Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 18,20


Η προσπάθεια διαμόρφωσης του χρονικού του δυστυχήματος στην συνεδρίαση στο γραφείο του δημάρχου απέτυχε. Οι χρόνοι που ανέφερε η υπεύθυνη για τον συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του κέντρου υγείας Σβελτάνα Λεονίδη. ήταν.
Κλήση στο κέντρο υγείας 17.50
Καρδιογράφημα στο κέντρο υγείας 18,20.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις  18,20.
Στις 18.00 ο Χρήστος, περνούσε από το σημείο του ατυχήματος και είδε λίγο κόσμο συγκεντρωμένο. Λίγα λεπτά αργότερα, είδε τον Κυριάκο Αλυφαντή (ο οποίος ήταν ήδη στον τόπο του δυστυχήματος) να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και φεύγοντας "να αφήνει τα λάστιχα στον δρόμο". Αργότερα ήρθε το ΑΤ. (σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΤ έφτασε 25 λεπτά μετά το δυστύχημα)  18,07 τηλεφώνησε στον αδελφό του λέγοντας "ένας άνθρωπος είναι χτυπημένος στον δρόμο και δεν υπάρχει κανείς εδώ να τον βοηθήσει".
18,08 μας τηλεφώνησε και μας ενημέρωσε  για το ατύχημα ο αδελφός του Χρήστου. Φτάσαμε στο σημείο στις 18,15.Βρήκαμε  πλήθος κόσμου, το ΑΤ και την  γιατρός του κέντρου υγείας. Το ασθενοφόρο του νοσοκομείου Άγιος Διονύσιος ήρθε στις 18,20. Στις 18,22 έφυγε το ασθενοφόρο .
Σύμφωνα λοιπόν με την υπεύθυνη του κέντρου υγείας, κατά ένα παράδοξο τρόπο, το πρώτο καρδιογράφημα βγήκε στις 18.20 στο κέντρο υγείας. Δηλαδή, χρόνος μεταφοράς από σημείο δυστυχήματος στο κέντρο υγείας  και ολοκλήρωσης καρδιογραφήματος ήταν  μείον δύο (-2) ολόκληρα λεπτά.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΧΘΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Η ΛΕΟΝΙΔΗ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

Είδα τη πρόσκληση της επιτροπής υγείας για τη σημερινή της συνεδρίαση και παρατηρησα οτι δεν την υπογράφει κανένας. Δεν υπάρχει προεδρος και εάν υπάρχει ποιος είναι? Εκ του πονηρού μου φαίνεται αυτό το ανυπόγραφο...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τη θεωρία της σχετικότητας είναι δυνατό.. Ενδεχομένως το ασθενοφόρο να έπιασε την ταχύτητα του φωτός και να υπάρχει μια διαφορά στο χρόνο που μέτρησαν οι παρατηρητές σε σχέση με τους επιβαίνοντες! Πέρα απο την πλάκα...η κατάσταση στο νησί είναι τραγική.. Ας μας πει κάποιος γνώστης ποτέ τι έφταιξε τα προηγούμενα χρόνια και υπάρχει αυτό το χάλι..Που βρίσκουν τα λεφτά και πως οργανώνονται οι άλλοι δήμοι και δεν μπορεί η Αίγινα? Φταίμε όλοι πάντως που τα ανεχόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ,ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥΡΤΖΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΡΕ ΡΟΜΠΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για ψηφους.Προσέχουμε ιδιαίτερα τα ανασφαλή άτομα που παινεύονται μόνα τους σαν να είναι θεοι, και λένε εγώ λέω αλήθειες. Το λένε για να πείσουν. Ξέρουν ότι λένε ψέματα και πάνε για το συμφέρον τους, αλλά σκέπτονται με το πες πες θα πείσω. Δεν έχουν σοβαρότητα και ασφάλεια μέσα τους.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μάθαμε τι έγινε στη συνεδρίαση της επιτροπής υγείας? Τα έλυσαν όλα τα προβλήματα? Για να κοιμόμαστε ήσυχοι απο δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτό το τραγικό γεγονός απέδειξε πόσο ανεύθυνοι είναι. Δεν αφορά βλέπεις δικό τους ανθρωπο. Αντί να προβληματιστούν και να δραστηριοποιηθούν παίζουν με τα λεπτά και την ώρα. Κύριοι επιτέλους ΞΥΠΝΉΣΤΕ Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Μην περιμένετε να σας χτυπησει την πόρτα για να κάνετε κάτι. Είναι καθήκον σας και πρέπει να δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημα. Εκτός αν είμαστε πράγματι Ουγκάντα. Ελπίζω να σοβαρευτείτε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω, κύριε Γιώργο, ότι πολυασχοληθήκαμε με το θέμα αυτό. Το βέβαιο είναι ότι χάθηκε ένα καλό παιδί, το οποίο αν φορούσε κράνος θα ζούσε σήμερα. Στο νησί μας είναι πολυτέλεια να λειτουργούν δυο νοσοκομειακά ιδρύματα. Κάτι πρέπει να γίνει, αλλά από ποιόν φορέα; Από το Κράτος που κόβει μισθούς και συντάξεις και προσωπικό ή από τον Δήμο που δεν μπορεί να οργανώσει τις δικές του υπηρεσίες;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω πως πρέπει να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο.Συγχαρητήρια στον Γιώργο που επιμένει και αναδεικνύει το πρόβλημα.Το θέμα όπως λέτε αφορά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.Μετα από 3 χρόνια σε εντατική και κέντρα αποκατάστασης, έχοντας δει πολλά τέτοια περιστατικά σας βεβαιώνω ότι η άμεση αντιμετώπιση σώζει ζωές είτε φορούσε κράνος είτε όχι. Ενα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο και ένα μεγάλο ευχαριστώ που επιμένει και αναδεικνύει ένα τόσο πολύ σοβαρό πρόβλημα.Πρεπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:01
Πέρα του ότι έπρεπε να φοράει κράνος ο άτυχος νέος,είχε επιπλέον την ατυχία να ζει σε ένα κράτος που μας Κυβερνάνε γαϊδούρια, συνεπικουρούμενα από αδιάφορους,λαμόγια ,απατεώνες,αρπαχτικά και όλοι αυτοί ζούνε όχι στην υγεία αλλά σε βάρος της ζωής της χειραγωγημένης μάζας των ηλιθίων, οι οποίοι χαϊδευτικά καλούνται πολίτες της Αίγινας.
Και μια και το έφερε ο λόγος, την ταμπέλα φονιά, θα αξιωθεί αν όχι να την αφαιρέσει αλλά να διορθώσει το ύψος της κάποιος υπεύθυνος;