Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΗΘΗΜε δέος η τροβαδούρος του προτεκτοράτου ατενίζει το κύμα να σκάει στα πόδια των θαμώνων εστιατορίων που απολαμβάνουν το γεύμα τους. Προηγουμένως είχε ακούσει καταστηματάρχη να διαμαρτύρεται έντονα σε δημοτικό σύμβουλο για την απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί. "Επιτέλους κάποιος πρέπει να τους καταγγείλει" ακούστηκε να λέει ο καταστηματάρχης. "γιατί δεν το κάνεις εσύ" ρώτησε με απορία ο δημοτικός σύμβουλος, "γιατί ο ένας από τους δύο είναι συγγενής μου" ήταν η απάντηση. Επειδή κανένας δεν ήθελε να παίξει τον ρόλο του δακτυλοδεικτούμενου και επειδή επί σειρά δεκαετιών όλους τους βόλευε να κρύβονται ο ένας πίσω από την παρανομία του άλλου, βρήκε έδαφος και χτύπησε  ξανθός πυρετός με απρόβλεπτα ακόμα συνέπειες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ εγώ δεν θέλω να μάθω ποιος είναι ο ''ξανθός πυρετός '' όπως λες ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ ξέρω ότι όλα τα δεινά μας προέρχονται από την παντελή αδιαφορία σε όλα τα επίπεδα του κράτους. Έτσι βλέπουμε τους κρατούντες είτε βρίσκονται στα ανώτερα επίπεδα είτε στα κατώτερα να μην κάνουν την δουλειά του για την οποία πληρώνονται, να κάθονται νωχελικά στις πολυθρόνες της απάθειας απολαμβάνοντας μακαρίως τον φραπέ τους και μας κάνουν την ζωή μας δύσκολη φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις που δυστυχώς όμως είναι εξαιρετικά λίγες.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τόσο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργο γιατί δεν μπαίνεις στην ουσία του προβλήματος που συντελείται στην πλαζ της Παναγίτσας , Και το πηγαίνεις γύρω-γύρω χωρίς να μπαίνεις στην ουσία του προβλήματος πεσ το ξεκάθαρα Πόσο παράνομα είναι όλα αυτά που γίνονται , Και στο κάτω-κάτω είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι τα παίρνουνε διαφορετικά δεν θα τους επέτρεπαν να κάνουνε τόσο μεγάλη παρανομία Και τόσο μεγάλη κονόμα εάν δεν περνάνε και αυτή αυτά σαν πρώτη φάση

Ανώνυμος είπε...

4:21 μ.μ για την ασυδοσία - παρανομία, σε όλη την μεγαλοπρέπεια της και της Διοίκησης του Δήμου και των αρμοδίων δημοσίων υπαλλήλων είναι ότι επέτρεψαν και επιτρέπουν την τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων τις απογευματινές ώρες επί της πλάζ λουομένων της Παναγίτσας και την εκμετάλλευση του χώρου από δύο επιχειρηματίες εστιάτορες.