Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

'Οταν μας πήρε τηλέφωνο ο δήμαρχος Κυριακή βράδυ και ζήτησε να μας δει στο γραφείο του την επομένη το πρωί , θεωρήσαμε ότι είχε κάτι σοβαρό να μας πει.Από την γενόμενη συζήτηση καταλάβαμε ότι ήθελε να προβληθεί το γεγονός ότι υπήρχε έτοιμη μελέτη για το λιμάνι του Λεοντίου στο συρτάρι της διοίκησης Κουκούλη και δεν αξιοποιήθηκε με τα γνωστά σημερινά προβλήματα στην υδροδότηση του νησιού. Την αναφορά του σε ανώνυμα σχόλια για την επίσκεψη των Κινέζων θεωρήθηκαν χιουμοριστικού χαρακτήρα και ανάξια λόγου. Ουδέποτε δε του αποκαλύψαμε όνομα ανώνυμου σχολιαστή που ούτως ή άλλως δεν γνωρίζουμε. Η επιστολή που λάβαμε την επομένη από αποστολέα που συμπεριφέρεται ως ο δήμαρχος να έχει λειτουργήσει κατ εντολήν του, άλλα υπονοεί. Αν ο δήμαρχος όντως του ανέφερε ονόματα, τότε ας τα δημοσιεύσει στο βήμα που διαθέτει ή ας τα πει από μικροφώνου. Ή ακόμα καλύτερα, ας δώσει εντολή στον δήμαρχο να τα ανακοινώσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Και τέλος, ας αναλάβει ο ίδιος να προβάλει από εδώ και στο εξής το έργο του δημάρχου και της δημοτικής αρχής με τον ίδιο τρόπο που προβάλει το δικό του. Όταν θέλεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν πρέπει μόνο να περιμένεις τα μπράβο αλλά πρέπει να δέχεσαι κριτική. Αλλιώς κάτσε σπίτι σου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αιακέ άσε τις επιστολές και διαξιφισμούς με τον συνονόματο σου και ασχολήσου με πιο σοβαρά θέματα όπως αυτά της αναμόρφωσης του προυπολογισμού τους κωδικούς που αναφέρονται στα ευρωπαϊκά προγράμματα εκεί κάτι παίζεται αυτό συζητάνε στα καφενεία.
Σενάριο 1
Προσλαμβάνουν την αδερφή του συνονόματου σου
Σενάριο 2
Προσλαμβάνουν την ανιψιά του αντιδημάρχου ποιότητα ζωής και ταυτόχρονα εξυπηρετούν σε εταιρειά τον γιό του άλλου αντιδημάρχου οικονομικών
Σενάριο 3
Αντικαθιστά τον Σεπτέμβριο και τις δύο ειδικές συμβούλους με άλλες εξυπηρετώντας δικά μας παιδιά
Σενάριο 4
Συνδυασμός των παραπάνω

Σε όλα αυτά εμπλέκεται και ο προιστέμενος τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας πειραιά ο οποίος έχει καλή σχέση με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο ποιότητα ζωής. έχει γραφτεί το όνομα του σε προηγούμενα σχόλια .
όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά για ψάξτο

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αιακέ, να μάθουμε και εμείς τα ονόματα που γράφουν τα σχόλια. Δεν μπορεί να τα ξέρει ο Μπήτρος και αυτό το σάιτ να τα αγνοεί. Αν δεν τα πουν τότε είναι και μεγάλοι ψεύτες και λυπάμαι για τη θέση που κατέχουν

Kaisaras είπε...

Τελικά κατάφεραν να σε φιμώσουν Αιακέ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 10:41π.μ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ " ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ " ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!