Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

ΟΔΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ
Η οδός Σκοτεινής Κυριακή 14/01/2017 στις 10 πρωί μετά την νεροποντή της προηγούμενης μέρας. Η χρήση της "οδού" είναι ρέμα το οποίο ενίοτε ξεχειλίζει και πνίγει τους γείτονες στο σημείο εκβολής του. Το εμπόδιο είναι μια παράνομη (σύμφωνα με έκθεση των αρμοδίων υπηρεσιών) ράμπα που κάποιοι χρησιμοποιούν . Για την ολοκλήρωση του έργου διάνοιξης της κοίτης της εκβολής της "οδού" που όταν βρέχει είναι ρέμα, απαιτείται η αφαίρεση της παράνομης ράμπας. Ένα χρόνο τώρα "εμφανίζονται αιτίες "ώστε να χαθεί το έργο, η παράνομη ράμπα να μείνει στην θέση της και οι γείτονες να πνίγονται. Το ερώτημα είναι, ποιόν εξυπηρετεί η ράμπα. Η λογική απάντηση είναι κάποιον που την χρησιμοιοιεί για να κατέβει από τον κεντρικό δρόμο Αίγινας Πέρδικας στην "οδό" Σκοτεινής και να πάει σπίτι του. Και εδώ γεννάται το ερώτημα., Πως κάποιος οικοδόμησε σε αγροτεμάχιο που είναι τυφλό και συνορεύει με το ρέμα της Σκοτεινής την στιγμή που αυτό απαγορεύεται. Ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε πως οικοδόμησε επειδή κάποιος δήμαρχος του έδωσε βεβαίωση χαρακτηρίζοντας το ρέμα δημοτική οδό. Γιαυτό του έδωσε άδεια η πολεοδομία και οικοδόμησε. Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως το έργο θα χαθεί  επειδή η δημοτική αρχή είναι έκθετη και θέλει πάση θυσία να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο γιατί αυτό θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που ρέματα έχουν με βεβαιώσεις δημάρχου χαρακτηριστεί οδοί. . Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι σοβαρό, έχει πολλά σκοτεινά σημεία, έχει πάρει διάσταση και  πρέπει να απασχολήσει την δικαιοσύνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ
ΠΡΟΣ 1.κ. Αντιπεριφερειαρχη Νήσων
2. κ. Δήμαρχο Αίγινας

Αξιότιμοι κύριοι,
Επειδή έχουν προκύψει πολλά ζητήματα με το έργο στην εκβολή του ρέματος της σκοτεινής όπως:
1. Δημοτικά συμβούλια όπου δεν υπήρχε απαρτία
2. Αδυναμία ΑΘΗΝΑΙΟΥ να πηγαίνει στην βίλα του από το ρέμα
3. Οικονομική καταστροφή των τοπικών επιχειρήσεων
4. Δημοτικοί σύμβουλοι ΦΙΛΟΝΟΙΚΟΥΝ με τους κατοίκους της περιοχής
5. Δυσκολία πραγματοποίησης των αγώνων δρόμου στις 21-01-2018
6. Δελτία τύπου, για το έργο, του κ. Αντιπεριφερειαρχη όπου δεν είχαν κανένα νόημα
7. Οικονομική αδυναμία παραγγελίας των πινακίδων από την ανάδοχο εταιρεία
8. Τα τριήμερα της αποκριάς και του Πάσχα είναι πολύ σύντομα
Για όλους τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε, τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ τους τόπου μας την άμεση ΑΚΥΡΩΣΗ του έργου και την μεταφορά εκτέλεσης του το 3050.
Έτσι και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι και δεν θα εκτεθεί ο κ. Αντιπεριφερειάρχης για την δέσμευση που είχε πάρει για την πραγματοποίηση του έργου.
Για εμάς τους Αιγινήτες (υπάνθρωπους) που διαμένουμε εκεί δεν τρέχει και τίποτα εάν πνιγούμε.
ΟΙ ΜΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ-ΞΥΛΟΔΑΡΜΕΝΟΙ-ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριο μου λενε οτι δυο ενδειξεις κανουν μια αποδειξη.η πρωτη αφορα το εργο στο ρεμα. Η δευτερη αφορα το εργο του γηπεδου.

Ανώνυμος είπε...

Αναζητουνται γονδολες για το καναλι της βενετιας(ρεμα σκοτεινης φωτο),οποιος διαθετει μπορει να τις φερει για να ερθει τουριστικη αναπτυξη στο νησι.Επισης υπαρχουν και αρχαια κανατια.