Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

΄Οπως είχαμε προβλέψει το πανό του φεστιβάλ θεάτρου ήταν επικίνδυνο για την κυκλοφορία και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Διερχόμενο φορτηγό το "πήρε μαζί του" χθες με αποτέλεσμα να στραβώσει και ο στύλος υποδοχής του καλωδίου της ΔΕΗ του γηπέδου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


... Κι οτι κάτσει λεμε. Απο τέτοια ξερει πολλα, τωρα έμαθε κι απο ΑΛΛΑ...!!! Κρίμα για την Αίγινα.

Ανώνυμος είπε...

Τον... μπελά του βρήκε ο υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Πάρου, Λευτέρης Καρποδίνης, ο οποίος συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- ανήρτησε σχόλια για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου.
Κάποιες παρορμητικές, με αρκετή δόση οργής, αναρτήσεις ερμηνεύτηκαν ως «επικίνδυνες» και στάθηκαν αρκετές ώστε να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την τοπική αστυνομία να επιλαμβάνονται της υπόθεσης.

Με διαδικασίες fast track και με υπερβάλλοντα ζήλο οι διωκτικές Αρχές έθεσαν υπό κράτηση τον δημοτικό υπάλληλο για όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η φιέστα στο αεροδρόμιο, για το οποίο έχουν ήδη βγει τα «μαχαίρια» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, όσον αφορά στην «πατρότητα» του έργου.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κάποιος να μας γράψει τι έχει προσφέρει ο Μόραλης στην Αίγινα που γιορτάζουμε τα 100 του χρόνια; Φοβάμαι μήπως κάποια άλλη στιγμή γιορτάζουμε και τα 100 χρόνια του Φλαμπουράρη...

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός που έδεσε το πανό στον στύλο της ΔΕΗ σίγουρα ήταν επικίνδυνος ΜΑΛΑΚΑΣ.
Τα συνεργεία της ΔΕΗ περνούν από εκεί εκατό φορές την ημέρα.Αυτους πώς να τους αποκαλέσεις?

Ανώνυμος είπε...

Μη μπερδεύετε τα σόβρακα με τις γραβάτες...