Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΙΩΠΗΣ


"Την 16-08-2016 και περί ώρα περίπου 12,30 ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά η υπηρεσία μας σχετικά με περιστατικό σύγκρουσης σκαφών πλησίον της νήσου Μονής Αίγινας"(σήμα λιμεναρχείου Αίγινας)
"Αμέσως μετά το συμβάν κάλεσα προς συνδρομή γνωστό μου Πολυανίδη Ιωάννη και του ανέφερα ότι είχε ανατραπεί κάποια μεγάλη βάρκα και ότι το σκάφος μου έβαζε νερά και του ζήτησα να σπεύσει προς βοήθεια. Κατόπιν τα γεγονότα έλαβαν χώρα όπως τα περιγράφω στην από 17-08-2016 έκθεση εξέτασης κατηγορουμένου ενώπιον των αρμοδίων λιμενικών αρχών".(Απολογητικό υπόμνημα Θρασύβουλου Λυκουρέζου σελ. 7)
"Ο ανωτέρω(Θρασύβουλος Λυκουρέζος) προσήλθε αυτοβούλως στο λιμεναρχείο Αίγινας όπου και συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου την 16-08-2016 περί ώρα 15,30 από όργανα της υπηρεσίας μας" (Διαβιβαστικό λιμεναρχείου Αίγινας προς εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά Αρ 993)
Τους ναυαγούς της λάντζας ΑΝΤΩΝΙΑ τους περισυνέλεξαν σκάφη που έσπευσαν στην περιοχή. Τους επιβάτες του ταχύπλοου ΠΟΥΕΝΤΕ τους παρέλαβε σκάφος που κλήθηκε να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει σε σημείο της επιλογής τους.
Τα ονόματα των ναυαγών της λάντζας κατέγραψε το λιμεναρχείο,
Τα ονόματα των επιβαινόντων στο ταχύπλοο έδωσε ο κατά δήλωσή του χειριστής του Θρασύβουλος  στο λιμεναρχείο.τρεις ώρες μετά το ατύχημα. Με βάση την μεγάλη ηλικία των επιβαινόντων και τα σοβαρά προβλήματα που δήλωσε στο απολογητικό του υπόμνημα ο Θρασύβουλος (σελ 18), είναι λογικό να δημιουργηθούν σοβαρές υπόνοιες ως προς το πρόσωπο όχι μόνο του χειριστή αλλά και των επιβαινόντων στο σκάφος.Το τοπίο συνεχίζει να παραμένει θολό.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TSAPEKA.... O ANΘΡΩΠΟΣ ΚΛΕΙΔΙ.... ΝΥΧΟΚΟΦΤΗς .... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ...

Unknown είπε...

Είναι μεγάλη ντροπή και κατάντια να υπάρχουν σήμερα Αιγινήτες και να υπηρετούν κάποιους επώνυμους που έτυχε να έχουν λίγα χρήματα. Είναι θλιβερό γεγονός να καλύπτουν υπαίτιους της ναυτικής τραγωδίας με 4 νεκρούς και τραυματίες στην υπόλοιπη ζωή τους. Η Αίγινα τους ξέρει και τα ονόματα τους σε λίγο θα φιγουράρουν εκτός από τα μέσα ενημέρωσης και στα δικαστήρια. Σταματείστε λοιπόν να καλύπτετε αυτούς τους μαφιόζους που σας πληρώνουν για να προδίδετε τους συμπατριώτες σας. Τώρα προτού είναι αργά. Να θυμάστε ότι αν δεν είχαν τραπεί σε φυγή και έριχναν σωσίβια θα ζούσε σήμερα το 5χρονο κορίτσι που πνίγηκε αβοήθητο. Μη ξεχνάς ότι στη θέση αυτή αύριο μπορεί να βρεθεί το δικό σου παιδί, το δικό σου εγγόνι, του φίλου σου το παιδί

Ανώνυμος είπε...

Τα 4+1 πρόσωπα
Στην αρχική του κατάθεση ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος αναφέρει ονομαστικά τέσσερα πρόσωπα που τον βοήθησαν, ενώ κάνει λόγο και για ένα πέμπτο άτομο το οποίο δεν κατονομάζει.
«Αμέσως μετά το συμβάν τηλεφώνησα με το κινητό μου στον γνωστό μου Παλαιογιαννίδη Γιάννη (Τσαπέκος). στην Αίγινα και του ζήτησα να σπεύσει προς βοήθειά μου”. Το συγκεκριμένο άτομο έσπευσε κοντά του, όπως περιγράφει, με φουσκωτό στο οποίο επέβαινε και ο Αντώνης.Μαλτέζος., ο οποίος παρέλαβε τους τρεις άλλους ηλικιωμένους από το ταχύπλοο, για να τους μεταφέρει στο λιμάνι και ο Παλαιογιαννίδης.Γιάννης. έμεινε μαζί του στο τσακισμένο σκάφος που έμπαζε νερά. Παράλληλα, ο Παλαιογιαννίδης.Γιάννης. επικοινώνησε με άλλον γνωστό τους, τον Λεούση.Νεκτάριο., συνταξιούχο πλοίαρχο “ο οποίος επέβαινε σε φιλικό σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στο Αγκίστρι και ανέφερε ότι το “ΝΤΟΥΕΝΤΕ” κινδύνευε να βυθιστεί”, λέει ο 77χρονος και προσθέτει: “Τότε ο Λεούσης. Έστειλε για βοήθεια το βοηθητικό σκάφος (σ.σ. Tender) του σκάφους στο οποίο επέβαινε (“ΝΤΟΥΕΝΤΕ ΙΙ” υπό σημαία Παναμά).
Ο Αντώνης.Μαλτέζος. Επέστρεψε στο μεταξύ με το φουσκωτό και ρυμούλκησε το ταχύπλοο στο λιμάνι ενώ έφτασε και το tender του “ΝΤΟΥΕΝΤΕ ΙΙ” με χειριστή κάποιο πρόσωπο που προσφέρθηκε να με μεταφέρει στο λιμάνι της Αίγινας προκειμένου να μεταβώ στο λιμενικό κατάστημα”, περιγράφει ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος συνεχίζοντας: “Επειδή ο Μαλτέζος. Με διαβεβαίωσε ότι θα έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να σώσει το “ΝΤΟΥΕΝΤΕ”, δέχθηκα να επιβιβαστώ στο φουσκωτό που προσφερόταν για τη μεταφορά μου. Στη διαδρομή όμως προς Αίγινα αισθάνθηκα ισχυρούς πόνους στη μέση μου, που δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω με το φουσκωτό. Ο χειριστής του, τότε, μετά από δικό μου αίτημα, με αποβίβασε στη θέση Φάρος».
Μετά όπως λέει τηλεφώνησε ξανά στον Λεούση.Νεκτάριο., ο οποίος έστειλε τη σύζυγό του Λίλυ για να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο Λιμεναρχείο. Εκτός από τις καταθέσεις των 5 προσώπων που συμμετείχαν στην περιπετειώδη διαδρομή του 77χρονου, ο δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων, Σπ. Βλάσσης, ζητεί και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να διαλευκανθεί με ποιους ήρθαν σε επαφή οι επιβαίνοντες στο μοιραίο ταχύπλοο το επίμαχο διάστημα.
(Αντιγραφή από την Real News)

Ανώνυμος είπε...

Ο Λυκουρέζος έχει συστήσει Μ.Κ.Ο. που διαθέτει για κοινοφελείς σκοπούς 2.000.000€ μάθε χρόνο,ετσι τουλάχιστον λένε.
Αυτό γράφτηκε στα ΜΜΕ.Το πιάσατε το υπονοούμενο ετσι;Τόσα διαθέτω παιδιά για αποζημιώσεις ,Αντε να βάλουμε και κάτι πάρα πάνω γιατί οι νεκροί ζητάνε δικαίωση.
Όσοι είχαμε την ατυχία να βρεθούμε στο λιμάνι της Πέρδικας την στιγμή που έφεραν τον νεκρό καπετάνιο και το μωρό,διαβάζοντας αυτά μας έρχεται αναγούλα πόσο μάλλον οταν άθελα μας είμαστε αυτήκοες μάρτυρες των διηγήσεων όσων έμπλεξε ο Θρασύβουλος για την φυγάδευσή του.

Κάτσε εκεί Μαλάκα και κάνε πως βοηθάς και συμπάσχεις ,έπρεπε να του πεις,οχι να του στείλεις φουσκοτό να τον πάρει αυτόν και τα αλλα ραμολιμέντα που τον συνόδευαν.Αυτό έπρεπε να κάνεις φίλε.Αυτό επιβάλει η ναυτοσύνη,η ναυτική συνείδηση ,αν υπάρχει βέβαια.Και ας έχανες και την θεσούλα σου αφού θα πήγενες κόντρα με την βούληση του αφεντικού.Ορισμενες αξίες δεν πληρώνονται,δεν εχουν τιμή φίλε.
Μη πεις ότι σκέφτηκες την υγεία του χειριστή του φονικού σκάφους ;γιατί εκεί χρειάζονται τα ρεφλέξ του πλοιάρχου .Από αυτό το είδος ,ενας λιγότερος ,όπως έλεγε και ο φιλόσοφος της παραλίας,φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Τον έπιασε η μέση του τον Θρασύβουλο και το φουσκωτό τον άφησε στο Φάρο. Θα μας τρελλάνουν στα ψέμματα. Πως οδηγούσε το ταχύπλοο με αυτή την ταχύτητα και δεν τον ενοχλούσε η μέση του; Εγώ πιστεύω ότι αν βάλεις τον Θρασύβουλο μαζί με τους υπόλοιπους γέρους 85 χρονών να ανέβουν από τη στεριά στο ταχύπλοο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ. Αυτό να ζητήσει ο κ. Βλάσσης ο δικηγόρος από τον εισαγγελέα. Αναπαράσταση να επιβιβαστούν στο ταχύπλοο. Είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα μπορούν να ανέβουν στο ταχύπλοο.

Παπανικολόπουλος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;

Ανώνυμος είπε...

Και για να τελειώνει η ιστορία , διαβάζοντας τα ΕΠΙΣΗΜΑ εγγραφα στα οποία αναφέρονται όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων στην απομάκρυνση των επιβατων του ταχύπλοου (οι οποίοι φυσικά κληθηκαν απο τις αρχές και έδωσαν καταθέσεις), το τελευταίο πράγμα που θα μπορει κάποιος να πεί για αυτούς είναι ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο μάλιστα. Μερικοι μάλιστα ειναι τοπικοι παραγοντες της ΝΔ. Οπότε δεν υπάρχει συγκαλυψη κι αν υπάρχει δεν ειναι απο "ΣΥΡΙΖΟΠουλα" αλλα ανήκουν σε άλλο χώρο.
Μπορούν τώρα οι "ερευνητές" να ξεκουραστούν.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είσαι βαθειά νυχτωμένος 09:08.Για να μη σου πω ότι βρίσκεσαι στον κόσμο του σοσιαλιστικού ονείρου.
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι τα φράγκα δεν εχουν χρώμα.Τι μαλακίες λες για Σιριζαίους και Νουδουδες.Αμα γιαλιση ο παράς οι διάφορες χάνονται,πόσο μάλλον οταν είσαι και πεινασμένο μάτι μια ζωη .

Ανώνυμος είπε...

Mπα τι μας λες 9:42; Δηλαδη δεν ειχαν λυσσαξει μερικοι οτι ηταν υπουργοι στην βάρκα; Τώρα που δεν βγηκε η 1η σπεκουλα το γυρνάμε στην σπέκουλα με τον παρά που εξαγοράζει κάποιους; Ποιος πληρωσε ποιόν; Διαφώτισε μας.

Ανώνυμος είπε...

Μιλήστε, Αιγινήτες! Μιλήστε επιτέλους! Αύριο θα σκοτώσουν εμάς, τα παιδιά μας οι ίδιοι! Ποιούς είδατε? Ποιοί ήταν μέσα στο σκάφος? Να τιμωρηθούν άμεσα..Αλλοιώς το φάντασμα της μικρούλας θα μας τυραννάει όλους μας...Παραδειγματική τιμωρία..Ποιόν φοβάστε? Τα λεφτά τους??????

Ανώνυμος είπε...

Αντρέα παιδί μου,στην ηλικία σου θα έπρεπε να σε απασχολεί ο ποδόγυρος,το ωραίο φύλλο ας πούμε.Η εξερεύνηση της γυναικείας ψυχής και η κατάκτηση ψυχή και σώμα του ωραίου και ευγευστου αυτού φρούτου που λέγεται γυναίκα.
Άσε τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νουδου για αργότερα.οταν η γωνία στυσης θα έχει χαλάσει και απλά θα θέλεις αλλά δεν θα μπορείς

Ανώνυμος είπε...

Απέναντι από τη Φανερωμένη είναι συνεργεία του Δήμου και φτιάχνουν τη μάντρα ενός ιδιώτη. Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Η Ελληνοαμερικάνα ιδιοκτήτρια του ΝΤΟΥΕΝΤΕ ΙΙ που καπετάνιος είναι ο Λεούσης Νεκτάριος ήταν η γυναίκα που επέβαινε στο ταχύπλοο.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση ότι, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση και υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής στα ποινικά δικαστήρια και της αστικής αποζημίωσης στα πολιτικά δικαστήρια, των οικογενειών που έχασαν την ζωή τους μετά τον εμβολισμό του τουριστικού σκάφους (λάντζα) με 21 επιβάτες από ταχύπλοο στο στενό της Μονής , όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν χάσει τον ύπνο τους και τούτο γιατί α) αμερόληπτα ο συγκεκριμένος δικηγόρος έχει εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία που τον καθιστούν αυτό που λέμε άπιαστο β)με το να έχει παντού φίλους σε όλες τις τάξεις των ανθρώπων και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και ειδικά στην Αίγινα που έρχεται χρόνια σαν λάτρης της θάλασσας, μπορεί να αντλήσει φερέγγυες πληροφορίες, αυτό που λένε από πρώτο χέρι. Επομένως είναι ο μόνος που και με την μελέτη της δικογραφίας μπορεί σε μηδέν χρόνο να αναδείξει την αλήθεια, για το τι πραγματικά συνέβη και τι επακολούθησε του ναυαγίου και έτσι να καθίσει (που με τον Κούγια θα καθίσει) ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το μπολτοζάκι του Δήμου έριξε την μάνδρα από τσιμεντόλιθους μαζεύοντας τα σκουπίδια που ήταν χύμα σε όλο τον πέριξ χώρο. Βέβαια το σκεπτικό ενός τραχανοπλαγιά (10:34 π.μ) θα ήταν, τι και αν έριξαν οι υπάλληλοι του Δήμου την μάνδρα, ας την αποκαταστήσει στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης με δικά του έξοδα. Είναι κι αυτό μια λογική, πως να το κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

βρε με τις μαντρες ασχολειστε εδω ανοιξε η μονη παλι που λενε οτι ειναι παρανομη, να δειτε οτι σε κανα μηνα θα εχει ξεχαστει το θεμα κοτερα και λαντζες, αλοιμονο στους ανθρωπους που εφυγαν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή μας. Είναι μεγάλη ντροπή κρυμενοι να σπιλώνουμε ανθρώπους της θάλασσας που το μονο που έκαναν είναι να τρέξουν να βοηθήσουν χωρίς να ξέρουν τι συνεβαινε εκεί.. Είναι ντροπή να αφήνουμε στην άκρη την τραγωδία που συνέβη και να παριστανουμε τους εισαγγελείς και τους ανακριτές. Καταλαβαίνω την χολή και την οργή για τον υπεύθυνο αυτής της συμφοράς. Για τον ανθρωπο που έκανε αυτό το μεγαλο κακό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η χολή για τους αλλους ανθρώπους. Τους συντοπίτες μας που κάποιοι προσπαθούν να καταδικάσουν χωρίς να έχουν ιδέα για τα γεγονότα. Όπως κι εγώ δεν έχω ιδέα. Έτρεξαν όμως.. Πήγαν.. Βουτηξαν.. Βοήθησαν άλλοι απο κοντά άλλοι απο μακριά.
Ποια θα είναι η θέση των εισαγγελέων του fb αν αυτοι οι άνθρωποι δεν έχουν κανει τίποτα μεμπτό πέρα απ το καθήκον τους?
Θα ζητήσουν συγνώμη.?
Θα πίνουν αύριο καφέ δίπλα τους και θα τους λένε καλημέρα.?
Χωρίς ντροπή για την ετυμηγορία τους?
Γέμισαν οι τοίχοι των αιγινητων χολή. Απλώθηκαν οι σκιές και μας τυλίγουν. Κάνουν μαθήματα ναυτοσύνης και νομικής άσχετα ανθρωπάκια που δεν εχουν απλώσει το χερι ποτέ σε ανθρωπο να βοηθήσουν. Που διψανε για αίμα.
Η μισή Αίγινα γέμισε ανακριτές και η αλλη μισή δημιους.
Κι αυτό είναι βρωμερό.
Υπομονή αγαπητοί ειδικοί.
Να μάθουμε, να δούμε, να σιγουρευτούμε. Και υστερα να μιλήσουμε. Όλοι κάτι ξέρουν, όλοι κάτι άκουσαν, σε ολους μας κάτι ειπαν κάποιοι για το γεγονός. Μονο αυτοι ξέρουν όμως. Και μονο αν περιμένουμε θα μάθουμε.
Αλλιως ας βάλουμε μια μαύρη κουκούλα και με το δάχτυλο να δείχνουμε και να εκτελούμε ανθρώπους. Κι αυτό φονικό είναι. Όλοι όσοι κρίνουμε δίχως να ξέρουμε όλοι όσοι βγάζουμε αποφάσεις για το γεγονός σκοτωνουμε κι εμείς.
Ας σιωπησουμε λίγο, και ας ντραπουμε. Λίγο έστω.

Ανώνυμος είπε...

Μα αφού ο Λεούσης από ότι γνωρίζουμε ειναι συνταξιούχος,πως είναι καπετάνιος στο Ντουεντε ΙΙ; Μην λέτε πράγματα που δεν εχουν βάσει.

Ανώνυμος είπε...

2:48 μαλλον εισαι βαθια νυχτωμενος..... Πρωτη φορα βλεπεις συνταξουχο να δουλευει παρανομα??? Καπετανιος ολοχρονικης ειναι στο σκαφος.....και φυσικα δεν θελεις να μαθεις τις απολαβες του..... οι οποιες φυσικα ειναι και αδηλωτες.....για να μη χασει και την παχυλη του συνταξη!!

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιωνονται με μεγάλη μου λύπη, εκείνοι που λένε για μας τους αιγηνητες πως κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του αλλου.
Θλιβομαι με την εικόνα εκείνων που μέσα απο ενα φοβερό και τραγικό περιστατικό δικάζουν και καταδικάζουν κοσμο.
Ευτυχώς που τα ανεβαζετε και στο φειςμπουκ όλα αυτα ευτυχώς που τα συζητάτε και στα καφενεία και έτσι ξέρουμε τα πρόσωπα ,που στον βωμό του θλιβερου κουτσομπολιου προσπαθουν να βγάλουν πορίσματα πριν την δικαιοσύνη. Όταν εσείς θα έχετε ξεχασει τον τροπο που διαχειριστηκατε δημοσια αυτην την τραγωδια εμεις να εισαστε σιγουροι πως θα το θυμομαστε. Δυσφημητε ενα ολοκληρο νησί και τους ανθρώπους του.
Εγω επειδη δεν ειμαι ουτε αστυνομικος ουτε δικαστικος ουτε ναυτικος, όπως εσείς, θα περιμενω να μιλησουν οι ειδικοι.
Αυτος που σκοτωσε ελπιζω να πληρωσει. Το ιδιο ομως ελπιζω και για τους εμπειρογνωμονες -συκοφαντες που δυσφημουν τον τοπο μου.

Ανώνυμος είπε...

Η Μονή άνοιξε γιατι χάρισαν απο το Δήμο πάλι τα νερά της πισίνας στον ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 05:17, θέλεις να πεις ότι αυτοί που συζητάνε στα καφενεία για τον τρόπο που έχασαν την ζωή τους τέσσερης αθώοι-ο ενας πήγενε για το μεροκάματο οι άλλοι δυο για να ξεκουραστούν απο την βιοπάλη,το μωρό άστο καλύτερα να μην το συζητάμε-αυτοί λοιπόν θα πρέπει να ντρέπονται ;Αυτός που ετσι για επιβεβαίωση των ικανοτήτων του αντίθετα με την γεροντική άνοια που τον τρυγιριζει έπεσε απάνω τους σαν ύαινα και αφού τους διάλυσε τους εγκατέλειψε και ο άλλος ο ντενεκές ο ξεγάνωτος που σχεδίασε την φυγάδευση του και την απομάκρυνση του απο την περιοχή με τόση σιγουριά ότι δεν τρέχει τίποτα ώστε έστειλε και συγγενικό του πρόσωπο να τους παραλαβή και να τους μεταφέρει στο σπίτι του,αυτοί τι θα πρέπει να κάνουν;
Ο άλλος ο ξερόλας που βγήκε στην τηλεόραση για να μας πει το πόσο καλός άνθρωπος ειναι και πόσες αγαθοεργίες κάνει ο δράστης τι ειναί;
Καλός η κακός ζούμε σε έναν τόπο μικρό.Γνωριζόμαστε,ξέρουμε ο ενας τον άλλο καλά.Αστο λοιπόν και το ποιος πρέπει να ντρέπεται και γιατί το γνωρίζουμε καλά όλοι.Το ότι σας γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και σας αγνοούμε δεν συμαινει ότι μας κοροίδευετε ,απλά σας αγνοούμε σαν ανύπαρκτους,ανάξιους λόγου δηλαδή.Αυτά.....

Ανώνυμος είπε...

Ο 6:59 τα ξέρει βλέπω πολύ καλά τα πράγματα. Συμπεραινουμε λοιπον πως ηταν αυτόπτης μάρτυρας και τα έχει καταθέσει όλα αυτά επώνυμα.
Σε διαφορετική περιπτωση είναι ο τύπος του ανθρώπου που περιγράφει ο 5:17.
Και θα πρέπει όντως να ντρέπεται.

Ανώνυμος είπε...

Γέμισε η Αίγινα όρνια που πέφτουν να κατασπαράξουν ανθρώπους.
Σαν να ηταν μπροστά. Σαν αυτόπτες Μάρτυρες.
Λεπτομέρεια αυτο θα μου πείτε. Αυτοι οι άνθρωποι είναι η ντροπή των αιγινητων.
Ευτυχώς βέβαια είναι λίγοι.
Οι υπόλοιποι θρηνουμε για το κακό που έγινε, ελπίζουμε στην τιμωρία του δράστη, καθώς και στην τιμωρία των αθλιων επαγγελματιών συκοφαντών.
Και ευτυχώς που οπως έμαθα, θα μυνηθουν κι όταν ανοίξουν αυτά εδώ τα σχόλια οι συκοφαντες θα καθίσουν στο σκαμνί.
Επώνυμοι πια και δάκτυλοδειχτουμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και εχουν κατατεθεί όλα επώνυμα.Τωρα ποιος θα μυνηθει και γιατί άστο αυτό.Σαββατο κοντά γιορτή που λένε.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί ο 08:05 και ο 09:12 εχουν δίκιο,οι συκοφάντες θα πρέπει να μυνηθούν.Μόνο που οι μυνήσεις θα πρέπει να να ειναι αρκετές.Το πρώτο θέμα,ο Αντενα,ο Κουγιας,το γραφείο Βλάσσης και συνεργάτες και όλλα σχεδόν τα ΜΜΕ τους ίδιους συκοφαντούσαν και στα ίδια πρόσωπα αναφέρονταν.Να μυνηθούν χωρίς χάςιμο χρόνου ,δεν μπορούν να σπιλώνουν ετςι χωρίς λόγο.Τελικά ειναι να μη σε βάλουν στο μάτι γιατί πέφτουν απάνω σου σαν τα όρνια τς..τς..τς.. Τι σου ειναι λοιπόν ο κόσμος.