Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως καταλαβαίνετε, ό,τι γράφει ο Γκάλμπρεϊθ στο βιβλίο του για τον Βαρουφάκη είναι αλήθεια, αφού ήταν στενός συνεργάτης του και καθόλου τυχαία δεν είπαν χθες ο Παππάς και ο Κοτζιάς πως ο Βαρουφάκης ήθελε να συνεχίσει το πρόγραμμα Σαμαρά.
Όχι βεβαίως για να σώσουν τον Βαρουφάκη, αλλά τα τομάρια τα δικά τους, γιατί γνωρίζουν τις συνέπειες του πραξικοπήματος που ετοίμαζαν.
Όσα αναφέρονται στο βιβλίο του Γκάλμπρεϊθ τα ακούγαμε κουτσά στραβά από υπουργούς και υφυπουργούς των Συριζανέλ (μιλούσαν για στρατό, φάρμακα, νομισματοκοπείο κ.λ.π.), ενώ ο Γιουνκέρ σε εκδήλωση της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών, τότε ακριβώς ήταν που είπε κλείνοντας την ομιλία του “στην Αθήνα συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε".
Πόσο χαίρομαι, που τα βήματά τους οδηγούνται με ακρίβεια σε κελί. Πόσο χαίρομαι!

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον αναρωτιέται για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ από το 3,5% στο 35%

Η ΝΔ έχασε τη βασική της στήριξη από την παραγωγική τάξη επί ΥΠΟΙΚ Στουρνάρα και ΓΓΔΕ Θεοχάρη.

Αυτοί οι δυο είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την πτώση του Σαμαρά.

Ο Σαμαράς έγινε κόκκινο πανί στην παραγωγική τάξη όταν εδόθηκε εντολή από τον Στουρνάρα να σταματάνε οι αστυνομικοί στο δρόμο τον κόσμο, να του κάνουν έλεγχο αν χρωστάει πάνω από €5.000 στο Κράτος-Απατεώνα, και εφόσον προκύπτει μη-εξυπηρετούμενη οφειλή να τον συλλαμβάνουν.

Φυσικά οι βεβαιωμένες οφειλές σε ΦΠΑ προμηθευτών που εισέπρατταν μετά από 6-12 μήνες σχεδόν πάντα ξεπερνούσαν τις €5.000, όπως και οι οφειλές των ασφαλισμένων στα ταμεία αυτασφάλισης, όπως και κάθε τεκμαρτού ή μη φόρου, σε μια οικονομία που τότε είχε χάσει το 25% του ΑΕΠ της σε 4 χρόνια, δηλαδή το μισό της παραγωγικής οικονομίας καθώς το άλλο μισό ΑΕΠ ήταν το δημόσιο που παρέμενε από πάντα ανέπαφο.

Προσωπικά με σταμάτησε περιπολικό 50 μέτρα από το σπίτι μου με την κόρη μου μέσα στο αυτοκίνητο, ο αστυνομικός μου πήρε την ταυτότητα και την κρατούσε ενώ έψαχνε στο σύστημα να δει αν χρωστάω πουθενά πάνω από €5.000 με σκοπό να με συλλάβει μπροστά στο παιδί μου. Εντολοδόχος Στουρνάρα-Θεοχάρη.

Φυσικά μετά από 10' μου επέστρεψαν τις ταυτότητες και τότε ζήτησα να δω τις δικές τους ταυτότητες όπου ενώ είχαν υποχρέωση να μου τις δείξουν εκείνοι έφυγαν παρανομούντες.

Μαντέψτε ποιον έβριζα για τις επόμενες δυο βδομάδες.

Ο συνδιασμός της προσβολής προς τους νοικοκυρέους, της απειλής κατά της υπόληψής τους και της δυνατότητάς τους να δουλεύουν για να θρέψουν την οικογένειά τους από το δίδυμο Στουρνάρα-Θεοχάρη χρεώθηκε στον Σαμαρά και όταν το κατάλαβε τί του είχαν κάνει και εκπαραθύρωσε τον Θεοχάρη και μάζεψε τον Στουρνάρα ήταν ήδη αργά.

Ταυτόχρονα αντί να πάρει την δόξα πως μείωσε το ΕΕΤΗΔΕ κατά 30% κάποιοι Πασόκοι (Στουρνάρας-Καραβίτης) τον έπεισαν να τον μετονομάσει σε ΕΝΦΙΑ και έτσι να ξεχάσει ο κόσμος το χαράτσι του Βενιζέλου και να χρεωθεί ο Σαμαράς τον ΕΝΦΙΑ.

Αδίκως μεν αλλά βέβαια δε, το σύστημα-ΠΑΣΟΚ είχε επιτύχει να καταστήσει τον Σαμαρά μισητό από την παραγωγική τάξη, τους νοικοκυρέους που έβγαζαν την ΝΔ κυβέρνηση ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑΝ.

Αυτή την έλλειψη εμπιστοσύνης πρέπει να ξεπεράσει ο Κυριακος για να κερδίσει πίσω την παραγωγική τάξη.

Ανώνυμος είπε...


Επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται καλό είναι να μάθουν. Η ψηφοφορία περί δημοπρασίας απορρίφθηκε οπότε δεν γίνεται κι άλλη μετά λήγει η υπόθεση εκεί από τη στιγμή που δεν περνάει η προταση της διοίκησης περνάει η πρόταση της αντιπολιτευσης δεν ξαναγίνεται ψηφοφορία. Ούτε τις απλές διαδικασίες δεν γνωρίζουν. Τι να πει κανείς θέλουν μόνο τους τίτλους τελικά και την καρέκλα.