Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΑΈντονη φαίνεται να είναι η δυσφορία καταστηματαρχών για την προσπάθεια είσπραξης οφειλόμενων από την δημοτική αρχή. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες τα οφειλόμενα από επιχειρήσεις της παραλίας ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Σύμφωνα δε με κακώς πληροφορημένες πηγές, ο τζίρος του προτεκτοράτου ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ ετησίως με τα κέρδη να κυμαίνονται στις 800.000 ευρώ. Τα δε αναλογούντα ανταποδοτικά τέλη προς τον δήμο υπολογίζονται στις 20.000 ευρώ τα οποία ο δήμος δεν φαίνεται να εισπράττει. Οι καταστηματάρχες έχουν τα παράπονα τους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μας πει τι εχει συμβει με τα μαγαζια και διαμαρτύρονται;

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι γνωστό βρε παιδιά της Διοίκησης του Δήμου (που ζείτε) ότι τα μαγαζιά της παραλίας δεν βγαίνουν, δεν βλέπετε ότι κάθε βράδυ τα τραπεζοκαθήσματα είναι αδειανά και τα γκαρσόνια χτυπούν μύγες, τι θέλετε τώρα και τους ζητάτε τα αναλογούντα λέει ανταποδοτικά τέλη. Αφήστε λοιπόν τους μαγαζάτορες στην πίκρα τους αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν και αν μπορείτε βοηθήστε τους, δίνοντάς τους και το νερό δωρεάν.

Ανώνυμος είπε...

9:59πμ διαβασε τα σχόλια στο αποστόλου σπικινγκ στις 5 Αυγούστου. Κάποιοι λένε τι έγινε. Κι επειδή εγώ ρωτησα και έμαθα αυτά δεν αφορούν μονο την παραλία. Έγιναν κι αλλου. Και είναι θέματα συμπεριφορών. Όχι οικονομικά. Άλλο ζηταω τα λεφτά μου απο 1-2 που μου χρωστάνε και άλλο γίνομαι ρουφιανος σε ολους. Άλλωστε έμαθα πως χρωστάνε κι άλλοι όχι μονο οι ένας δυο στην παραλία. Οι συγκεκριμένοι που κυβερνούν το νησί δεν έχουν αφήσει κλάδο που να μην του δημιουργήσουν προβλήματα. Ακούγεται πως θα πάρουν βραβείο απο τον συριζα που βοηθάνε στο κλείσιμο των μαγαζιών. Τα αποτελειώνουν. Εκτός βέβαια κι αν τους εχεις ψηφίσει. Αυτοί που τους στήριξαν είναι στο απυρόβλητο.
Και για να πούμε την αλήθεια όλα τα μαγαζιά στην αιγινα τα φέρνουν δύσκολα βόλτα. Δεν βλάπτει λίγη κατανόηση απο τους εκλεγμένους.
Όλα τα υπολοιπα είναι ντροπή μεγάλη.. Ζητω οι ρουφιανοι που ψηφισατε και άνοιξαν τον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Απο τοτε που σε μαλωσανε γιωργακη άρχισες τα γλυψιματα. Τώρα τα εβαλες με τα μαγαζιά κι εσύ. Μπράβο μπράβο. Κι ο άγιος επιστολή θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάτι που λέγεται "δέσμευση ΑΦΜ" και είναι απλό και αποτελεσματικό. Αν ο Δήμος θελει πραγματικά να εισπράξει μπορεί να το κάνει μεσα σε 1 μέρα. Ολα τα άλλα ειναι σε κουβέντα να βρισκόμαστε και ομήρους να πιάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ας ξοφλισουν πρωτα αυτοι απο τη διοικηση τα χρεη τους στο δημο και μετα θα ξοφλισουμε και μεις

Ανώνυμος είπε...

Οι διοικούντες μόνοι τους δημιουργούν τα προβλήματα στα μαγαζια και μετά ο γαλανομάτης αφού πάει και φάει τζάμπα τους υπόσχεται τακτοποίηση με το αζημίωτο γιατί έχει υποχρεώσεις