Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ

"Δηλώ ότι αποδοκιμάζω το παρελθόν μου, και αποκηρύσσω τον κομμουνισμό ως σύστημα ολέθριον δια την Ελληνικήν πραγματικότητα και διαλυτικόν των μεγάλων ηθικών εννοιών, Πατρίδος θρησκείας και Οικογένειας. Υπόσχομαι δε ότι θέλω ζήσει του λοιπού νομιμοφρόνως μακράν πάσης ανατρεπτικής κινήσεως  οπωσδήποτε στρεφομένης κατά του Εθνικού ημών Κράτους" Αυτά δήλωσε στην συμπληρωματική του ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ στις 27 Ιουνίου 1939 ο Άρης Βελουχιώτης (Κλάρας Αθανάσιος). Μπορεί οι αριστεροί να παραβλέπουν  τα εγκλήματα που διέπραξε και την ευθύνη του για τον συμμοριτοπόλεμο που άφησε 200,000 νεκρούς και 700,000 εκτοπισμένους, αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν την δήλωση μετανοίας που υπέγραψε. Την συμπληρωματική δήλωση υπέγραψε 19 μέρες μετά την αρχική επειδή ο Μανιαδάκης (υπουργός δημόσιας Τάξη) το απαίτησε.
Όσοι λοιπόν γιορτάζουν τα 71 χρόνια από τον θάνατό του, ας μην ξεχνούν και το ήθος του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω να μετανιώνει ο Θρασύβουλος...
Κούγια γίνε Αρχάγγελος Μιχαήλ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή του τέλους

Η σκοταδιστική Ελληνική αριστερά κυριάρχησε ιδεολογικά για πάνω από 50 χρόνια, στηριγμένη σε ένα μείγμα πρωτοχριστιανικού μαρτυρολογίου, μεταφυσικής μανιχαϊστικής ηθικής και εμπορίου της ουτοπίας. Την έθρεψε και διευκόλυνε η βία, η βαθιά διαφθορά και η τυφλότητα των τότε κυβερνώντων.

Πλέον, ως εξουσία, έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει το αφ' υψηλού ύφος και χρησιμοποιεί τις παραδοσιακές μεθόδους του Μπέρια, του Γκαίμπελς, των κάθε λογής Μαδούρων, Παπαδόπουλων και Πινοσέτηδων. Απόπειρα διοικητικού ελέγχου των μέσων, οργανωμένο τρολάρισμα στα social media για να αποπροσανατολίσει τις σοβαρές συζητήσεις, κυνικά ψέματα, οργανωμένη προσωπική επίθεση σε όσους από τους αντιφρονούντες θεωρούνται επικίνδυνοι, απαξίωση, ειρωνεία, ακόμη περισσότερο απέναντι σε αυτούς που προέρχονται από την ευρύτερη αριστερά, το πλέον φωτισμένο τμήμα της, που θεωρούν ότι είναι οι πιο απειλητικοί, στους πλέον επιτυχημένους. Μύρια τα παραδείγματα, από τον Πύρρο Δήμα, ως τον Αρκά και τον Χαντζόπουλο. Και κάθε μέρα προστίθενται καινούρια ανάμεσα στους επώνυμους και εκατοντάδες ανάμεσα στους λιγότερο επώνυμους κι ανώνυμους. Σε κάθε περιβάλλον, σε κάθε χώρο.

Εις μάτην. Είναι δείγμα πανικού.

Όλα τούτα μαρτυρούν πως το παιχνίδι το έχει ήδη χάσει, για τον ίδιο λόγο που κάποτε το κέρδισε: Κανένα κράτος, καμία βία, καμία προπαγάνδα, κανένας περιορισμός, καμιά απειλή, καμιά δύναμη στον κόσμο, δεν είναι ικανή να σταματήσει την προέλαση των ιδεών όταν έρθει η ώρα τους (ούτε να αποτρέψει τον θάνατό τους).

Ανώνυμος είπε...

Ανέκαθεν ακούμε για τους περίφημους "αγώνες της Αριστεράς". Θα περιοριστώ εδώ στην αντίσταση κατά των Γερμανών. Πρώτον, όταν οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα, ίσχυε το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ. Στην αρχή τους κομμουνιστές δεν τους πείραξαν, ούτε αυτοί πάλι έκαναν αντίσταση. Το ΕΑΜ ιδρύθηκε περίπου την εποχή που το γερμανοσοβιετικό ειδύλλιο είχε αρχίσει να καταρρέει. Στη συνέχεια όντως το ΕΑΜ προέβη σε ορισμένες ενέργειες αντίστασης και δολιοφθοράς, με αποκορύφωμα τον Γοργοπόταμο από κοινού με ΕΔΕΣ. Όμως ο φόνος μεμονωμένων Γερμανών στρατιωτών ήταν προβοκατόρικος και εγκληματικός (εκτέλεση 50 ομήρων για κάθε στρατιώτη). Το έκαναν κυρίως για να αναγκάζουν τον κόσμο να τους ακολουθεί στα βουνά, Όπως αποδείχτηκε, στρατηγικός στόχος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ήταν πρωτίστως η κατάληψη της εξουσίας. Απόδειξη ότι κατά την αποχώρησή τους οι Γερμανοί δεν παρενοχλήθηκαν καθόλου. Ούτε μια τουφεκιά. Προφανώς οι ελασίτες φύλαγαν τις δυνάμεις και τις σφαίρες τους για αργότερα. Θα μπορούσαν να τους κάνουν τη ζωή κόλαση. Και για να τους αποδυναμώσουν (ο πόλεμος στην Ευρώπη συνεχιζόταν), αλλά και για εκδίκηση (Καλάβρυτα, Δίστομο κλπ). Και το καλύτερο: Γκουγκλάρετε ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΚΚΕ. Θα μείνετε κατάπληκτοι διαβάζοντας τις συμφωνίες που έκαναν οι Γερμανοί με το ΚΚΕ λίγο πριν από την αποχώρησή τους. Είναι τόσο εντυπωσιακές αυτές οι αποκαλύψεις, ώστε ειλικρινά φοβάμαι μήπως είναι χαλκευμένες. Όποιος γνωρίζει περισσότερα, ας διαφωτίσει