Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ«Ήμασταν στο νερό 20 λεπτά, έβλεπα δίπλα μου το κοριτσάκι να είναι μπρούμυτα στο νερό έχοντας χάσει τη ζωή του, αυτοί που ήταν τελικά στο ταχύπλοο, αν είχαν πετάξει έστω μια πετσέτα, ένα δείγμα – βοήθειας, μπορεί να μην είχαμε τέσσερις νεκρούς».
«Έτσι όπως τον έψαχνα,(τον αδελφό μου)  ρίχνω μια πολύ γρήγορη μάτια και βλέπω έναν άνδρα και μια γυναίκα. Όχι ηλικιωμένους. Επειδή όμως έψαχνα τον αδελφό μου και επειδή ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μας παρατήσει και θα γίνει όλο αυτό που γίνεται τώρα -να ψάχνουμε να βρούμε ποιοι ήταν πάνω-, δεν έδωσα σημασία στα χαρακτηριστικά τους" Αυτά είπε σε συνέντευξή του Ελεύθερο Τύπο ο επιζών της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα στις 16 Αυγούστου 2016 Γιώργος Λαμπρακόπουλος δίνοντας νέα διάσταση στο θέμα.
Η μαρτυρία του Λαμπρακόπουλου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κατάθεση του Θρασύβουλου και όλων των Je suis Θρασύβουλος που έτρεξαν να απομακρύνουν αυτόν και την παρέα του από το ταχύπλοο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Θρασύβουλος μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο Αρχοντικό στην είσοδο του παραδόθηκε στους άνδρες του λιμεναρχείου. Είχε στην διάθεσή του τρεις ώρες από την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του και να σχεδιάσουν από κοινού την υπερασπιστική του γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: