Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Του δημάρχου Μούρτζη Δημήτριου παρόντος συζητήθηκε το ακόλουθο θέμα στην επιτροπή κληροδοτημάτων που συνεδρίασε σήμερα. "Λήψη απόφασης για την άσκηση αγωγής και εξουσιοδότηση στην δικηγόρο του δήμου όπως συντάξει καταθέσει και εκπροσωπήσει το κληροδότημα της Ιουλίας Κάτσα κατά τος Τ.Ο, της Νέας Δημοκρατίας προς είσπραξη οφειλόμενων μισθωμάτων". Η απόφαση ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τα ακόλουθα παρόντα μέλη της επιτροπής κληροδοτημάτων. Ζορμπά Γιάννη, Δέδε Ευάγγελο, Μούρτζη Αντώνιο, Μούρτζη Γεώργιο, Πάλλη Ελευθέριο, Τσούρη Ανάργυρο, Θεριανό Στυλιανό, Πτερούδη Νικόλαο, Σκαλτσιώτη Γεώργιο, Μαρμαρινό Σταμάτιο, Σαλπέα Αικατερίνη, Δεν ψήφισαν υπέρ ο Τζίτζης Φίλιππος και ο Οικονόμου Νικόλαος ο οποίος αποχώρησε αφού πρώτα κατέθεσε στο προεδρείο έγγραφη διαμαρτυρία.
Η απόφαση αφορά το εικονιζόμενο κτίριο το οποίο έχει από το 2010 κριθεί από την πολεοδομία ως ακατάλληλο, επικίνδυνο και κατεδαφιστέο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με το εικονιζόμενο κτήριο δεν είναι μόνο τα μισθώματα αλλά και τα ζητήματα στατικότητας που δημιουργεί σε διπλανό κτίριο. Το ορθό θα ήταν να ενημερώσουν τον εισαγγελέα αλλά υπάρχουν προθέσεις από την Δημοτική Αρχή για την επισκευη του.Αναμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

κε Αιακέ ρέξ..
καλά θά ήταν νά ξέρει τό ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ καί τίς επιστολές πού είχαν σταλεί πρός τόν Δημο Αίγινας σχετικά μέ τό θέμα αυτό [καταλληλότης κτιρίου κλπ] από τόν τότε πρόεδρο τής Δημ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας...πέραν δέ τών άλλων πού σέ αυτές αναγράφονται ...αλλά ήταν φωνή βοώντος εν [απολύτω] ερήμω..

Ανώνυμος είπε...

δειτε στο πορταλ το ρεπορταζ για το ρεμα της σκοτεινης που δεν λεει σε κανενα σημειο ποιας χρονιας το πασχα θα παραδοθει το εργο, γιατι αυτο το πασχα δεν προβλεπεται, στο βαθος αχος βαρυς ακουεται και πεφτουν μπινελικια... ρε γυφτοι αν ημασταν σε μια αλλη χωρα της ευρωπης το πολυ σε 20 μερες θα ειχε τελειωσει αλλα εδω μας τρωει η μαλακια μας, με ολους τους αχρηστους που τρωνε και μας κυβερνανε, χτιστε τους μεσα στο νεο γιοφυρι, Αρτα καντε το εδω! αυτο θελουν!

Ανώνυμος είπε...

είναι ένα προσωπικό το κυνηγι κατά του Στέλιου Αποσπόρη από τον ταβερνιάρη της Πέρδικας και από τον Νοτιοαφρικάνο. Η έντονη φιλία τους τελευταίους μήνες καλά κρατεί. Προσπαθούν να εξολοθρεύσουν τον Αποσπόρη ο καθένας για τους δικούς του λόγους

Ανώνυμος είπε...

Ο προϋπολογισμός του Δήμου ψηφίστηκε με την ψήφο (14η) του "ανεξάρτητου" συμβούλου Νίκου Οικονόμου. Αυτό ερμηνεύεται ότι ο διαγραφέντας Δημοτικός Σύμβουλος έχει ρίξει άγκυρα επανόδου στον Συνδυασμό του Μύθου.

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος αλλά το ποιος το λέει.

Ανώνυμος είπε...

ο Οικονόμου δεν γυρίζει πίσω το δήλωσε σήμερα το πρωι σε καφετέρια