Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΚΟ ΤΕΧΝΗΣ

Φυσικά η "Γλυπτοθήκη Αίγινας" δεν τελειώνει στο γλυφτό παγωτό ούτε στα θερμοκήπια. Στα ψαράδικα  το "κλάδεμα μέχρι τέλους" του δένδρου του Καποδίστρια, άφησε τον κορμό εν είδη φαλλικού συμβόλου ενδεδυμένο με τον χιτώνα του μαρτυρίου  να στέκεται μπροστά από τον υπερυψωμένο υποσταθμό της ΔΕΗ δημιουργώντας μια αντίθεση μεταξύ φύσης και ανθρώπινης παρέμβασης. Η απομάκρυνση της ROLLS ROYCE (μονάδας βιολογικού καθαρισμού) απελευθέρωσε χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει εκθέσεις γλυπτών .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ
Στις 17 του μηνός, ημέρα Τετάρτη και ώραν 19ην ή 7ην απογευματινήν, ο Δήμαρχος του νησιού, θα παρουσιάσει στον προαύλιο χώρο του Α Δημοτικού σχολείου, τον καθιερωμένο ετήσιο απολογισμό και θα ευλογήσει τα γένια του, ως συνήθως.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Μ.Υ.Α. (Μυστικών Υπηρεσιών Αίγινας), το ιδιαίτερο ενδιαφέρον εφέτος εστιάζεται σε μια πράγματι αξιέπαινη πρωτοβουλία του άλλοτε κραταιού Αντιδημάρχου του Αιγινιστάν, κ. Αμπτουλάχ Τραγή Χαϊβάν, (γνωστός και ως ξυπόλητος πρίγκηπας), που θα δημοπρατήσει τις… λασπωμένες του σαγιονάρες, προκειμένου να ενισχύσει τον εξαθλιωμένο Δημοτικό κορβανά… Ισως μας εξηγήσει και γιατί δεν κατάσχεσε τα πλοία των υδρομεταφορέων.
Ελάτε να τιμήσουμε το Ρεμπέτ Ασκέρ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ (ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ):
Ο ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ "ΙΚΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ") ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΧΑΡΤΖΙΛΙΚ Ε.Π.Ε."
ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ κ. "ΓΑΡΓΑΛΑΚΟ" (ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ). ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΕΝΙΟΤΕ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΚΟΠΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΕΠΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ: Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, Η ΒΛΑΒΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ,
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.