Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΛΚΗΘΡΟ

Την περισυλλογή και την μεταφορά σκουπιδιών με έλκηθρο σκέφτηκε να αναθέσει στον Άγιο Βασίλη το επιτελείο σοφών. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες το επιτελείο πολέμου μετά από έντονη διαβούλευση σκέφτηκε να αναθέσει στον Άγιο Βασίλη την περισυλλογή και μεταφορά σκουπιδιών στον Πειραιά. Το μαγικό έλκηθρο θα περνάει από τις γειτονιές , θα φορτώνει απορρίμματα και αδρανή και θα τα μεταφέρει πετώντας στο ΧΥΤΑ Αττικής. Με αυτόν τον τρόπο  θα ξεπεραστεί η απαγόρευση μεταφοράς σκουπιδιών με τα πλοία που μεταφέρουν επιβάτες και τα ασφαλιστικά μέτρα για την σφράγιση του σταθμού μεταφόρτωσης δεν θα έχουν αποτέλεσμα. Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα δεχτεί ο Άγιος Βασίλης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ!ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ!ΣΑΣ ΡΩΤΞΣΑ ΠΡΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε μαλακα δεν γραφεις τα σχολια; Ανάρτηση είναι αυτή που έβαλες με τα ελκηθρα βρωμιάρη

Ανώνυμος είπε...

12,47 Τι ρατσισμός είναι αυτός. Γιατί τόσο μίσος για τον Άγιο Βασίλη.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι 12:37 μ.μ και 1:27 μ.μ αν αυτό καταλάβατε από την εύστοχη ανάρτηση του Αιακού, τότε λυπάμαι για το μυαλό που κουβαλάτε. (φιλική συμβουλή, όταν κάτι διαβάζετε καλό είναι να ζητάτε και την γνώμη κάποιου φίλου σας και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα).