Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Για να μπορέσουν να τοποθετηθούν οι εικονιζόμενες καρέκλες στην συγκεκριμένη θέση, έπρεπε πρώτα να δημοπρατηθεί η παραλία, και να καταχωθηθεί ο διαγωνισμός στον πλειοδότη. Έπειτα θα έπρεπε να καταβληθεί το τίμημα, να εγκριθεί το μίσθωτήριο από τα ΕΤΑ. Και μόλις ξεκίνησαν οι εργασίες εγκατάστασης του επιχειρηματία εμφαν'ιστηκε το Λιμεναρχείο να ζητήσει την άδεια.
Για την συγκεκριμένη παραλία φαίνεται πως ισχύει ο νόμος. Και εφόσον είναι η πρώτη παραλία μετά το λιμάνι της Αίγινας, οι λουόμενοι ξαπλώστες, ομπρέλες καφέ αναψυκτικά και φαγητό θα έπρεπε να αναζητήσουν εκεί. Μόνο που ξαπλώστρες και παροχή καφέ αναψυκτικών και φαγητού υπάρχει σε όλες τις παραλίες δίπλα στο λιμάνι χωρίς να υπάρχει δημοπράτηση ή εκχώρηση. Οι δε αρχές του τόπου που έχουν μάτια για την συγκεκριμένη παραλία φαίνεται να μην βλέπουν τι συμβαίνει αλλού.
Όσον αφορά την δημοτική αρχή παρά τις σοβαρότατες υπερβάσεις δεν φαίνεται να προχωράει σε καμία ανάκληση αδείας ούτε σε καμία σφράγιση καταστήματος. Και ερχόμαστε ξανά στα λόγια του αντιδημάρχου που είπε "το 50% των δημοτικών συμβούλων είναι στο δήμο για να κάνουν δουλειές, το 25% επειδή θέλουν να κάνουν δουλειές και το 25% επειδή θέλουν να περσελκύσουν το ωραίο φύλλο". Προφανώς όλες οι παράνομες επιχειρήσεις τελούν υπό την προστασία δημοτικών συμβούλων που βρ'ισκονται στον δήμο για να κάνουν δουλειές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι μη έχοντες άδειες καταστημάτων πλακώθηκαν και είχαμε αυτόφωρα συλλήψεις νοσοκομεία και λοιπές τραγελαφικές καταστάσεις.Ο Εισαγγελεας ομως έλαβε γνώση για όσα γίνονται στο νησί και άρχισε τις ερωτήσεις αν εχουν ´αδεια που την εχουν αν για την άγρα τους πίανει η Αστυνομία και το λιμεναρχείο και ενημερώθηκε απευθείας.Εβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους για μια ακόμα φορά αλλά εξέδωσαν στεγνά και τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες και έρχονται κλήσεις.Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος είπε...

Ακεραία την ευθύνη 9:05 π.μ για το μπάχαλο στο λιμάνι (είτε για το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα των μοτοποδηλάτων στο πεζοδρόμιο του λιμανιού, είτε για την άγρα πελατών για την ενοικίαση μοτοποδηλάτων - αυτοκινήτων κλπ) φέρει το Λιμεναρχείο και μετά το Αστυν. τμήμα και ο Δήμος. Έτσι είναι επόμενο αφού δεν υπάρχει ο έλεγχος από τους καθ ' ύλην αρμοδίους, να έχουμε όπως λες διαπληκτισμούς μεταξύ των πολιτών, συλλήψεις, αυτόφωρα κλπ, που είναι ντροπή για την εικόνα του νησιού μας.

Ανώνυμος είπε...

11:51 Μόνο τα μοτοποδήλατα στο πεζοδρόμιο του λιμανιού σε πείραξαν; Τα τελάρα με τα φρούτα δεν είναι παράνομα; δεν εμποδίζουν τους περιπατητές, αλλά και ούτε αποδείξεις κόβουν; Τα τραπέζια στην Παναγίτσα δε εμποδίζουν; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αμαυρώνουν την εμφάνιση του προσώπου της Αίγινας; Ποιός έχει τα α@@@@@α να τα "ξηλώσει" όλα αυτά τα αίσχη; Τα μοτοποδήλατα μόνο τους πείραξαν και όχι τα stands για τα ποδήλατα; Τώρα θα μου πεις "ζητάς πολλά", και θα έχεις απόλυτο δίκηο γιατί δυστυχώς σε αυτό το άτυχο νησί δεν υπάρχουν "αρμόδιοι" με κότσια να το αγαπούν. Όσο υπάρχουν τα ποσοστά που έχει αναφέρει ο γνωστός αντιδήμαρχος δεν υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης. Κρίμα στο νησί !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης συμμετείχε σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρέσβη της Ουκρανίας κ. Βολοδιμίρ Σκουρώφ και την Σύμβουλο της πρεσβείας κα Ναταλία Κοσένκο , παρών ήταν και ο μεγαλοεπενδυτής ο κ. Νεκτάριος Γιώτης ο οποίος τυγχάνει και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής .
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αριστομένης Καραχάλιος και η συνεργάτης του κ. Βασιλική Νούλα . Εκ μέρους του Ελληνο Ουκρανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου συμμετείχε ο Γεν. Γραμματέας κ. Γεράσιμος Μπουγάς .
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της Ελληνο-Ουκρανικής περιφερειακής συνεργασίας, επίσης οι δυνατότητες της δραστηριοποίησης των πολιτιστικών, εμπορικών και οικονομικών και τουριστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ελληνο-Ουκρανικής φιλίας με σημείο αναφοράς το νησί του Αχιλλέα (φιδονήσι ) .
Ο κ. Νεκτάριος Γιώτης ανέπτυξε τα επενδυτικά του σχέδια τα οποία περιλαμβάνουν:
1. πρότυπες μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας όπου θα παράγεται γόνος ροφού
2. πρότυπες μονάδες παραγωγής χαλβά Φαρσάλων με Φιστίκι Αιγίνης
3. πρότυπες κρεμαστές μαρίνες.
4. Φιδονήσι το Πράσινο Νησί την μελέτη θα την κάνει το Πολυτεχνείο Αθηνών

Τα έργα αυτά χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2013-2020.

Τρέμετε Ρότσιλντ και Ροκφέλερ με τέτοιες επενδύσεις

Ανώνυμος είπε...

Πρίν το ΑΚΟΥΑ ΛΟΚΑ ο ΝΟΑ έστεισε με το ετσι θέλω μια πλατφόρμα . Έκλεισε την παραλία με το πρόσχημα της λειτουργείας μαθημάτων ιστιοπλοϊας για μικρά παιδιά.
Το βέβαιον είναι ότι σε λίγο θα στηθεί και μια καντίνα με τα "σχετικά" για τα παιδιά που παρακολουθούν τα μαθήματα και στο τέλος θα στηθούν και οι ξαπλώστρες για να ξεκουράζονται οι γονείς των παιδιών που παρακολουθούν τα μαθήματα.
Επειδή είναι καλοκαίρι και ο ήλιος καίει,θα τοποθετηθούν και ομπρέλες για να προστατεύονται οι γονείς των παιδιών που παρακολουθούν τα μαθήματα ιστιοπλοϊας .
Ο ΝΟΑ ως γνωστόν εκμεταλέυεται το μαγηρείο συγνώμη το αναψυκτήριο που του παραχώρησε το λιμενικό ταμείο για δώδεκα χρόνια με το συμβολικό ποσό των 100 € το χρόνο και το επινοικιάζει για μερικά χιλιάρικα το χρόνο από ότι ακούγεται.
Απο ότι καταλαβαίνετε ζούμε σε ενα κράτος που ο κάθε "μάγκας" κάνει ότι γουστάρει σε βάρος των υπολοίπων κουτιών υπηκόων.
Οι αρχές και οι θεσμοί κάνουν τα στραβά μάτια και κοιτάζουν όπου γουστάρουν και όπου τους παίρνει.
Ετσι και κάνουν το λάθος να ενοχλήσουν τους "μάγκες" πέφτουν τα τηλέφωνα και έρχονται στα ίσια τους οι αρχές και οι θεσμοί εννοείται.
Αυτά συμβαίνουν στην ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ με το προϊγούμενο όνομα ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τα υπόλοιπα επενδυτικά σχέδια υπάρχει και το πρόγραμμα εγκατάστασης Ουκρανίδων χορευτριών για Σωληνόμπαρα

Ανώνυμος είπε...

Το σκέφτηκαν πολύ στο Δήμο να συνεργάζονται με την Ουκρανική κυβέρνηση των Ναζίδων ;

Ανώνυμος είπε...

6:48 ειμαι ο 11:51 και θα ήθελα να σου πω ότι συμφωνώ σε ότι γράφεις αλλα εγώ νομίζω ότι σε είχα καλύψει με το ΚΛΠ καταλαβαίνεις ότι με το μπάχαλο που έχουν καταντήσει την ΑΙΓΙΝΑ οι ανεύθυνο υπεύθυνοι πρέπει να γράφεις τομους Τωρα επειδή όλοι έχουν αποθρασυνθεί ίσως η κεντρική εξουσία πράξει το καθήκον της και μπει μια τάξη ( που δεν το βλέπω ).