Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

Πονηρός παίχτης ο Θρασύβουλος. Εκ των πραγμάτων δεν λειτούργησε ως μοναχικός λύκος (Λυκου) αλλά χρησιμοποιώντας  δεσμούς αίματος και διασυνδέσεις (ρέζος). Κατάφερε να φέρει τα πάντα στα μέτρα του. Παραδόθηκε την ώρα που ήθελε, απομάκρυνε τους επιβαίνοντες στο ταχύπλοο του με τον τρόπο που ήθελε,  απολογήθηκε όπως ήθελε και εξασφάλισε την παραμονή του στην ηρεμία της οικίας του. Όλοι όσοι έπρεπε έθεσαν εαυτούς στην υπηρεσία του. Ακόμα και ο υπουργός έτρεξε να βρεθεί κοντά του λέγοντας τα καλύτερα. Και όταν η Νέα Δημοκρατία υπέβαλε ερώτημα στον  Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Θεόδωρο Δρίτσα με Θέμα: Ερωτήματα για την αντίδραση και τη λειτουργία των αρμόδιων Υπηρεσιών στην τραγωδία της Αίγινας, ο βουλευτής της περιφέρειας κ Κώστας Κατσαφάδος ΔΕΝ υπέγραψε. Το ερώτημα υπέγραψαν 33 βουλευτές της ΝΔ και ο κ Κατσαφάδος ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την προηγούμενη μέρα ένας νεαρός μακρυμάλλης και δυο νεαρές γκόμενες τρελιάρες με μπικίνι ήταν οι επιβάτες του ταχύπλοου που ήταν αραγμένο μπροστά στο Αιάκειον

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι 33 ειναι μερικοι απο αυτους που ολα τα προηγουμενα χρόνια "διαπραγματευοντουσαν" και υπεγραφαν χωρις να διαβασουν οτι χαρτι τους πασαραν οι τροικανοι. Και θελουν να ξανακυβερνησουν.

Ανώνυμος είπε...

Λειτούργησε ως μοναχικο γουρουνι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Ο δήμαρχος θα αποκαλύψει το νέο σχέδιο για τη μεταφορά νερού. Ο αγωγός θα ξεκινήσει από τα Μέθανα, θα πιάσει Μονή, μετά Αγκίστρι, Μετόπη και οσονούπω θάρθει στην Αίγινα!

Ανώνυμος είπε...

Μία απορία. Μετά το τραγικό δυστύχημα, τα ραμολυμέντα που ήταν στο ταχύπλοο, δεν έπαθαν ούτε μια γρατζουνιά! Δεμένοι με ζώνες ασφαλείας, όπως στα αεροπλάνα ήταν; Δεν κάλεσαν κανένα γιατρό;

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι, ότι όλα είναι θέμα χρόνου. Αργά (κακώς) ή γρήγορα (καλώς) οι Έλληνες θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο και θα ψηφίσουν αυτούς που αγαπούν και νοιάζονται πράγματι για την πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ο κατσαφαδος? Οεο????

Ανώνυμος είπε...

Τον Κατσαφάδο τον συμβούλεψε ο πεθερός του να κάνει το παγώνι!!!

Ανώνυμος είπε...

4:03 μ.μ ποιος μετά θα τρέξει για το παιδί?

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιδήμαρχος τώρα που τον έδιωξαν θα μιλήσει ή τον κρατάνε στο χέρι;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον μέγα πολιτικό που έχει ρεζιλεύει χάρη του παραλιαρχη σε όλο το νησί.