Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

Χρειάστηκε ένα τραγικό συμβάν για να αποκαλυφθεί η γύμνια της κρατικής μηχανής και να βγει στην επιφάνεια το ρεζιλίκι που επικρατεί στο νησί μας.
Έδωσαν ρεσιτάλ. Άλλοι για να καλύψουν την γύμνια τους, άλλοι για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, άλλοι για να δηλώσουν την ύπαρξή τους, και άλλοι για να αποκομίσουν οφέλη.
Η ανοικτή επιστολή που ακολουθεί αποτελεί "έκφραση" όσων προαναφέραμε.
Διαβάστε την μία φορά για να δείτε τι λέει και μια δεύτερη για να καταλάβετε τι μπορεί να υπονοεί.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο δημοτικός σύμβουλος και ιατρός στο επάγγελμα κύριος Σωκράτης Δούκας με ανοιχτή επιστολή ζήτησε να γίνει σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέματα την υγεία, τις διακομιδές ασθενών και το ελικοδρόμιο. Καλή η πρόθεση του , η οποία δυστυχώς δεν βρήκε ανταπόκριση από την διοίκηση του δήμου.
 Όμως να ενημερώσω ότι :
Σύμφωνα με το άρθρο 67 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης παρ2. Ο πρόεδρος καλεί επίσης το συμβούλιο σε συνεδρίαση με γραπτή πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όποτε το ζητήσει ο δήμαρχος ή η οικονομική ή η επιτροπή ποιότητας ζωής ή το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου ή το σύνολο των συμβούλων της μειοψηφίας. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις απαιτείται γραπτή αίτηση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα που θα συζητηθούν. Στις ίδιες περιπτώσεις δεν μπορεί να επανυποβληθεί αίτημα για το ίδιο θέμα, πριν παρέλθουν δύο (2) μήνες, αφότου εκδόθηκε απορριπτική απόφαση του συμβουλίου, εκτός εάν γίνεται επίκληση νεότερων στοιχείων
Επίσης σύμφωνα με κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου  θέματα προς συζήτηση μπορούν να εισηγηθούν προς συζήτηση οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων.
Από την μεριά μου δηλώνω ότι κύριε Δούκα την υπογραφή μου την έχετε για αυτά τα σοβαρά θέματα σας απομένουν μαζί με εσάς άλλες 11 υπογραφές , αν και χρειάζονται άλλες οχτώ υπογραφές. Το ζητούμενο όμως είναι ότι αποφασίσουμε να εφαρμοστεί και να μην μείνει μόνο στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου.

Μετά Τιμής
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αίγινας

Και ρωτάμε
όλοι αυτοί που εκλέξαμε με την ψήφο μας να μας εκπροσωπήσουν, έχουν καταλάβει αν πηγαίνουν ή αν έρχονται ή μήπως απλά νομίζουν ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της Διοίκησης του Δήμου, η ουσία είναι αρχές Φθινοπώρου 2018 πάμε για εκλογές στις οποίες οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι και να κάνουν θα εξαερωθούν από το πολιτικό σκηνικό και αυτό το ξέρουν πολύ καλά. Επομένως κάντε λίγο υπομονή, μην ζητάτε τίποτα για την βελτίωση των υποδομών του νησιού μας, τώρα που θα αρχίσουν οι επισκέψεις των ''πονηρών'' βολευταράδων ,γιατί θα εισπράξετε υποσχέσεις και ασύστολα ψέματα για την αρπαγή των ψήφων.

Ανώνυμος είπε...

Η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας καλεί όλους όσους ασχολούνται με την Υγεία στο νησί μας (γιατρούς, νοσοκομειακό και τεχνικό προσωπικό υγείας ) σε σύσκεψη, την Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου με θέματα:

Προτάσεις για την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών περίθαλψης ασθενών (τροχαίων, θαλασσίων ατυχημάτων κ.λ.π.).
Διεύρυνση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας με μέλη, από τον ιατρικό κόσμο της Αίγινας καθώς και από τους φορείς Υγείας του νησιού.
Οι προτάσεις θα συγκεντρωθούν και θα τεθούν για έγκριση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι τα μέλη της και πότε συνεδρίασε τελευταία φορά. Τι προτάσεις έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά όλοι όσοι ζούμε στο νησί(Αιγινήτες και μη) αγαπάμε,πονάμε,νιώθουμε για τον τόπο και τους ανθρώπους του σεβασμό.....θα πρέπει αν όχι χθες...σήμερα..τουλάχιστον αύριο...να κάνουμε κάτι εις βάρος των οικονομικών και όχι μόνο συμφέρων μας....όχι μόνο οικονόμα...παντελόνι...και θα δούμε...ελπίζω..εύχομαι...πως αυτός ο τόπος κατοικείται ακόμη από ανθρώπους...ευαίσθητους..με ανθρωπιά...

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβάται ο Γαβρογλου και δηλώνει οτι δεν θα προχωρήσει η αξιολογηση των εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία; Γιατι στα ιδιωτικά γινεται. Εγω εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συντρόφους της ΟΛΜΕ. Σε εξετάσεις επανω στα τσιτατα του Μαρξ, Λένιν, Λούξεμπουργκ, αποκλείεται να πέσουν κάτω απο το 90%. Σε θέματα των Μαρκουζε, Αντόρνο, Χορκχαιμερ, Λακαν θα ειναι σίγουρα στην βαση. Άρα, τι φοβάται ο σύντροφος υπουργός; Μήπως ειναι τροτσκιστης και το κρύβει;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ)ΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΛΙΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Κ.ΛΕΟΝΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΥΘΗΝΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΟΔΗΓΟ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ"ΕΙΔΗΚΩΝ"ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΚΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Η ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΔΕΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ,Ο ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΗΣΜΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανέναν δεν προβληματίζει, το πως βρέθηκε ένας συνάνθρωπος μας ,φαρδιά πλατιά και θανάσιμα τραυματισμένος στην άσφαλτο.
Όλοι ασχολούνται με το αυτονόητο και όλοι ξαφνιάζονται και αγανακτούν για το ότι το Κεντρο Υγείας της ΑΙΓΙΝΑΣ υπολειτουργεί.Μα άυτό είναι κοινό μυστικό.Το ξέρουν όλοι, το ξέρουμε,το έχουμε δεχτεί .
Κύριοι αρμόδιοι εδώ υπάρχει ένας φόνος ,με θύμα τον άτυχο Δημήτρη.Υπαρχει ένας Δράστης ,στην προκειμένη περίπτωση οι Ταμπέλες που πληροφορούν για το αδιέξοδο προς Πέρδικα και αυτός που τις τοποθέτησε.Και υπάρχει και ο ηθικός αυτουργός,αυτός που ενέκρινε το σημείο που μπήκαν οι ταμπέλες .
Και βέβαια υπάρχει ένας κρατικός μηχανισμός ,που αυτοί που τον εκπροσωπούν,Δήμαρχοι Σύμβουλοι και λοιποί Καρεκλοκένταυροι , ο μόνος καϋμος τους και η κάθε τους ενέργεια είναι ,προς αγραν ψήφου για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.Οπου κηδεία γάμος και περίπατος ,φορώντας την ανάλογη για τη περίσταση Μουτσούνα ,σπρώχνονται να βρεθούν μπροστά στο γεγονός,μοιράζοντας χαιρετούρες ,αναμένοντας τη ψήφο.
Όλα για το θεαθήνε και το Δηθεν.τελικα.
Είναι πολύ Σάπια οι κοινωνία μας τελικά .....

Ανώνυμος είπε...

Το ενδιαφέρον του δημάρχου για το έργο της σκοτεινής είναι τέτοιο όπου σε καθημερινή βάση πλέον βρίσκεται εκεί και επιβλέπει προσωπικά τις εξελίξεις στο έργο και πάντα με την γνωστη του ευγένεια και λεπτότητα που τον διακρινουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο απινιδωτής του Μεσαγρού: το κουτί είναι άδειο από τότε που εκλάπη της Αγίας Μαρίνας ο οποίος δεν είχε κουτί, ήταν απλά κρεμασμένος έξω από το φαρμακείο. Βρέθηκε τότε και επιστράφη. Χωρίς καμία τιμωρία ή νόμιμη διαδικασία, με γκανγκστερικές μεθόδους (ηθική τάξη κατά τον πρόεδρο). Για να μη μας κλέψουν και του Μεσαγρού, τον κλειδώσαμε στην κοινότητα! Με νοοτροπία στρατόκαβλου, να διαφυλάξουμε, θα χάσουμε τον ασθενή. Σε πόση ώρα μπορεί να ανοίξει η πόρτα της κοινότητας; Αν ο πάσχων γνωρίζει προσωπικά τον πρόεδρο και έχει το τηλέφωνό του και ο πρόεδρος δεν είναι με τα σώβρακα αλλά ντυμένος και στην πόρτα, θα έρθει, αν είναι στο σπίτι στη Σουβάλα σε 10-15 λεπτά (ο ασθενής απεβίωσε). Ποιος άλλος έχει κλειδιά; (η Νεκταρία που πόσο καιρό είναι στο νοσοκομείο;) Πόσοι γνωρίζουν για να ειδοποιήσουν ποιον; Είχε πει θα ενημερώσει, ποιους και πώς; Δεν είδα δελτίο τύπου, ούτε καν ανακοίνωση στον πίνακα απ έξω. Τους ψηφοφόρους του μόνο; και οι παραθεριστές τουρίστες που βλέπουν το κουτί και δεν φαντάζονται ότι είναι άδειο; (ας τεζάρουν δε με ψήφισαν).