Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΕΡΓΑ ΕΣΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?

Την έκπληξή του (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες) εξέφρασε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού όταν είδε μπετονιέρα να ρίχνει μπετόν στον χώρο του γηπέδου χωρίς να έχει ληφθεί καμία απόφαση από την διοίκηση του αρμόδιου οργάνου. Ίσως το έργα να εντάσσεται στα έργα του ΕΣΠΑ για την παρακολούθηση των οποίων θα προσλάβει ο δήμος 2 άτομα με τρόπο τον οποίο ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν το θέμα δεν μπόρεσαν να μας εξηγήσουν , Ακόμα περισσότερο μας μπέρδεψε μια αναφορά τους στον δεσπότη. Μάλλον θα κληθεί ο δεσπότης να κάνει αγιασμό στο γήπεδο και επ ευκαιρία να ευλογήσει το έργο και έτσι να το περιβάλει με το πέπλο της νομιμότητας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://diulistirio.blogspot.gr/2016/07/blog-post_52.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Κι εσύ τέκνον βρούτε;
Τι έγινε ρε Γιωργάκη; Μας την πέσανε οι Συγκλητικοί της Βόρειας Επαρχίας;
Και γιατί ψάρωσες ρε Γιωργάκη; Τι σου ζήτησε ο …Ηλιογάβαλος; Να μάθεις καλιαρντά και κορακίστηκα ή να υπογράψεις σύμφωνο συμπόρευσης και υποταγής με τους γυμνοσάλιαγκες που τον κουμαντάρουν;
Να λοιπόν η ευκαιρία να συμπλεύσεις με τις αξίες των θολοκουλτουριαραίων και να γίνεις σύγχρονος άνθρωπος της μόδας. Να λατρεύεις τα παλλόμενα πέη και τα ..ζαρωμένα αιδοία, να προτιμάς την κουζινόπορτα, να ψήνεις το ψάρι κι από τις δυο πλευρές και γενικώς να αλλαξο-νταραβερίζεσαι προοδευτικά και μοντέρνα. Να δεις που δεν θα σε ενοχλεί τίποτα και θα πάψεις να μιλάς για τάχατες «απαξίωση αξιών» πράμα που στενοχωρεί τους πολυπράγμονες μαραμένους μαϊντανούς και που εικάζω ότι σε απειλούν με αγωγές και άλλες παρόμοιες μπούρδες.
Θα πρέπει βεβαίως να παραδεχτώ ότι είναι κακό να σπιλώνεις υπολήψεις και να προσβάλεις θεσμούς και προσωπικότητες. Αρκεί όμως αυτοί που υπηρετούν τους θεσμούς να είναι όντος σοβαροί και ευυπόληπτοι. Και προπαντός να ξέρουν ότι εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένοι να δέχονται την οποιαδήποτε κριτική. Αλλιώς να τρυπώσουνε στα καβούκια τους και να πάψουν να παριστάνουν τους πονηρούς.
Οσο για σένα Γιωργάκη δεν νομίζω ότι μπορείς να βελάζεις με προβατα και να μπουλουκιάζεις και με τους λύκους. Πρέπει να διαλέξεις. Ή μένεις όπως είσαι και θα σου τραβάνε κάθε τόσο το αυτί ή τους το ξεκόβεις μια και έξω, επαναλαμβάνοντας μια παλιά δήλωση του φίλου μου του Σουλπίκιου: «Είμαι πολίτης λεύτερος, με σθένος το φωνάζω, κανέναν πούστη αφεντικό, στο σβέρκο μου δεν βάζω».
Για να δούμε, τι θα διαλέξεις;

Kaisaras είπε...

Πως και δεν εβαλε κανένα πανό... πάνω στο μπετόν η ΚΕΔΑ !!
Διάδοχοι του Καρλή υπάρχουν παρα πολλοί τελικά !!