Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

Μετά την πανηγυρική ανάκληση της χθεσινής παραίτησης έλαβε τέλος η συζήτηση περί ήθους. Τελικά οι παραιτήσεις με πρόσχημα το ήθος είχαν απώτερο σκοπό την εκ νέου διανομή των λάφυρων της εξουσίας. Μετά την χθεσινή συζήτηση - ανάκληση "Παραίτησης του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου" η δημοτική αρχή έθεσε τις ηθικές της αναστολές στον κάλαθο των αχρήστων και απλά ατενίζει το μέλλον 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΗΤΑΝ Η ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ ΣΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ "ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ, ΓΚΙΩΝΑΚΗ,ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ. ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΖ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Αποτελέλσματα ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Ψήφισαν 24
Έγκυρα 24
Άκυρα -

Έλαβαν:
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 19
2. ΒΕΡΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 15
3. ΓΑΛΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 19
4. ΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13
5. ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗ ΛΕΝΗ 12
6. ΚΕΚΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 9
7. ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 11
8. ΜΠΑΚΟΥΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 9
9. ΤΑΣΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 10

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1. ΜΑΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19
2. ΔΡΟΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 11

Ανώνυμος είπε...

Το έργο των παραιτήσεων το έχουμε δει το έχουμε ξαναδεί και στο τέλος κατάντησε αηδία. Η ουσία είναι Αιακέ (και αυτό είναι καλό) πως κανείς Αιγινήτης δεν πίστεψε ότι υπάρχει περίπτωση παραίτησης κάποιου συμβούλου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάθης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.
Επειδή είναι στη κατηγορία Φίτζι ανέλαβε και αυτός πρόεδρος ώστε να έχει κάτι να παιζει και να αυτοπροβάλεται.Εχει και αυτός τους ακόλουθούς του......

Ανώνυμος είπε...

Το παραμυθάκι με το παραιτούμαι δεν παραιτούμαι. δεν ειμαι αρμόδιος γιατί έχω παραιτηθεί ,δεν θα σας δει ο αρμόδιος γιατί τελεί υπό παραίτηση έλαβε τέλος .Οσο χρόνο έπρεπε να κερδίσουν κέρδισαν.Τωρα αρχίζουν τα δύσκολα.Αυτα που έγιναν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν εχουν προηγούμενο.Συμβουλοι εναντίον συμβούλων της ίδιας παράταξης.Ψηφοφοφπριες που δεν ελήφθησαν υπόψη οι πλειοψηφία με την ατάκα θα το δούμε αυριο καταργώντας ακόμα και την απλή αριθμητική.Αριστερους συμβούλους να στηρίζουν δεξιές προτ´ασεις.Δεξιους συμβούλους να απορρίπτουν τις ίδιες προτάσεις που πέρυσι ψήφισαν.Λλαλουμ.Και το προεδρείο να μην μπορεί να διαβάσει ούτε τον κανονισμό και να περιμένουν οι ενδιαφερόμενοι τι θα πει η νομική υπηρεσία του δήμου.Επιθεση ιδιωτών κατα αιρετών με απίστευτες καταγγελίες χωρις ουσιαστική απάντηση απο αυτούς ή παρέμβαση του Προέδρου για να τους προστατεύσει.Αν αυτά τα πρακτικά δοθούν στην δημοσιότητα θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
Κύριοι πρέπει να μάθετε να σέβεστε τα έγγραφα των δημοσίων υπηρεσιών οπως της αρχαιολογικής υπηρεσίας και της πολεοδομίας.Δεν έχετε δικαίωμα να αποφασίζετε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει απλέ αντί στις ενδιαφερόμενες πλευρές αλλά σύμφωνα με τον νόμο.Πριν προσέλθετε ρωτήστε ενα δικηγόρο ή έστω την νομική υπηρεσία του δήμου,για αυτό άλλωστε παίρνετε τα θέματα απο πριν,γιατρό προβλέπω να ξεπεράσετε σε μετακινήσεις στις δικαστικές αίθουσες την προηγούμενη δημοτικού αρχή.Ρωτήστε τον ΣΆκη θα σας εξηγήσει οπως β´εβαια και άλλους αιρετούς που αν θέλεις να τους συναντήσεις δεν εχεις παρά να περιμένεις στις καφετέριες κάτω απο τα δικαστήρια του Πειραιά.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αφού καθήσαμε τρεις ώρες και ακούσαμε ολες τις πλευρές μέτρησαν τα κουκιά στις δυο ψηφοφορίες δεν μπόρεσαμε να καταλάβουμε τι αποφασίστηκε .¨Η εμείς δεν ακούσαμε καλά ή αυτοί δεν ξέρουν πρόσθεση.Και να φανταστείς οτι ολα τα κουκιά ήταν μόνο δεκαέξι .Τα υπόλοιπα έφυγαν για άλλο πινάκιο κουτιών οπως έλεγαν και στην προηγούμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δε γουστάρω που πληρώνω λούστρους που βγήκανε στη σύνταξη από την Ολυμπιακή χωμένοι από το ΠΑΣΟΚ, στα 40 με τριά χιλιάρικα και επειδή ο Σαμαράς τους έκοψε τα τρία τώρα σκούζουνε και γυρνάνε με τα παντιερόλια του ΣΥΡΙΖΑ και το πάιζουνε πα΄ραγοντες, άσε που μα΄σαει από παντού ο Ιρακινομμούρης

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται καλό είναι να μάθουν. Η ψηφοφορία περί δημοπρασίας απορρίφθηκε οπότε δεν γίνεται κι άλλη μετά λήγει η υπόθεση εκεί από τη στιγμή που δεν περνάει η προταση της διοίκησης περνάει η πρόταση της αντιπολιτευσης δεν ξαναγίνεται ψηφοφορία. Ούτε τις απλές διαδικασίες δεν γνωρίζουν. Τι να πει κανείς θέλουν μόνο τους τίτλους τελικά και την καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

12:57 π.μ καλά το πας συνέχισε να κοιτάς το δένδρο όπως μερικοί - μερικοί του είδους σου και άσε το δάσος να το κοιτούν οι γάτες.