Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Άνθρωποι και σκουπίδια ταξιδεύουν μαζί την στιγμή που από την 1η Ιανουαρίου 2018 δεν υφίσταται καμία νομοθετική πρόβλεψη για την μεταφορά σκουπιδιών με πλοία της γραμμής που μεταφέρουν επιβάτες. Παρόλα αυτά, σήμερα το πρωί, η ακτοπλοϊκή εταιρεία φόρτωσε την σκουπιδιάρα του δήμου Αίγινας στο δρομολόγιο της γραμμής με την κάλυψη της λιμενικής αρχής και την προτροπή της δημοτικής αρχής. Προφανώς ο νόμος στην Αίγινα εφαρμόζεται μόνο στους πολίτες Β κατηγορίας.
Σύμφωνα με τον νόμο 4316/2014 ΦΕΚ Α 270/24.12.2014 και με το άρθρο 84 προβλέπονται τα εξής.
Β) με την επιφύλαξη των διατάξεων του Διεθνούς και Ναυτιλιακού Κώδικα Επικινδύνων Ειδών Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMDG-IMO CODE), όπως εκάστοτε ισχύει, κατά παρέκκλιση από κάθε άλλη διάταξη, επιτρέπεται η φόρτωση, εκφόρτωση και η θαλάσσια μεταφορά των χωριστά συλλεγέντων ρευμάτων αποβλήτων που εμπίπτουν στην εναλλακτική διαχείρηση του ν.2939/2001, με επιβατικά οχηματαγωγά (Ε/Γ-Ο/Γ), φορτηγά και φορτηγά οχηματαγωγά πλοία σε τακτικά δρομολόγια , σε δρομολόγια ειδικής ή ολικής ναύλωσης και σε ειδικά δρομολόγια άνευ επιβατών που συνδέουν τις εξυπηρετούμενες περιοχές αποστολής και παραλαβής των αποβλήτων , σε ανοικτό και κλειστό χώρο οχημάτων, με την προϋπόθεση ότι το φορτίο είναι σε κατάλληλη συσκευασία.
Γ) Η δαπάνη της θαλάσσιας μεταφοράς αποβλήτων βαρύνει τους αντίστοιχους φορείς αποστολής των αποβλήτων.
Στο δια ταύτα.
Οι κύριοι της δημοτικής αρχής οφείλουν να ναυλώσουν πλοίο και με ειδικό δρομολόγιο να μεταφέρουν τα σκουπίδια στον Πειραιά. Ο σημερινός τρόπος φόρτωσης των απορριμματοφόρων στο δρομολόγιο της γραμμής αποτελεί παραβατική συμπεριφορά (παράβαση καθήκοντος) τόσο για τον αρμόδιο αιρετό του δήμου που διατάσσει την αποστολή ,όσο  για την λιμενική αρχή που επιτρέπει την κατά παράβαση του νόμου φόρτωση του απορριμματοφόρου αλλά και για την ακτοπλοϊκή εταιρεία που δέχεται την μεταφορά.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα όργανα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΗΚΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΜΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΕΞΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥ Η ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΥΔΟ!!ΤΟ ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Μήτσο όπως έστρωσες θα κοιμηθείς όσο ια τα έργα που λες ότι θα τρέξουν στο τρέχων έτος μην ορκιστείς

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη ανακυκλωμένος πασόκος του ΣΥΡΙΖΑ με μικροποσότητα πλαστικών σακκούλων.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ:

Ο διάσημος και αγαπητός σε όλους μας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις για το 2018.

Ο τίτλος που δίνει στο νέο έτος είναι «Το έτος των απολυταρχικών αλλαγών» , ενημερώνοντας όλους μας ότι η νέα χρονιά αποτελεί τον «προθάλαμο» μίας διετίας καταιγιστικών εξελίξεων που πράγματι θα αλλάξουν την ιστορία του κόσμου!

Το 2018 οι άνθρωποι θα αναγκαστούν από τις συνθήκες γύρω τους να γίνουν πιο ρεαλιστές με τα όνειρά τους και να συμβιβαστούν πρακτικά με την πραγματικότητα , άσχετα αν αυτή δεν τους αρέσει ή δεν μπορούν να την αναστρέψουν. Εκλογικεύονται τα όνειρα, δίνονται ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξουν και απατηλές υποσχέσεις.

Η νέα χρονιά αποτελεί την αρχή αντικατάστασης ηγετών που θα επιταχυνθεί το 2019 και θα κορυφωθεί το 2020, διότι ξεκινάμε το 2018 τις μετακινήσεις πλανητών αναμένοντας τον Μάρτιο του 2020 την τετραπλή σύνοδος πλανητών (stellium) που συμβαίνει κάθε 248 χρόνια (Μεγάλη Σύνοδος του Άρη – Δία- Κρόνου – Πλούτωνα). Αυτό σημαίνει ότι το 2018 είναι ένας προθάλαμος μίας καταιγιστικής διετίας όπου θα αλλάξει εντελώς την πορεία μας.

ΜΗΤΣΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κατά λάθος άκουσα τη Χαλέπα, που έλεγε από μικροφώνου, πως έγινε κλήρωση και διαλέχτηκαν 4 παιδάκια για να πάρουν δώρο, γιατί δυστυχώς ό Άγιος Βασίλης δεν μπορούσε να κουβαλήσει περισσότερα δώρα...

Ανώνυμος είπε...

Open the madhouse and let the people out....ανοιχτε τα τρελαδικα και αφήστε τον κόσμο εξω

Ανώνυμος είπε...

ο Ντιλιβεράς στο δημοτικό συμβούλιο βαστάει στυλό και χαρτί μάλλον περιμένει να τον πάρουν τηλέφωνο για παραγγελίες

Ανώνυμος είπε...

Εδώ κυκλοφορούν σκουπίδια στην παραλία κι εσένα σε πείραξε που μπαίνουν οι νταλίκες στα καράβια;

Ανώνυμος είπε...

Μυθικές Δηλώσεις:
"Ο αγώνας ο δικός μας είναι καθημερινός και το ξέρετε οι εργαζόμενοι εσείς στο δήμο και το ξέρουν και αυτοί οι άνθρωποι που παρακολουθούν, βάζοντας κάτω την λογική και όχι την αντιπαράθεση", είπε ο κύριος Μούρτζης ανάμεσα σε άλλα.
"Το 2018 είναι ένα έτος για το οποίο αισιοδοξούμε και περιμένουμε πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι έτσι μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα. Και τα πράγματα θα τα αλλάξουμε εμείς μην περιμένουμε από άλλους. Ένα, λοιπόν, μικρό κομμάτι που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα είναι ο δήμος μας" είπε, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι: "δεν υπάρχει πολυτέλεια να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές".
η Δημοτική παράταξη Κοινωνία των Πολιτών προεκλογικά έλεγε Ν εκτάριε κόψε τα ληγμένα . Σήμερα πρέπει να κάνει μια μικρή αλλαγή στο σλόγκαν
ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλώς μας μπήκε
Του κυρ-Κωστάκου το κρασί
Στου Μάρκελου τα’ αμπέλι
Άλλοι το ήπιαν για ξυδιά
Και άλλοι το βρήκαν.. μέλι

Και τα λιγούρια βρέθηκαν
Να φάνε και να πιούνε
Κι’ ύστερα ξαμολύθηκαν
Τα κάλαντα να πούνε

Βεβαίως σαν ζαβά παιδιά
Παίζανε και γελούσανε
Την θύελλα προσμέναμε
Κι αυτοί χειροκροτούσαν

Οσοι υποδεχτήκανε
Το δεκαοχτώ οι καυμένοι
Αφού και χθές και αύριο
Θα είναι βολεμένοι

ΥΓ. Στον φίλο μας τον Αιακό
Για όποιον δεν το ξέρει
Ο ψαροδίκης τάψαλε
Μαζί με τον Σπετσέρη
Βοήθεια μας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ

Ο Αγιος, στου Μάρκελλου
Ξέχασε να περάσει
Και τη χιονάτη έστειλε
Τα δώρα να μοιράσει

Μα ήταν τόσο μείζερη
Που δίκαια βεβαίως
Την βρήκαμε χειρότερη
Ακόμα κι απ΄το χρέος

Τέσσερα δώρα μοίρασε
Μονάχα επισήμως
Ο κατ’ τα’ άλλα υγιείς
Και κραταιός μας Δήμος

Γι αυτό ανακηρύσουμε
Τον Δήμαρχο μας πλέον
Αφέντη της κακομοιριάς
Κι Αρχοντα των γυφταίων
Καλή Χρονιά

Ανώνυμος είπε...

«Τα δημοσιονομικά μας επιτεύγματα είναι πρωτοφανή» δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στο πλαίσιο αφιερώματος των New York Times στο οποίο διεθνείς προσωπικότητες αναφέρονται στις προκλήσεις της δημοκρατίας. «Σε τρία συνεχή χρόνια, η Ελλάδα έχει καταφέρει όχι μόνο να επιτύχει τους προβλεπόμενους στόχους όσον αφορά το πρωτογενές πλεόνασμα της, αλλά και να ξεπεράσει τους στόχους, κάτι που είναι κρίσιμο για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην οικονομία μας» τονίζει ο κ. Τσίπρας. Εκτός από αυτό, προσθέτει, η Ελλάδα έχει αφήσει πίσω της, τα χρόνια της ύφεσης. Μετά από ένα 2016, όπου σημειώθηκε σταθεροποίηση, ο ρυθμός ανάπτυξης θα είναι κοντά στο 2% για το 2017. Το ποσοστό ανεργίας μειώθηκε σχεδόν κατά 7% από την ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας, οι εξαγωγές μας αυξήθηκαν κατά 15% το 2017 και οι άμεσες ξένες επενδύσεις έφτασαν σε ρεκόρ δεκαετίας με εκτίμηση 4 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2017. «Είναι δεδομένο ότι οι επενδυτές είναι πλέον σε θέση να δουν αυτή τη δυναμική. Διότι τώρα, βλέπουν μια χώρα με πολιτική και οικονομική σταθερότητα και βεβαίως με ένα πολύ μορφωμένο, νέο και εξειδικευμένο ενεργό πληθυσμό, που είναι έτοιμος να στηρίξει τη δυναμική ανάκαμψη της χώρας μας. Δεν βλέπουν πλέον μια χώρα με μια ασταθή οικονομία, που την καθηλώνει η σκληρή λιτότητα και η ύφεση» σημειώνει δε. Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, «το ζήτημα της ανάπτυξης είναι πλέον κλειδί για εμάς. Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες για να δώσουμε περαιτέρω ώθηση στο παραγωγικό δυναμικό της χώρας μας». Συνολικά, παρατηρεί ο πρωθυπουργός, η επιστροφή της Ελλάδας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα. Για το πώς να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας, επενδύοντας στη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα τους, ώστε να γίνει η χώρα ένα καλύτερο μέρος για τις σημερινές αλλά και τις επόμενες γενιές». Τον Αύγουστο του 2018 το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής ολοκληρώνεται, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας για να προσθέσει πως από εκεί και πέρα η Ελλάδα θα μπορεί να εκπληρώνει τις δανειακές της υποχρεώσεις χωρίς περαιτέρω στήριξη από τους Ευρωπαίους Εταίρους. Για αυταρχισμό και ασέβεια στη διάκριση των εξουσιών κατηγορεί στο μεταξύ την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του στο πλαίσιο αφιερώματος των New York Times.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/alex-tsipras-kseperasame-stoxous-mas/

Δήμαρχε πες μας όταν έρχεται ο Τσίπρας στην Αίγινα του παραδίδεις μαθήμτα λαϊκισμού μεταξύ μας θα μείνει. Ότι βλακείες λέει ο Τσίπρας λες και και εσύ. Από την άλλη βλέπουμε στην κοπή της πίτας του Δήμου να υπάρχει μόνο βουλευτής του Συριζα, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο να εμπλέκεις εγκώμιο υπερ της Δούρου και του τοπικού Σύριζα και να πηγαίνεις σε ραντεβού με υπουργούς υστερα απο μεσολάβηση του τοπικού Ζυριζα. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω είναι σίγουρο πως ο πολιτιός λόγος του Αλέξη μας οφείλεται στις πολιτικές συμβουλές που του δίνεις.

Ανώνυμος είπε...

4:57 δυστυχως κανουν τα στραβα ματια δημαρχος,και αντιδημαρχος,δυο τρεις δουλειες οι δημοτικοι υπαλληλοι φουσκωνει η τσεπαρα τους μαυρα αφορολογητα,εις βαρος αλλων ειτε ανεργων,ειτε αλλον που πληρωνουν τα μαλλιωκεφαλα τους σε ΕΦΚΑ,ΤΕΒΕ,ΙΚΑ.Καντε κυριοι δημοτικοι αρχοντες για τους λαθραιους.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Κουτσούμπα ελπίζω να μην πέσεις στις παγίδες του καπιταλισμού. Ειναι δυνατον να επιτρέψεις το ξεπουλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς να γινει απο τον αριστερό ρεφορμιστη Τσίπρα; Το ΚΚΕ αγωνίζεται για αυτο απο το 1925 μονο του, είχατε βάλει ολους τους ΕΑΜβουλγαρους στον ΔΣΕ, είχατε 3 Βούλγαρους υπουργούς στην τελευταία κυβέρνηση του βουνού το 1949 και θα έρθει τωρα ο Τσιπρας να κανει την δουλεια; Να συγκληθεί αμέσως η ΚΕ για να δώσει την διεθνιστική απάντηση στους οπορτουνιστές...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο δεξιός λαϊκισμός με την συνέντευξη της Περιστερας Μπαζιανα για τον Αλέξη ειναι αδικαιολόγητος. Βεβαίως και ο Αλέξης μας ποτε δεν είπε ψέμματα και δεν εξαπάτησε κανέναν. Ψέμματα θα ηταν να έλεγε οτι θα σε νυμφευθεί και οτι θα βαπτίσει τα παιδιά του! Ειναι να μην δώσει τον λόγο του αυτο το παλικάρι..

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαβρογλου απαγόρευσε τις σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό, λες και οι πενθήμερες εκδρομές στην Ρόδο στοιχίζουν λιγότερο. Μιλώντας σήμερα στον Σκαι ο Νεοδημοκράτης πρόεδρος της ΟΛΜΕ δήλωσε "πως θα μιλήσουμε για τον αντιρατσισμό στα παιδιά, αν δεν τα πάμε στο Νταχαου και στο Αουσβιτς"! Σύντροφε σου εχω λυση, για να μην τρέχεις στο Νταχαου που εχει ψοφοκρυο. Να τα πας στην Ίμβρο, στο Μοναστήρι, στην Φιλιππούπολη, στην Ανδριανούπολη, στην Β. Ήπειρο, να δουν πως ο ρατσισμός εξαφάνισε τον Ελληνισμό απο τις πανάρχαιες εστίες του. Σε κάλυψα;

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΥΛΩΝΟΥΝ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΛΙΑΝΤΖΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ