Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ

TΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔΑ ΣΤΙΣ 12/01/2018
H ΚΕΔΑ ζημιώθηκε περίπου 10.000 ευρώ διότι δεν έγινε σωστά η δουλεία από την γραμματέα της ΚΕΔΑ κατατεθήκαν εκπρόθεσμα τα έγγραφα που αφορούσαν τα αναδρομικά του 2016 για το υπαλληλικό προσωπικό της βοήθεια στο σπίτι. χάθηκε έτσι η επιδότησης από την ΕΕΤΑ και το πόσο το χρεώθηκε εξ’ ολοκλήρου ο προϋπολογισμός της ΚΕΔΑ , δηλαδή χάθηκαν χρήματα που θα μπορούσε η ΚΕΔΑ να τα διαθέσει αλλού. δυστυχώς δεν είναι τα μονά αναδρομικά που δικαιούται το υπαλληλικό προσωπικό της βοήθεια στο σπίτι είναι και τα έτη 2013,2014 και 2015. από το 2013 έπρεπε να έχει μπει το υπαλληλικό προσωπικό της βοήθεια στο σπίτι στην ενιαία αρχή πληρωμών . για το γεγονός ότι χρεώθηκε η ΚΕΔΑ 10.000 ευρώ έχει ευθύνη και ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔΑ και προκάτοχος κος ζορμπάς διότι δυστυχώς η όποια ανικανότητα η αμέλεια υπαλλήλου έχει αντίκτυπο στον προεδρεύοντα. για την περίπτωση που αφορά την ένταξη στην ενιαία αρχή πληρωμών σε αυτό ευθύνεται ο κος Νίκος Τζίτζης ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔΑ αποκλειστική ευθύνη του ήταν και είχε ενημερωθεί για αυτό, έπρεπε να βάλει το υπαλληλικό προσωπικό της βοήθεια στο σπίτι στην ενιαία αρχή πληρωμών. ήξερε πως να βάλει στην ενιαία αρχή πληρωμάτων γραμματέα της ΚΕΔΑ της όποιας η σύμβαση έχει λήξει από το 2012 και αν όχι παρανόμως σίγουρα έχει μπει μη νόμιμα στην ενιαία αρχή πληρωμών και πληρώνεται από εκεί όμως δεν υπάρχει σύμβαση μεταξύ ΚΕΔΑ και γραμματέως και η θέση έχει να προκηρυχτεί από το 2012. όσοι έχουμε βάλει υπόγραφες είμαστε εκτιθέμενοι σε πιθανό έλεγχο. οι λογιστές που ορισθήκαν από το δημοτικό συμβούλιο υστέρα από απόφαση του έπρεπε να το είχαν επισημάνει αυτό. δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση που έχει λήξει η σύμβαση υπάρχουν και άλλες αλλά είναι στα όρια της νομιμότητας.
H γραμματέα της ΚΕΔΑ είχε προνομιακή μεταχείριση σε αντίθεση με το υπαλληλικό προσωπικό της βοήθεια στο σπίτι του οποίου την πρόσφορα μάλλον την έβλεπαν και την βλέπουν ως αγγαρεία. για αυτό υποτίμησαν τις υπηρεσίες του και άργησαν να το εντάξουν στην ενιαία αρχή πληρωμών.
αυτή την κατάσταση παρέλαβα και μέχρι να αντιλήφθη τι γινόταν και πριν προλάβω να αποκαταστήσω την νομιμότητα με έφαγαν οι κακές παρέες… έτσι είπε ο κος δήμαρχος.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Έγιναν διαγωνισμοί στο δημοτικό θέατρο για υδραυλικές , ηλεκτρολογικές εργασίες καθίσματα και κλπ το κτίριο είναι διατηρητέο έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες, έχουν σταλεί τα σχετικά έγγραφα ώστε να υπάρξουν οι σχετικές άδειες;
Στον πύργο του Μάρκελου είχε στηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό , μια πολύ καλή δράση που είχε ξεκινήσει ο κος ζορμπάς, στον χώρο αυτό λειτούργησε και καντίνα του αϊ Βασίλη το ερώτημα που τίθεται έχει γίνει σχετικός διαγωνισμός υπήρξαν σχετικές άδειες και που ωφελήθηκε η ΚΕΔΑ από αυτό; η μήπως είναι και αυτό μέσα στον συνήθη αυθαίρετο τρόπο λειτουργιάς της δημοτικής αρχής;
κα Σαλπέα μαζί με το κρασί που πρόσφερε η καντίνα σας πρόσφερε και αντίδωρο;
Νικολάκη καλά τα λες στο δημοτικό συμβούλιο αλλά όλο λόγια είσαι δεν κάνεις τίποτα να σου δώσουμε και ένα τριγωνακι για να λες τα κάλαντα τα Χριστούγεννα μέχρι εκεί είσαι

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην κεδα η γνωστη παρεα εχει στησει μηχανη!

Ανώνυμος είπε...

γιωργο μου και για τις εκδηλωσεις που θελουν ηχητικη καλυψη, διαγωνισμοι γινονται; γιατι συνεχεια τον ιδιο βλεπουμε!

Ανώνυμος είπε...

Να ενημερωσουμε την κ.Σαλπεα οτι καταπληκτικοι ειναι κυριως ολοι οι μεσογειακοι τυποι

Ανώνυμος είπε...

Κυριε προεδρε της κεδα το ελλειμα των 10.000 ευρω που χαθηκαν ποιος θα το πληρωσει;Μηπως περιμενεις να τα παρεις απο τον φτωχο αιγινιτικο λαο; Γιατι τοτε αλλιμονο σου θα πας για τη θαλασσα.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά, έκανε ένα λαθάκι η γραμματέας της ΚΕΔΑ και ζημιώθηκε η υπηρεσία με 10.000 ευρώ, τώρα τι να κάνουμε? αφού όλοι το γνωρίζουμε ότι αυτά τα λαθάκια είναι σύνηθες φαινόμενο της λειτουργίας λόγω φόρτου εργασίας (δεν επικροτώ κακιούλες του τύπου, λόγω νωχέλειας) των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ανώνυμος είπε...

4:35 Λογικό είναι να βλέπεις τον ιδιο..... αφου η σύζηγος του εργάζεται στην ΚΕΔΑ.... ειναι ο πρωτος επιλαχων!!

Ετσι λειτουργει το συστημα της Αίγινας... τωρα το καταλαβες??

Αλοιμονο σε εμας τους υπόλοιπους μεροκαματιάρησες....

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα έτσι δυστυχώς είναι 10:36 π.μ, αν η κυρία γραμματέας δούλευε σε ιδιωτικό λογιστικό γραφείο, αν δεν την έδιωχναν το λιγότερο θα ήταν να πληρώσει τα χρήματα από την τσέπη της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΗΨΙΑ ΓΙΟΙ ΚΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΜΑΛΙΑ!!ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑΒΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΚΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΡΕΣ"ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΡΕ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζητείται φιλόλογος για ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών για τον Νίκο. Αμεση ανάγκη: συντακτικό, ορθογραφία, σημεία στίξεως, σύνταξη αναφορών, σύνταξη σχολίων για το aiakorex. Απορώ για το εάν ο ίδιος καταλαβαίνει τι θέλει να πει και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν είχε αποτέλεσμα καμία αναφορά του προς τα υπουργεία και τους... εισαγγελείς.

Ανώνυμος είπε...

2,39 Πριν αφήσεις 4 ορφανά και ακούσουμε να λένε φάγαμε και τον δεύτερο, βρες ένα καλό δικηγόρο και προχώρα σε μηνυτήριες αναφορές μήπως προλάβεις και σωθείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο αριστερός υπόνομος ξαναβγήκε σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κάνοντας τις γνωστές μαγκιές. Χθες όμως, είχαν βάλει τα καδρόνια και τα κλομπ στον πισινό τους. Ευτυχως σύντροφοι είχατε προνοήσει να ειναι πτυσσόμενα, αλλιως θα είχατε ζορισθει πολύ στην αποθήκευση...

Ανώνυμος είπε...

2:39 μ.μ. δεν ασχολείται με το θέμα των σχολίων όσο για τις αναφορές σε υπουργέια και εισαγγελείς καλό είναι να κάνετε μερικές ερωτήσεις στις ΚΕΔΑ σε λίγο καιρό αν τους έχει έρθει έγγραφο απο κάποια υπηρεσία