Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΑ

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κύριε διαχειριστή βλέποντας την ανάρτηση σας θυμήθηκα ότι φεύγοντας με το ιπτάμενο το πρωινό της Δευτέρα είδα πώς γινόντουσαν εργασίες στο εστιατόριο του ναυτικού ομίλου. Επιτέλους γίνεται μια αναβάθμιση του χώρου. Η κουζίνα του εστιατορίου είναι καταπληκτική , με φοβερούς μεζέδες ειδικά τα κεφτεδάκια είναι το κάτι άλλο. Το εστιατόριο ήθελε μια ποιοτική αναβάθμιση του χώρου , μια ανακαίνιση. Η ανακαίνιση πρέπει να είναι και στην διαμόρφωση του χώρου αλλά και στην αλλαγή των τραπεζοκαθισμάτων δεν μπορεί ένα εστιατόριο που εξυπηρετεί 200 άτομα τα σαββατοκύριακα και όταν έχει εκδηλώσεις φθάνει να εξυπηρετεί τα 500 άτομα να μην είναι στολίδι, βρίσκεται σε ιδανικό σημείο. Μπράβο λοιπόν στην δημοτική αρχή και στο λιμενικό ταμείο που κάνουν μια τέτοια αναβάθμιση του χώρου για να αυξήσουν τα έσοδα του δήμου. Δεν ξέρω ποιανού είναι η ιδέα αφού είναι όλοι οι τοπικοί παράγοντες θαμώνες του εστιατορίου ο Δήμαρχος , οι Αντιδήμαρχοι , ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου , όλοι οι Πρόεδροι και στελέχη της Αντιπολίτευσης . Μπράβο τους που συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου και με αυτή την ανακαίνιση θα ωφεληθεί με χρήματα ο Δήμος. Η επένδυση του Λιμενικού Ταμείου είναι ανταποδοτική με χρήματα που επενδύει για αυτή την ανακαίνιση συντηρεί το κτίριο και το αναβαθμίζει. Πρέπει να δώσει προσοχή στην πυρασφάλεια μιας και έχουμε ρίψη βεγγαλικών στις εκδηλώσεις αλλά και να μην ξεχάσει να βελτιώσει το αποχετευτικό στις τουαλέτες.
Δημήτρης Βασιλείου παραθεριστής.
18 Ιανουαρίου 2018 - 7:57 μ.μ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πολεοδομια ερχεται μονο για τα στεγαστρα;

Ανώνυμος είπε...

βολτα με αμάξι πτερουδης ζορμπας τι μαγειρευεται;

Ανώνυμος είπε...

Είδα στο μάθημα της γλώσσας σε δημοτικό σχολείο να μπαίνει θέμα ότι οι αρχές ετοιμάζονται να διώξουν έναν καταυλισμό προσφύγων και ζητούσε από τους μαθητές να γράψουν ένα συγκινητικό γράμμα στον δήμαρχό τους για να το αποτρέψει! Αυτό ακριβώς ήταν το θέμα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον γενιτσαρισμό στις ιδέες του πολυπολιτισμού. Ίσως μόνο αν βρίσκαμε τις εκθέσεις που έγραφαν οι μαθητές στις κομμουνιστικές χώρες να είχαμε ένα μέτρο συγκρίσεως...

Ανώνυμος είπε...

δεν τους θελουμε εδω και μας τους φορτωσανε τα ευρωπαικα αφεντικα μας!
κατι κουμουνια και κατι αλητες του παμε πατε και κατι ξυπολυτοι βρωμιαρηδες που τους θελουν να τους παρουν σπιτια τους και να τους πληρωνουν αν θελουν, αλλιως εξω απο την ελλαδα!