Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ

Το πραξικόπημα απέτυχε. "δεν πάτησε κανείς" είπε σύμβουλος του τοπικού διαμερίσματος Μεσαγρού. Μπροστά στις ευθύνες των πράξεων τους που τους θέσαμε με τη χθεσινή μας ανάρτηση, οι σύμβουλοι του τοπικού διαμερίσματος Μεσαγρού κατάλαβαν τον κίνδυνο στον οποίο τους οδηγούσαν και έπραξαν το αυτονόητο. προστάτεψαν πρώτα τον εαυτό τους και κατ επέκταση την περιοχή τους με την προστασία της οποίας τους ψήφισαν οι συμπολίτες τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ περίεργος να δω το πώς θα εκτελεστεί το έργο για την προστασία της περιοχής των βροχειων αφού το κλεισιμο της παραλιακής οδού θα είναι επιβεβλημένη με αποτέλεσμα και πάλι να φωνάζουν οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες.

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω τον δήμαρχο,σε ρόλο Ερντογάν, να εξαπολύσει πογκρομ διώξεων για την εξαφανιση των αντιφρονούντων (Γκιουλενιστων) που τόλμησαν να μην υπακούσουν στις οδηγίες του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΠΕΤΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ?ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΜ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

1.08 Θα φερουν πλοιο παντοφλα να μεταφερει τα οχηματα στην Περδικα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

1.08 Πλοιο παντοφλα σαν αυτο ,που θα εφερνε ο Χατζηπερος να μεταφερει τα σκουπιδια απο τα νησια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φως στο τουνελ,οχι με την αγγελικη νικολουλη,αλλα με το ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΗ.Τα λεει εξω απο τα δοντια,για ολους και για ολα.Κουλαρισε μητσο θα σου πεσει η μασελα....