Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

Στην προηγούμενή μας ανάρτηση με αφορμή την ναυτική τραγωδία στην Αίγινα είχαμε γράψει
"Γιατί αυτό που ίσως δεν έχουν καταλάβει η ασκούντες εξουσία στην Αίγινα είναι πως άλλο να χαρίζεις με απόφαση δημοτικού συμβουλίου το νερό στον υπουργό, άλλο να καλύπτεις τις παρανόμως λειτουργούσες επιχειρήσεις επί δεκαετίες, άλλο να βοηθάς στο να δημιουργηθούν νέες, άλλο να κάνεις δουλειές χρησιμοποιόντας την θέση σου  και να συντηρείς το καθεστώς παρανομίας και άλλο να κάνεις τα στραβά μάτια στην συγκάλυψη εγκλημάτων"
Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο δήμαρχος Αίγινας με δήλωσή του απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου του zougla.gr (Ρεσιτάλ διαφθοράς στην Αίγινα) μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά. Αναφερόμενος σε μια από τις λιγότερο παρανομούσες επιχειρήσεις της Αίγινας " παραδέχτηκε ότι η εν λόγω επιχείρηση είναι παράνομη και καλώς έχει κριθεί κατεδαφιστέα,". Ο ίδιος βέβαια προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες αλλού όμως με την απάντησή του αυτή επιβεβαιώνει πανηγυρικά το επικρατούν καθεστώς παρανομίας στο νησί. Άνθρωποι σαν τον Θρασύβουλο, τον χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου αλωνίζουν στην Αίγινα απολαμβάνοντας υπηρεσίες τυπου money can buy . Όλοι ξέρουν, όλοι σιωπούν και οι επιτήδειοι επωφελούνται. Τελικά η αναδυόμενη μπόχα δεν είναι από τους βόθρους που αδειάζουν καταστήματα την νύχτα στους υπονόμους. Το μόνο που κάνει η διοίκηση του δήμου είναι η άσκηση της συνήθους πρακτικής της ονοματοδοσίας  όπου συχνά πυκνά δείχνει αλληλεγγύη στην τέως διοίκηση και νυν αντιπολίτευση.
Μετά τις καλές υπηρεσίες του δημάρχου προς τους υπουργούς του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, θα πρέπει να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ονοματοδοσία της εικονιζόμενης παράνομης πλωτής στον χειριστή του ταχύπλοου Θρασύβουλο .
Οι μάσκες έπεσαν.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ένα είναι σίγουρο πως η συμμορία δεν θα βάλει χέρι στην Μονή ή πιο σωστά δεν θα πατήσει το πόδι της στην Μονή. Πάντα μα πάντα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Ψαράκια...

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ Η ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΣΟΝΙΑ που αναφέρεις ειναι αυτό που αποκαλούν πολύ σωστά κάποιοι άλλοι ΧΩΜΑΤΕΡΗ της ΑΙΓΙΝΑΣ.
Κλείστε τους τον δρόμο όσο είναι καιρός.Το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι να εχουν κάποια διαφορετικότητα απο τους υπόλοιπους πληβείους .Για αυτό το ονόρε ζούνε και πορεύονται και κάνουν αδίστακτα τα πάντα για να το πετύχουν.θαυμαστές της ησονος προσπάθειας.Εχουν αφοσιωθεί τόσο σε αυτό ώστε ξεχνάνε το κυριότερο .Οποιος πηδάει πολλα παλούκια σίγουρα κάποιο θα μπει στον πρωκτό του.

Ανώνυμος είπε...

Η διαπλοκή του ΑιγινΑιώνα!!!!! ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Το σκάφος βγήκε στη θάλασσα και στο τιμόνι του βρισκόταν ένας άνθρωπος 77 ετών, ο Θρασύβουλος, όπως ο ίδιος αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα προς τις ανακριτικές αρχές, έχει σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας. «Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό κατά τις ώρες του ύπνου από τριετίας. Η καθημερινή χρήση των παραπάνω είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μου» γράφει ο ίδιος ο 77χρονος, απευθυνόμενος στη Δικαιοσύνη και ζητώντας, προφανώς, λαμβανομένων υπόψη όλων των παραπάνω, να τον κρίνει με επιείκεια! Προχωρώντας, δε, έτι περαιτέρω, ο ίδιος τονίζει ότι δεν θα πρέπει -όπως και συνέβη- να τεθεί υπό κράτηση, γιατί αλλιώς η υγεία του θα υποστεί ενδεχομένως ανεπανόρθωτη βλάβη!
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η Κι εδώ είναι που μπορεί κανείς να μιλήσει για τις πρώτες εγκληματικές ευθύνες του χειριστή: γνωρίζοντας ότι έχεις τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια κακιά ώρα -όπερ και εγένετο- είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν ανασταλτικά ως προς το να (αντι)δράσεις σωστά, πώς αποφασίζεις να οδηγήσεις το σκάφος και να πάρεις μαζί σου τρεις ακόμα ανθρώπους, οι δύο εκ των οποίων είναι ακόμα μεγαλύτερης ηλικίας -και, ενδεχομένως, αντιμετωπίζουν εξίσου ή και πιο σημαντικά προβλήματα υγείας; Λόγω γήρατος και μόνο, σε ένα πιο δυνατό φύσημα του ανέμου, σε ένα πιο έντονο παλαντζάρισμα του σκάφους, οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων του ταχύπλοου θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει από καρδιά! Τι δουλειά είχαν να βγουν, λοιπόν, στην ανοιχτή θάλασσα, θέτοντας σε κίνδυνο, αν μη τι άλλο, τις δικές τους ζωές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2η ποιος και γιατί του ανανέωσε την άδεια πλοηγού προ διετίας (το 2014), όταν τα προβλήματα υγείας, τα οποία επικαλείται ο ίδιος στην απολογία του, είναι γνωστά εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια; Ποιοι έκαναν τα... στραβά μάτια, για να μπορεί ο 77χρονος να κάνει το «κομμάτι» του ως χειριστής ταχύπλοου σκάφους, όταν δεν θα έπρεπε καν να πλησιάζει τη θάλασσα ούτε για... μπάνιο, καθώς η κατάσταση της υγείας του θα επέφερε αυτομάτως τον κίνδυνο του πνιγμού (θυμηθείτε: πάσχει από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια);

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω στο δυστύχημα της Αίγινας όπως πολλοί άλλοι, παρότι η Γεροβασίλη απειλεί με διώξεις όσους επιμένουν στο θέμα.
Είπε στην απολογία του ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου που σκόρπισε τον θάνατο:
"Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονίως φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό κατά τις ώρες του ύπνου από τριετίας. Έξι μέρες πριν το περιστατικό είχα εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω καρδιοαναπνευστικής ανεπάρκειας".
Τίγκα στα χάπια, βαριά άρρωστος και έτρεχε ένα σκάφος με 4 (άγνωστους, αδύνατον να εντοπιστούν) υπερήλικες. Και μόλις την κοπάνησαν μετά το δυστύχημα, γιατί βούλιαζαν όπως είπε ο "καπετάνιος", αντί να πάνε στην απέναντι ακτή που ήταν κοντά, πήγαν σε μια άλλη, μίλια μακριά.
Ο Λυκουρέζος γιατί παραιτήθηκε επικαλούμενος τη συγγένεια με τον θύτη; Τότε γιατί τον ανέλαβε;
Και θέλουν όλοι αυτοί οι αλήτες, να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει φωτιά στα άρθρα που βλέπουν καπνό.
Δεν υπάρχει άνθρωπος με αξιοπρέπεια που να αντέχει στο καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, τις βρωμιές και τα ψεύδη του.
Η αντιπολίτευση είναι αδύναμη να τους πολεμήσει και αυτοί θα μας εξοντώσουν. Κάτι πρέπει να γίνει

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ είπε...

ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ "ΑΠΟΝΕΡΑ": Μαντεύω ότι η κοινωνική πίεση θα ανοίξει στόματα. Και τότε ίσως δεν "κλάψουμε μανούλες" (αυτές κλαίνε ήδη) αλλά ορισμένοι μη αιγινήτες "VIP" και κάποιοι ντόπιοι κόλακες της λεγόμενης τοπικής "ELITE", άνθρωποι στερούμενοι παιδείας. Πρέπει τελικά κάποιοι να καταλάβουν ΚΑΛΑ ότι είτε είναι πλούσιοι είτε όχι, σε έναν τόπο που απλόχερα άνοιξε αγκαλιά και τους φιλοξένησε, οφείλουν, τουλάχιστον, να σέβονται τους κατοίκους και να μην τους θεωρούν "ιθαγενείς" ή "παρακατιανούς". Το ότι χτίσανε επαύλεις με ψηλούς μαντρότοιχους και μπόλικα σκυλιά μέσα, δεν τους κάνει παντοδύναμους. ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κουκούλη ,μάλλον δεν γνωρίζετε καλα το ποιόν της ντόπιας νομενκλατούρας .Απλα στα δύσκολα λουφάζουν και πετάνε το μπαλάκι δεξιά και αριστερά.Μόλις περάση η μπόρα θα επανέλθουν με το κεφάλι ψηλά σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.
Ο σκοπός τους ειναι ιερός,ένας και μοναδικός.Πρέπει με κάθε τρόπο να ξεχωρίζουμε απο την πλέμπα.Εστω έρποντας και γλύφοντας και......
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΕΙΑ ΟΛΓΑ εκτοξεύει απειλές ότι θα κινητοποιήσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για όσους κατηγορούν "άδικα" κάποια στελέχη της λαοφιλούς και λαοπρόβλητης κυβέρνησης μας, του 20% με αναγωγή.
Κυριούλα μου, καλή η προσπάθεια να μας τρομοκρατήσεις αλλά για πες μας να μάθουμε κι εμείς.
1) Ποιο είναι το έγκλημά μας που λέμε πως πιστεύουμε ή πως ξέρουμε πως δεν ήταν χειριστής ο Θρασύβουλος;
2) Γιατί δεν κινητοποιείς καλύτερα την υπηρεσία σου να ψάξει για τους εγκληματίες που έπνιξαν τόσους ανθρώπους; Τόσοι έχουν μιλήσει για έλεγχο στα κινητά και απάντηση καμιά.
3) Αφού είσαι και κυβερνητική εκπρόσωπος γιατί δεν μας απαντάς γιατί ήταν ο κ. Δρίτσας νυν Υπουργός Ναυτιλίας ήταν παρών στη διάρκεια της ανάκρισης στο Λιμεναρχείο της Αίγινας;
Συγγνώμη και για το έγκλημά μου. Πόσα χρόνια πρέπει να φάω επειδή αναζητώ την αλήθεια; Ο Θρασύβουλος πάντως φερόμενος ως ο υπαίτιος της συμφοράς είναι ελεύθερος.

Ανώνυμος είπε...

Και καλά ο Θρασύβουλας ήταν άρρωστος και άμα φυλακιστεί κινδυνεύει η ζωή του!!! Ποιος έδενε και μόλαγε τους κάβους; Ποιος πόντιζε και βυράριζε τα σκοινιά και τις άγκυρες; Η ογδοντάχρονη;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κουκούλη μου ανέκαθεν στην Ελλάδα μας η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ δεινοπαθούσε από την οικονομική ELIT και την εξουσία των προσκυνημένων στα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Το μόνο που αλλάζει είναι το προσωπείο με την πρώτη φορά "αριστερά".

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς. Πούσε ρε Ερντογάν να δώσεις συγχαρητήρια στους κυβερνήτες μας. Την κυκλοφορία μετά τις 00.19 και τις συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων πότε θα τις απαγορέψει η Όλγα; Μάλλον μετά το κλείσιμο των αντιφρονούντων καναλιών. Αλλά συγγνώμη ξέχασα. Και στην Τουρκία δημοκρατία έχουν!!! Το είπε και ο Πρωθυπουργός μας.

Ανώνυμος είπε...

Κοτσίδια σε βλέπω να πηγαίνεις συνηπαίτιος για εσχάτη προδοσία. Δεν επιτρέπεται να αφήνεις να γράφονται τέτοια σχόλια στο BLOG σου. Θα αφήνεις ελεύθερα την έκφραση της πολυφωνίας, αλλά μόνο για όσα σχόλια είναι υπέρ του Θρασύβουλου, σήμερα(αύριο βλέπουμε), και υπέρ των μελών της κυβέρνησης που δίκαια τον υποστηρίζουν, χωρίς να επηρεάζουν την αδέκαστη δικαιοσύνη στο...έργο της, που τον άφησε ελεύθερο γιατί είναι άρρωστος και να μην πεθάνει και τον χάσουμε τέτοιο λεβέντη.

Ανώνυμος είπε...

1:17 Χθες αυτοκίνητο με 81χρονο οδηγό εμβόλισε ταξί μέσα στη Λαμία. Ιδου πεδίο δόξης λαμπρό: για ψάξε λιγο ποιοι υπουργοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σπιτι στην Λαμία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπόμπος απογοητευμένος από την ανεργία και την αφραγκία ξεκίνησε πριν λίγους μήνες να πάει στην Αφρική, να δουλέψει μαζί με το θείο του το Θράσσο που είναι κυνηγός αγρίων θηραμάτων.
Μετά την άρτια εκπαίδευσή του, πήρε τα όπλα του και μαζί του κάποιους υποτακτικούς και πήγαν να κυνηγήσουν στην άγρια ζούγκλα του Γιουνανιστάν, όπου ζουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Οι λευκοί-λευκοί ή αλλιώς πρωτοκλασάτοι και οι λευκοί μαύροι που είναι αυτοί οι δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, η μπασκλαρία που λένε, κοινώς υπήκοοι.
Μετά την πρώτη εξόρμηση, γύρισε κατάκοπος στην έπαυλη του θείου του, που τη φύλαγαν κάτι αμολυτά αγριόσκυλα, που δάγκωναν όποιον έμπαινε απρόσκλητος, χωρίς όμως να διαμαρτύρεται γιατί μπορούσε να πάθει και χειρότερα.
-Τι έγινε Μπόμπο; Τον ρώτησε ο Θείος του. Πώς πήγε το κυνήγι;
-Πολύ καλά θείε μου, απάντησε ο Μπόμπος. 5 Νομιστεράκια.
Ο Θείος δε μίλησε αλλά κόντευε να σκάσει. Αισθανόταν μία πνιγμονή στον ύπνο του το βράδυ. Τόσα χρόνια κυνηγός και δεν ήξερε τα νομιστεράκια. Ρώταγε άλλους κυνηγούς. Κανείς δεν ήξερε τα Νομιστεράκια.
Στη δεύτερη εξόρμηση του Μπόμπου πάλι τα ίδια, 7 Νομιστεράκια. Και πήγαινε λέγοντας. Κάθε εξόρμηση του Μπόμπου όλο και περισσότερα Νομιστεράκια.
Στο τέλος ο Θείος δεν άντεξε.
-Πες μου ρε γιατί θα με σκάσεις. Τι είναι αυτά τα τιμημένα τα Νομιστεράκια.
- Α! Καλά δεν τα ξέρεις θείε μου τόσα χρόνια κυνηγός; Είναι κάτι μαύρα ζώα με δύο πόδια και δύο χέρια που όταν τα σημαδεύεις βγάζουν μία περίεργη κραυγή. Να δεις πως τη λένε. Α! ναι: NO MISTER- NO MISTER.
Ο Μπόμπος και ο θείος του ζουν ανάμεσά μας και εξακολουθούν να σκοτώνουν Nomisterakia με τις ευλογίες μας και με τις υγείες μας μέχρι στιγμής τουλάχιστον, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η σειρά σου.
Δεν είναι απαραίτητη καμία σύνδεση αυτού του διδακτικού ανέκδοτου με συγκεκριμένο γεγονός, αλλά αναφέρεται διαχρονικά σε όλους τους ανεύθυνους και τις ανεύθυνες, εγκληματίες της ασφάλτου και της θάλασσας, που δεν έμαθαν ποτέ να τηρούν τους κανόνες κυκλοφορίας, που δεν υπολογίζουν τη ζωή των συνανθρώπων τους και που προκαλούν, εν γνώσει τους ότι θα τη γλυτώσουν, γιατί έχουν τα φράγκα ή το μπάρμπα στην Κορώνη, την απώλεια χιλιάδων αδικοχαμένων συμπολιτών μας, χωρίς να έχουν την αξιοπρέπεια και το ηθικό σθένος, έστω για μία συγγνώμη. Έτσι έμαθαν να μας κοιτούν αφ' υψηλού. Να μη μας υπολογίζουν. Έχουν μάθει να σκοτώνουν χωρίς τύψεις και να ρίχνουν την ευθύνη στα θύματά τους που δεν μπορούν να μιλήσουν. Αν τους πεις υπάνθρωπους και ανθρωπόμορφα κτήνη θα είναι βρισιά;

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΟΖΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ

ΑΙΓΙΝΑ Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ. είπε...

Κύριε διαχειριστά, σε σχέση με το σχόλιο που δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2016 - 1:20 π.μ. δήθεν από εμένα, διευκρινίζω ότι το ανάρτησα στην ιστοσελίδα μου στο facebook, φυσικά δεν το αναιρώ, αλλά δεν στάλθηκε από μένα στο ιστολόγιό σας, στο οποίο όπως γνωρίζετε δημοσιεύω πάντα επώνυμα ως "ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ", αλλά από κάποιον που χρησιμοποίησε το όνομά μου. Παρακαλώ όποιον χρησιμοποιεί το όνομά μου και μάλλον είναι και αυτός που, όπως ειδοποιήθηκα, προσπαθεί να "χακάρει" και την ιστοσελίδα μου να μην το ξανακάνει, γιατί είναι τεχνικά πανεύκολο να εντοπιστεί η IP του αν απαιτηθεί. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία - ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΝΕΚΤ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ