζόμπι στην κόλαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήρθε να ακυρώσει το μέιλ Χαρδούβελη και το απογείωσε στο 200% των θλιβερών δυνατοτήτων του.
Είμαστε ήδη νεκροί και δεν το παραδεχόμαστε.