Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Όταν μια δημοτική αρχή δεν μπορεί να παράγει έργο κάτι φταίει. Μπορεί να την έχουν "ματιάσει" ή μπορεί να υπάρχει κάποιο ανυπέρβλητο εμπόδιο. Στην περίπτωση της παρούσης δημοτικής αρχής φαίνεται πως το ανυπέρβλητο εμπόδιο είναι "το καρπούζι". Για όλα τα κακώς κείμενα στο νησί μέγα εμπόδιο είναι "η θέση του καρπουζιού". Αν δεν σπάσει το καρπούζι, έργο ΔΕΝ θα δούμε σ αυτόν τον τόπο. Με την καθημερινή τοποθέτηση του καρπουζιού λοιπόν ασχολείται η δημοτική αρχή. Στο καρπούζι εστιάζει και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα παράνομα θερμοκήπια, τις παράνομες καταλήψεις δημόσιων χώρων, τις αυθαίρετες καταλήψεις παραλιών, την  αυθαίρετη εκμετάλλευσή τους από ιδιώτες, αλλά και τις χρυσές δουλειές που κάνουν όσοι εκμεταλλεύονται την θέση του δημοτικού συμβούλου για επιτρέψουν σε ιδιώτες που τελούν υπό την προστασία τους να κερδίζουν σε βάρος του συνόλου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τη Δευτέρα ο Οικονόμου θα ζητήσει το κεφάλι της Σαλπέα στο πιάτο.

Ανώνυμος είπε...

κύριε Γιώργο τώρα τελευταία λάμπεις . Περπατάς στην παραλία και έχεις μια λάμψη, μιά φρεσκάδα βλέπουμε έναν άλλο άνθρωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν και δεν πιστεύω ότι σας αρέσει η λαϊκή μουσική σας ταιριάζει το άσμα " φταίει ο έρωτας για ότι μου συμβαίνει" προς το καλύτερο για εσάς βέβαια. Έχετε τρελάνει κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Αιακέ τι τα θέλεις, η ουσία είναι ότι ο Μούρτζης ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ τυχερός πολιτικός άνδρας και τούτο γιατί έχει την δικαιολογία (και έχει δίκιο) ότι δεν τον βοηθά οικονομικά η πτωχευμένη κεντρική εξουσία ως όφειλε. Επομένως και αυτά που κάνει για την Αίγινα είναι πέρα και πάνω από τις δυνάμεις του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι εννοείς με το "καρπούζι" αλλά αν εννοείς την απαράδεκτη κατάσταση με τα "πριμοδοτημένα" (λόγω ασυλίας) από το Λιμεναρχείο μανάβικα στο πεζοδρόμιο (μουράγιο) τότε μάλιστα. Αυτή την απαράδεκτη κατάσταση με τα τελάρα ποιος έχει τη δύναμη να την τερματίσει; Ποιος θα ξαναφέρει το λιμάνι στην προτεραία κατάσταση, δηλαδή τα εμπορεύματα ΜΕΣΑ στα καΐκια; Φυσικά όχι ο ... λιμενάρχης. Έχει τους λόγους του, δεν μπορεί!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Φίλιππος πήρε το δίπλωμα προπονητή μπάσκετ , παρακολούθησε σεμινάρια προπονητικής, στην Θεσσαλονίκη, μαζί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ , έβγαλε και φωτογραφίες μαζί τους. Αυτό που δεν μας δείχνει είναι το πτυχίο που του έδωσε ο Βασιλακόπουλος ο πρόεδρος της ΕΟΚ , στα σεμινάρια παραγόντων που γίνονται στο κτίριο της Καλλιθέας. Η σχολή Βασιλακόπουλου βγάζει παράγοντες του μπάσκετ , τα αποτελέσματα τα είδατε με τον Παναιγινιακό και τον Σαρωνικό. Αυτό το πτυχίο δείξε Φίλιππα όχι το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Αν οποίος βγάζει φωτογραφιες με προπονητές του μπάσκετ και πηγαίνει δυο μέρες με πληρωμή σε ημερίδα που αφορά το μπάσκετ και οχι την προπονητική γίνεται προπονητής εγω ειμαι αστροναύτης γιατί έχω βγει φωτογραφία με τον Γκαγκάριν δίπλα σε σεληνάκατο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ Δ Ε Η , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Α;ΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ