Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΑΝΘΟΦΟΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Στην Αίγινα "οι εθελοντές κάνουν τις αγγαρείες και οι εργολάβοι παίρνουν τις δουλειές". Οι εθελοντές φυτεύουν λουλούδια, καθαρίζουν ακτές, τρέχουν στα φεστιβάλ φιστικιού αλλά μόλις διαχωρίσουν την θέση τους, ανταμείβονται με περιφρόνηση. Η ιστορία έχει δείξει πως είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των έξυπνων και των κουτοπόνηρων. τους ανταμοίβουμε με  ένα "εύγε" για την προσφορά τους και με ένα "Μπράβο" για την αφέλειά τους

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τωρα που κλείνει το στεκι των γαμπρων της ευτυχίας που θα τους βρισκουμε; αν θέλαμε κανένα ρουσφετάκι τους βρίσκαμε ή πρωί ή βράδυ τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ποιο ειναι το στεκι ρε παιδια να μαθουμε κι εμεις??

Ανώνυμος είπε...

Το aegina portal μας ενημέρωσε ότι το Πάσχα το έργο της σκοτεινής στην παραλιακή οδό θα είναι σε εξέλιξη και δεν θα έχει παραδοθεί για χρήση.Εδω θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στο κοινό τις ενέργειες που είχε κάνει ο Δήμος σχετικά με το έργο.Η ανάδοχος εταιρεία από τις 27-01-2017 είχε ζητήσει την άδεια από τον δήμο. Μετά (δεν) έγιναν τρια δημοτικά συμβούλια όπου δεν δόθηκε καμμία απάντηση. Επομένως εάν υπάρχουν οι οποίες ευθύνες ας αναζητηθούν αλλού και όχι στην εταιρεία η την Περιφέρεια.Η απλή λογική λέει ότι εάν είχε δοθεί η άδεια από τον Γενάρη του 2017 το έργο τώρα θα είχε παραδοθεί.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ποιο στεκι κλεινει;

Ανώνυμος είπε...

γιωργο πες μου κατι ποιος μαλακας περιμενε να τελειωσει το εργο της σκοτεινης πριν το πασχα; χαχαχα, αφου σας δουλευουνε βρε μοσχαρια...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ AEGINA PORTAL 26-04-2017
Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα διακοπεί η κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο Αίγινα - Πέρδικα. Η κυκλοφορία θα γίνεται δια μέσου της Καποδιστρίου.
Καθημερινά νέα
Posted On Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 22:44

Σχεδόν για δύο μήνες θα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παραλιακό δρόμο Αίγινα - Πέρδικα, καθώς από την Παρασκευή 28 Απριλίου θα ξεκινήσει το τεχνικό έργο για την διεύρυνση της γέφυρας στο ρέμα της Σκοτεινής, κοντά στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει στις 28 Απριλίου και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα γίνεται δια μέσου της οδού Καποδιστρίου, του εσωτερικού δρόμου δηλαδή που συνδέσει την Αίγινα με την Πέρδικα.

Σήμερα το πρωί συνεργείο τοποθέτησε απαγορευτική πινακίδα στο ύψος της παιδικής χαράς στην περιοχή Ακρογιάλι. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να στρίβουν αριστερά και δια μέσου της Γυμναστηρίου να βγαίνουν στην Καποδιστρίου με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Αντίστοιχες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί και στο ύψος της διασταύρωσης που βρίσκεται μερικά μέτρα πριν από το εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου. Η κυκλοφορία όσων κινούνται από την Πέρδικα προς την Αίγινα θα πρέπει να γίνεται δια μέσου της Καποδιστρίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στο έργο θα μπορούν να μετακινούνται κανονικά, ωστόσο δεν θα είναι δυνατή η μετακίνηση τους πέρα του σημείου που θα γίνονται τα έργα και από τις δύο κατευθύνσεις.

Το έργο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή αφορά στην αντικατάσταση του οχετού της διεύλευσης του ρέματος της Σκοτεινής, με έναν νέο μεγαλύτερο και όλες τις αναγκαίες τεχνικές εργασίες. Είναι γνωστά τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή, επί σειρά ετών, όταν παρατηρούνται μεγάλες βροχοπτώσεις.

Το έργο εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 882/27-01-2017 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΘΗΚΕ (??????) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΟΠΟΤΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
ΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ιδιώτη αναθέτει η Ρόδος τη διαχείριση απορριμμάτων!
αντε και στα δικα μας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/954133/article/epikairothta/ellada/se-idiwth-ana8etei-h-rodos-th-diaxeirish-aporrimmatwn

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια η Ευτυχία ήταν μια σιτεμένη γυναίκα με πολλά λεφτά και την κυνηγαγν προικοθήρες νεαροί σε ηλικία σε ποιο στέκι ειναι η Ευτυχία και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Ελεύθερα παιδιά είμαστε να αποκατασταθούμε

Ανώνυμος είπε...

8:51 μ.μ. με την δικιά μας Ευτυχία συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο. Η Ευτυχία είναι νέα οι γαμπροί είναι κάτι σιτεμένα παλλικάρια που το παίζουν νέοι αλλά δεν ωραίοι. Κάλιστα θα μπορέσουν να παίξουν στην ταινιά κάτι κουρασμένα παλλικάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ:
Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχία νέα
Γαμπροί μοιραίοι
αρκετά σιτεμένοι
το παίζουν ωραίοι
γιατί νομίζουν
πως έτσι θα μείνουν νέοι.
Αγκαλιάζουν Εξουσία
για να βρουν την Ευτυχία
και τα κάνουν συνουσία.

Ανώνυμος είπε...

Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν οι διαμαρτυρόμενοι της τοπικής της Πέρδικας να ζητούσαν από τον κ.βουλευτη της ΝΔ να έκανε ερώτηση στην Βουλή σχετικά με το θέμα. Μαζί με το ερώτημα καλό θα ήταν να μας έλεγε την άποψη του για το εάν συμφωνεί με την εκτέλεση του αντιπλημμυρικου έργου.

Ανώνυμος είπε...

9,48 σιγά μην τολμήσει

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησαν οι προυδοποιήσεις για τα σκουπίδια, άραγε τι θα ζήσουμε πάλι;Στις αρχές κάνατε μόνο τα καλά σας τώρα δεν έχετε εργάτες και σκουπιδιάρικα ...βρε ουστ!!!!!