Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

ΕΣΚΑΣΕ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣΈσκασε σήμερα το μεσημέρι η εικονιζόμενη δεξαμενή της Αγίας Μαρίνας μη αντέχοντας την πίεση του νερού είχε.. Ευτυχώς που το ατύχημα δεν έγινε χθες γιατί θα θρηνούσαμε θύματα πέραν του σημερινού ενός ελαφρού τραυματισμού. Την δεξαμενή είχε τοποθετήσει ο υδρομεταφορέας με την έγκριση της δημοτικής αρχής επί διοίκησης Κουκούλη για να μεταφέρει νερό ΕΥΔΑΠ στην Αγία Μαρίνα. Έκτοτε δεν ήρθε υδροφόρα και η δεξαμενή παρέμεινε εκεί να στολίζει το δάσος. Με τον τραυματισμό παραθερίστριας, εγείρονται και θέματα ευθυνών.  Ξεκινάμε λοιπόν με το ερώτημα .Με πια απόφαση και  με ποιά άδεια πολεοδομίας τοποθετήθηκε η δεξαμενή στον συγκεκριμένο χώρο. Με ποιά άδεια κόπηκαν πεύκα για να τοποθετηθεί η δεξαμενή. Γιατί  το δασαρχείο σταμάτησε το έργο ανάπλασης της ίδιας περιοχής αλλά επέτρεψε την τοποθέτηση της δεξαμενής.  Ένα έργο ύψους 450,000 ευρώ χάθηκε εξ αιτίας κακών χειρισμών της τότε δημοτικής αρχής αλλά η δεξαμενή ιδιώτη τοποθετήθηκε χωρίς καμία αντίδραση. Από την στιγμή που όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης)  είναι φίλοι (κατά δήλωση του δημάρχου την ημέρα του δημόσιου απολογισμού) καλό θα ήταν ο δήμαρχος να μας εξηγήσει σχετικά με το ατύχημα της δεξαμενής  την μαρτυρία των πράξεων του ιδίου αλλά και των φίλων του.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..εκανε ο βουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ.
Τελικά μια οι "ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΙ" που απειλούν να κάνουν"ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟ" οποιον τολμήσει να πει τα αυτονόητα για το δυστύχημα,μια ο ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ με την "επίκαιρη" ερώτηση,τελικά πρέπει να μας θεωρούν ΗΛΙΘΙΟΥΣ,κρίνοντας εξ'ιδίων βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φωτο Αιακέ της κατεστραμμένης δεξαμενής μας παρομοιάζει πως είναι σήμερα το κόμμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας '' ουδέν κακόν αμιγές καλού'' Έτσι από την ελεύθερη πτώση των κομμάτων των μνημονίων, σίγουρα θα έχουμε την εμφάνιση και άνοδο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ - ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΩΝ κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι το νυχτολουλουδο;

Ανώνυμος είπε...

επίκαιρη 8.46 είναι η ερώτηση που υποβάλλεται εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής.
Αλήθεια θα υποβάλλει και καμιά ερώτηση για την ζούγκλα της παραλίας γιατί πάλι ξύλο έπεσε χθές με πρωταγωνιστές τα πρωτοπαλήκαρα του.

Ανώνυμος είπε...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 16.06.2004
H κυβέρνηση ακύρωσε το πρόγραμμα «Στολίδια στην Αμμο» των ETA
Εντολή προς τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα A.E., να ακυρώσει το πρόγραμμα «Στολίδια στην Αμμο», που αφορούσε σε διαγωνισμούς για την εκμίσθωση αιγιαλών προκειμένου, μεταξύ άλλων, να τοποθετηθούν καντίνες και άλλες κατασκευές, έδωσε με σχετικό του έγγραφο το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, η ETA A.E. ασκεί τη διοίκηση και διαχείριση των χώρων που έχουν ανακηρυχθεί ως Τουριστικά Δημόσια Κτήματα. Οι χώροι αυτοί είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν και κοινόχρηστα τμήματα αιγιαλού και παραλίας, των οποίων όμως η κυριότητα ανήκει στο Δημόσιο. Δεδομένου ότι από την κείμενη νομοθεσία οι μόνες δυνατές παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας είναι αυτές που αφορούν στην απλή χρήση και στη χρήση για εκτέλεση έργων, η ETA A.E. έχει τη δυνατότητα στην παραχώρηση τέτοιων χώρων μόνον όσον αφορά στην απλή χρήση. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, «η τοποθέτηση Στολιδιών εντός κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού και παραλίας δεν εμπίπτει στην έννοια της απλής χρήσης καθώς οι πέργκολες, τα αποδυτήρια, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι λοιπές κατασκευές από τις οποίες αυτά αποτελούνται, παραβιάζουν τον κοινόχρηστο χαρακτήρα αυτών των χώρων και παράλληλα αλλοιώνουν τη φυσική μορφολογία τους».
Η άδεια εκδόθηκε τέσσερις μήνες αργότερα ξέρει να μας πει κάτι ο λαλίστατος δήμαρχος μας που την εξέδωσe?

Ανώνυμος είπε...

Της νύκτας τις συμφωνίες "αλλά Ωνάση" τις βλέπει η μέρα και γελάει νυχτολούλουδο!

Ανώνυμος είπε...

Το νυχτολούλουδο είναι ο Τσούβαλος

Ανώνυμος είπε...

1:07 μ.μ εάν οι λεγόμενοι αριστεροί έκαναν εξήντα επτά (67) χρόνια με την βοήθεια με πολιτικών ψεμάτων, να πάρουν την εξουσία, το βέβαιο είναι ότι θα περάσουν τουλάχιστον εκατόν πενήντα (150) χρόνια για να δουν πάλι εξουσία και αυτό είναι το μόνο καλό.