Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που τους ενώνει, (συμπολίτευση και αντιπολίτευση) κοιτάξτε το εικονιζόμενο περίπτερο. Μπροστά του βρίσκεται το "συγκεντρωμένο πλήθος" των Αιγινητών που κατέβηκαν για να γιορτάσουν την άφιξη του Καποδίστρια. Αλλά και ο Καποδίστριας όπως όλα στην Αίγινα είναι για τον στενό κύκλο των απαρτιζόντων την δημοτική αρχή, των καθοδηγητών των παρατρεχάμενων, και των οργάνων. Ο εσθίων κουτόχορτο λαός στο περιθώριο "δράσεων και ενημέρωσης" ενώ απέναντί , το συνεχώς αυξανόμενο πλήθος των στοχοποιημένων εχθρών που πρέπει να εξαλειφθούν από προσώπου Αίγινας. Το πλήθος των θερμοκηπίων αποτελεί τον επόμενο στόχο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.Χατζηπερος μας ειπε εχθες πως καθημερινα φευγει απο την αιγινα πλοιο για τη χαρτογραφηση του βυθου που ειναι αυτο το πλοιο;πως δεν ανεβει επανω δημαρχοι αντιδημαρχοι για φωτο;εδω τα αποριματοφορα εφεραν και βγηκαν προζα κατι δεν παει καλα εδω.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ εσύ τουλάχιστον το γνωρίζεις πολύ καλά ότι, το μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι μαγαζάτορες του παραλιακού μετώπου της πόλης της Αίγινας δεν είναι η καθαίρεση των περγκολων αλλά τα διαστήματα που πρέπει να έχουν τα τραπεζοκαθήσματα και έμπροσθεν της πρόσοψης και μεταξύ των των καταστημάτων (μειώνονται τα τραπ\τα τουλάχιστον κατά το ήμισυ). . Αν αυτό γίνει που κάποτε αναγκαστικά θα γίνει τότε να δεις το κλάμα που θα πέσει. Τώρα οι φωνούλες που ακούγονται από τους μαγαζάτορες είναι αντιπερισπασμός του πραγματικού προβλήματος.