Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ

Οι "κακές παρέες" ευθύνονται για την διαγραφή του Νίκου Οικονόμου από την διοικούσα παράταξη του δημάρχου Μούρτζη. Μια παράταξη που βάζει την ηθική πάνω απ όλα.  Η συναναστροφή του Νίκου Οικονόμου με  "κακές παρέες" κρίθηκε επικίνδυνη καθώς  τον εξέθετε σε  "καινά δαιμόνια" κ επικίνδυνα για την παράταξη. Με βάση λοιπόν το σκεπτικό της δημοτικής αρχής, οι "κακές παρέες " του κ. Οικονόμου είναι ανήθικες και επικίνδυνες για τα χρηστά ήθη της παράταξης για την οποία μερικά "μπουνίδια" στους πολίτες είναι επιτρεπτά . Όμως ποιες είναι οι "κακές παρέες" του κ Οικονόμου. Ο δήμαρχος κατονόμασε τον κ. Σκλάβαινα επειδή (όπως είπε) έχει κάνει 4 μηνύσεις στον δήμαρχο. Στις κακές παρέες" περιλαμβάνεται και ο Aiakosrex ο οποίος έχει λάβει ένα εξώδικο από τον δήμαρχο, ένα από αντιδήμαρχο και  διακοπές στην υδροδότηση. Μέλος της παράταξης Μούρτζη (ο οποίος και υπέγραψε την διαγραφή του), συμβούλεψε τον κ Οικονόμου να προσέχει τις "κακές παρέες" γιατί μόλις κάνουν την δουλειά τους θα τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα. Δηλαδή η παράταξη Μούρτζη τον πέταξε έξω σαν "άστυφτη λεμονόκουπα" και οι "κακές παρέες" θα τον στύψουν και θα τον πετάξουν. Μάλλον  θέλουν τον κ Οικονόμου, να τους ζητήσει συγνώμη για όλα όσα του καταλόγισαν και να τους ευχαριστήσει για τους δημόσιους προπιλακισμούς που δέχεται.
Προφανώς οι "κακές παρέες" έχουν να κάνουν με πρωτοσέλιδα σε Αθηναϊκές εφημερίδες όπου άνθρωποι κατηγορήθηκαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συνέβαλαν στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών. Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος ανέφερε τρία ονόματα (έναν μηνυτή του και δύο μάρτυρες ) οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ως μέλη της περιβόητης εγκληματικής οργάνωσης. Ο δημόσιος διασυρμός τους κράτησε εκτός παιχνιδιού πολιτικά και επαγγελματικά. Με αυτές τις "κακές παρέες" ο κ Οικονόμου δεν έπρεπε να έχει καμία συναναστροφή. Μέσω του εξοστρακισμού του Νίκου Οικονόμου, καταλάβαμε ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται σε πόλεμο. Περιβεβλημένη με την ανοχή της αντιπολίτευσης προσπαθεί να εδραιώσει επαγγελματικά τα στελέχη και τους έχοντας την εύνοιά της εξουδετερώνοντας με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο τους αντιπάλους τους (πολιτικούς και μη). Στόχος είναι η απόλυτη επικράτηση σε πολιτικό και επαγγελματικό επίπεδο.  Κατά την άποψη τους οι "κακές παρέες"  τρώνε κουτόχορτο και θα υποκύψουν στην μοίρα τους. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν αυτοί που βυσσοδομούν και χτίζουν τον εγωισμό τους με ρουφιανιά και κακομοιριά στα πίσω στενά της Αίγινας έπαιρναν ένα πινέλο και κάθε μέρα έκαναν ένα μέτρο λευκής γραμμής στις άκρες του πιο επικίνδυνου δρόμου του νησιού , της λεωφόρου Αίγινας Κυψέλης, ώστε το βράδυ να μπορούν οι οδηγοί να καταλαβαίνουν που είναι οι στροφές και που οι μάντρες, στο τέλος της θητείας τους ενδεχομένως να μπορούσαν να ισχυριστούν πως προσέφεραν κάτι στον κόσμο της Αίγινας. Ντροπή και αίσχος . Πόσοι ακόμη πρέπει να κινδυνεύσουν , πόσοι να χαθούν και πόσοι να αγανακτήσουν. Θα μου πεις κάποιοι είναι θεσμικοί ,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

επαναπροσέγγιση αφρικανου και ψαραγοράς με αντικειμενικό σκοπό το ντηλ στο ΝΟΑ με μεσολάβηση ισχυρού άντρα της κυβέρνησης
ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

«Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος»!

Ανώνυμος είπε...

Στην απομάκρυνση των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων από την Πλατεία της Αγίας Ειρήνης αλλά και του Κολωνακίου προχώρησε χτες Παρασκευή ο Δήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης ο δημόσιος χώρος άνοιξε ξανά στις δύο κεντρικές πλατείες της πόλης.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/o-dimos-athinon-aferese-ola-ta-paranoma-trapezokathismata/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ανταποκρινόμενος στην επιστολή των Εμπορικών Συλλόγων των νησιών του Αργοσαρωνικού και της Τροιζηνίας-Μεθάνων σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση, συγκάλεσε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του για το ανωτέρω θέμα. Στην εν λόγω σύσκεψη παρευρέθησαν ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, οι Δήμαρχοι Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης, Πόρου κ. Γιάννης Δημητριάδης, Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Τροιζηνίας-Μεθάνων κ.κ. Βασίλης Παντελής και Κωνσταντίνος Πατουλιάς, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σπετσών κ. Γιώργος Θυμαράς, ο δημοτικός σύμβουλος Ύδρας κ. Παναγιώτης Ράππας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου κ. Δημήτριος Συξέρης και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας και η Τροιζηνία τόσο μεταξύ τους όσο και με τον Πειραιά, αποτυπώνοντας την υπάρχουσα κατάσταση. Ένα χρόνιο και δύσκολο ζήτημα λόγω της φύσης του αλλά και λόγω του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου.
Συγκεκριμένα, παρατηρείται στα Μέθανα αραιή έως ανύπαρκτη ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Για τα νησιά Ύδρας και Σπετσών υπάρχει παντελής έλλειψη συμβατικού πλοίου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να επιβαρύνονται οικονομικά. Επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχουν προγραμματισμένα σταθερά δρομολόγια έτσι ώστε οι τουριστικοί πράκτορες (tour operators) να μπορούν να προγραμματίζουν με άνεση χρόνου τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των γκρουπ των τουριστών.
Ο κ. Χατζηπέρος σημείωσε την ανάγκη αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων προκειμένου να εξευρεθούν πόροι αλλά και τα πλεονεκτήματα που δίνουν οι καινοτόμες εφαρμογές. Η Ελλάδα σαν χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον, όπως είναι το LNG, αλλά και ηλεκτρική ενέργεια από το 2020. Επομένως, πρέπει να κατευθυνθούμε προς τέτοιου είδους λύσεις. Παράλληλα και προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα βραχυπρόθεσμα είναι απαραίτητη η παρέμβαση προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έτσι ώστε να βελτιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση.
Κατόπιν πήραν τον λόγο όλοι οι παριστάμενοι, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συμφώνησαν στην αναγκαιότητα διασύνδεσης όλων των προορισμών του Αργοσαρωνικού μεταξύ τους αλλά και με το λιμάνι του Πειραιά, για λόγους τουριστικής ανάπτυξης αλλά και για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Τέλος, συμφωνήθηκε η δημιουργία μίας ομάδας εργασίας αποτελούμενη από έναν εκπρόσωπο των νησιωτικών Δήμων και της Τροιζηνίας, υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, με σκοπό την διερεύνηση όλων των διαθέσιμων επιλογών για την βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την συνδρομή ειδικών επιστημόνων και ακαδημαϊκών φορέων.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Αντ/χης σεβομενος την υπογραφη του δεν εβγαλε Δελτιο Τυπου για το ποτε θα ξεκινησει το εργο της σκοτεινης.

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ο Τάκης Χατζηπέρος είπε...
Αρχικά, να επισημάνω ότι κάθε καλόπιστη και καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα ευπρόσδεκτη!
Όσον αφορά το έργο της Σκοτεινής, φυσικά και δε χάθηκε! Ξεκινούν οι εργασίες μετά τις γιορτές. Ειλικρινά βέβαια έπρεπε να είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά για την καθυστέρηση…να ρωτήσετε την τοπική κοινωνία…

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
Κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ (μετά τις γιορτές). ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΕ ΦΕΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
Ο ΜΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν …..

Δε λυπάμαι τα γηρατειά που φεύγουν – τα μωράκια που έρχονται άθελά τους να ζήσουν σκλάβοι, να πεθάνουν σκλάβοι, σ’ έναν κόσμο ελεύθερων αφεντάδων. Θα τους μαθαίνουν: η σκλαβιά τους χρέος εθνικόν και σοφία του Πανάγαθου!… Πότε θ’ αναστηθούν οι σκοτωμένοι;

ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗΣ, 20 Oκτώβρη 1973

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!