Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Σε μια επιστολή 75 λέξεων ο Γεώργιος Καραϊσκάκης απαριθμεί τους εχθρούς του έθνους,τον ρόλο που παίζουν, την επαναστατική  στάση απέναντί τους και εκφράζει με τρόπο απόλυτο την πλήρη απαξίωση στο πρόσωπό τους.
191 χρόνια μετά τον θάνατό του, οι εχθροί παραμένουν οι ίδιοι, οι κίνδυνοι μεγάλοι. Μόνο η αμφίεση του Εφιάλτη αλλάζει.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο ρατσιστης-σεξιστης Καραϊσκάκης;

Ανώνυμος είπε...

3,03 Αυτός που σου έδωσε το δικαίωμα να μπορείς σήμερα να κάνεις το ερώτημα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 3 06 με παρεξηγησες.Ο σεβασμός που οφείλουμε όλοι οι Έλληνες σε όλους αυτούς τους Ήρωες πραγματικούς Έλληνες δεν μετριέται με τίποτα.Απλα κάνω την σκέψη ότι εάν ζούσε στην εποχή του ΣΥΡΙΖΑ και έλεγε αυτά είμαι σίγουρος ότι έτσι θα τον χαρακτήριζαν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Καθορίστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων η Επιτροπή Παρακολούθησης για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού του Πόρου από την θεομηνία της 4ης Δεκεμβρίου 2014. Το ύψος του προϋπολογισμού του έργου ανέρχεται στις 415.000 € από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και εξασφαλίστηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου.
Με το έργο αυτό θα αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο του Πόρου από τον Άγιο Στάθη, Ναό του Ποσειδώνα μέχρι την συμβολή με τον δρόμο του Μοναστηριού, ενώ συμπεριλαμβάνονται και διάφορα τεχνικά έργα.
Για την ολοκλήρωση όμως των ζημιών έχουν εξασφαλιστεί επίσης από την Περιφέρεια Αττικής και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων επιπλέον 300.000€ από ίδιους πόρους, οι οποίες πρόκειται να δημοπρατηθούν σύντομα. Τα έργα που θα εκτελεστούν με το ποσό αυτό αφορούν τεχνικά έργα στο οδικό δίκτυο του Πόρου και ανακατασκευή τριών (3) μικρών γεφυριών και τοιχίων αντιστήριξης σε διάφορα σημεία.
Σε δύσκολους καιρούς για την Χώρα, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εκτελούν στοχευμένα ουσιαστικό έργο με έμφαση στην αντιπλημμυρική θωράκιση και όχι έργα «βιτρίνας».
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΕΦΥΡΙΑ (ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ) ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. (ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ-ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ)

Ανώνυμος είπε...

Έντεκα άτομα θα απολογηθούν στην ανακρίτρια για τις πλημμύρες που «έπνιξαν» το Καματερό
Αποκάλυψη: Θρίλερ στο «σκοτεινό ποτάμι»
Πέμπτη, Σεπτέμβριος 14, 2017 - 16:18

❱❱ Καταγγελίες-σοκ και άγριο παρασκήνιο στην υπόθεση «φονικό ρέμα της Εσχατιάς», που στοιχειώνει ανθρώπινες ψυχές
Στον απόηχο των καταγγελιών του δικηγόρου Μιχάλη Παπακώστα περί προσπάθειας χρηματισμού του και «μαφιόζικης» επίθεσης που δέχθηκε λίγους μήνες μετά την έναρξη της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση των καταστροφικών πλημμυρών οι οποίες «έπνιξαν» το Καματερό το 2013 και το 2014, αναμένεται να παρουσιαστούν στις 14 και τις 15 Σεπτεμβρίου ενώπιον της ανακρίτριας και να απολογηθούν οι 11 κατηγορούμενοι μηχανικοί της αναδόχου κοινοπραξίας ΑΚΤΩΡ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ-ΙΝΤΡΑΚΑΤ και υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Μεταφορών-, οι οποίοι επέβλεπαν τις εργασίες ανάπλασης και επικάλυψης του φονικού ρέματος της Εσχατιάς.

Αν και έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2013, όταν το ρέμα της Εσχατιάς μετατράπηκε σε χείμαρρο και παρέσυρε περιουσίες, το «σκοτεινό ποτάμι» συνεχίζει να «στοιχειώνει» τους κατοίκους του Καματερού, οι οποίοι δεν ανησυχούν μόνο για το αν θα βρουν το δίκιο τους, αλλά πλέον φοβούνται για την ίδια τη ζωή τους!
Το τελευταίο επεισόδιο της υπόθεσης θρίλερ, που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, περιλαμβάνει μία απόπειρα χρηματισμού και τον άγριο ξυλοδαρμό του δικηγόρου του ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης ελαστικών στο Καματερό Χαράλαμπου Χρονά, ο οποίος είδε την περιουσία του να καταστρέφεται στα ορμητικά νερά.
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΡΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ “Καλό μελέτα και έρχεται”

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως Αιακέ δεν μπορώ να καταλάβω, το τι μυαλό κουβαλά ένας συγκεκριμένος υπουργός που αντί τώρα που έχουν πλειοψηφία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να περάσει ένα νομοσχέδιο με το οποίο να μπορούν οι μη επιλεγέντες βουλευτές (θα είναι σίγουρα τα 2\3 εκτός βουλής) να μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ σαν άνεργοι και να λαμβάνουν το αντίστοιχο επίδομα, κάθεται και ασχολείται με τα μπαλάκια του σκύλου μου.

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώθηκε η παράδοση 143 καινούργιων ασθενοφόρων
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018, 08:02

________________________________________

Μια πολύ σημαντική δωρεά προς το ΕΚΑΒ έκανε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέροντας Πολύ μεγάλη η προσφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος143 καινούργια ασθενοφόρα.

Τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα βασίζονται στο Peugeot Boxer και ήδη έχουν... ριχτεί στην καθημερινή μάχη προκειμένου τα πληρώματα να μπορούν να σώσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούν.


Μία κίνηση που σίγουρα αναβαθμίζει την ποιότητα των παροχών στους Έλληνες αλλά βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις προσφερόμενες υπηρεσίες από τους επαγγελματίες που εργάζονται στο ΕΚΑΒ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

1 39 τι περιμένεις από αυτόν τον δήμαρχο να διεκδικήσει καινούργιο ασθενοφόρο; Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κανει κανένα ρουσφέτι σε κανέναν πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί να του στείλουν κανένα σαπακι ασθενοφορο.Το χειρότερο όλων είναι ότι τους εξυμνεί κιόλας. ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΕΡΝΑΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

10.42 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

9:39 μ,μ πρέπει να εχεις ακούσει για τα ευεργετήματα που πρόσφεραν και και προσφέρουν τα Καλυβιωτικα αγγούρια, θέλεις δεν θέλεις θα τα γευτείς και μάλιστα δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα. ( 9:39 μ.μ επειδή εχω μνήμη ελέφαντα μην νομίζεις ότι θα σε ξεχάσω, θα τα πούμε μετα τις εκλογές).