Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

" ..αξίες για τις οποίες πρέπει να εργάζεστε σκληρά για να αποκτήσετε ότι θέλετε στην ζωή σας....ο λόγος σας πρέπει να είναι συμβόλαιο και να πράττεται ότι λέτε......να μεταχειρίζεστε τους ανθρώπους με σεβασμό.... και να περ΄σετε τις αξίες αυτές στην επόμενη γενιά διότι θέλουμε τα παιδιά μας σε αυτό το έθνος να γνωρίζουν ότι ο μόνος περιορισμός σε αυτά που θέλετε  να κατακτήσετε  είναι τα όνειρά σας και η θέληση σας να τα αποκτήσετε..."
Σε αυτό το σημείο της εναρκτήριας ομιλίας της Μελανίας συζύγου του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ Ντάναλντ Τράμπ την περασμένη Δευτέρα στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, επικεντρώθηκαν τα ΜΜΕ αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος της Μελανίας ήταν αντιγραφή του λόγου της Μισέλ Ομπάμα το 2008.
Εκεί που δεν επικεντρώθηκαν τα ΜΜΕ ήταν τα όσα είπε εκφράζοντας την πολιτική του Τραμπ ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης (1994-2001) Ρούντι Τζουλιάνι ο οποίος μεταξύ άλλων είπε
"Δεν πρέπει να φοβόμαστε να προσδιορίσουμε τον εχθρό μας. Είναι το εξτρεμιστικό τρομοκρατικό ισλάμ. Δεν είπα όλο το ισλάμ, δεν είπα το μεγαλύτερο μέρος του ισλάμ....γνωρίζετε ποιοι είστε και ερχόμαστε να σας πιάσουμε. Αυτοί σκοτώνουν περισσότερους μουσουλμάνους από οποιονδήποτε άλλον. ...ο φόβος να μην θεωρηθούμε μη  πολιτικά ορθοί ,.έχει κάνει τους  εχθρούς μας να μας θεωρούν αδύναμους και ευάλωτους. Εφόσον  αυτοί , όπως έχουν εξαγγείλει βρίσκονται σε πόλεμο με εμάς, πρέπει να αφοσιοθούμε στην άνευ όρων καταστροφή τους..."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέρνουν στην κούνια τον Κυριάκο
Μετρώ τους χτύπους
Τις πιπίλες μετρώ

(Νανούρισμα της Χούντας)

Ανώνυμος είπε...

αν δεν έχεις υποβληθεί στο βασανιστήριο της φρουτόκρεμας για να σπάσεις την σιωπή σου, δεν αξίζει να γίνεις πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα και επίσημα πια ξέρουμε ότι η Χούντα έγινε γιατι γέννησε η Μαρίκα

#εξι_μηνών_πολιτικός_κρατούμενος

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο μόνος πολιτικός που μίλησε τεκμηριωμένα για το προς ψήφιση θέμα ήταν ο Λεβέντης όλοι οι άλλοι και ειδικά ο κούλης (όπως πάντα) ήταν για κλάματα

Ανώνυμος είπε...

Ο παμπόνηρος Τσίπρας εξασφάλισε αλλη μια πενηνταρα για το 2019. Και η πιτα γερη και ο σκυλος χορτατος.