Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Στις μεγάλες απαιτήσεις της καθημερινότητας, απέδωσε τις δυσκολίες της διοίκησης ο δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό που αφέθηκε να εννοηθεί ήταν ότι για την γιγαντιαία συσσώρευση του χρέους ύψους 5.500.000 ευρώ , ποσό που οφείλουν οι πολίτες στον δήμο, φταίει η καθημερινότητα.  Σύμφωνα με τέως δήμαρχο, ο νυν ήταν ανέτοιμος να αναλάβει καθήκοντα. Θεωρούμε την άποψη λίαν επιεική. Πέντε ολόκληρα χρόνια ΄συμμετείχε στην προηγούμενη διοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος και σε θέσεις ευθύνης. Και πρόεδρος της ΚΕΔΑ χρημάτισε και υπεύθυνος Κοινόχρηστων Χώρων ήταν από τις αρχές του 2017 μέχρι και την λήξη της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Πέντε ολόκληρα χρόνια είχε στην διάθεσή του για  να μάθει. Στο πανεπιστήμιο σε πέντε χρόνια πήραμε πτυχίο και μάστερ. Ο χρόνος ήταν αρκετός. Ας μην ξεχνάμε και εκείνες τις περισπούδαστες επιστολές. Δείγμα γνώσης και άποψης. Να υποθέσουμε ότι ξαφνικά αυτή την γνώση την καταβρόχθισε η καθημερινότητα ή μήπως άλλος ο συντάκτης και άλλος ο αναγνώστης?
Κατά την δική μας ταπεινή άποψη, που θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε και να αποδείξουμε προσεχώς, η δημιουργία του τεράστιου συσσωρευμένου χρέους των 5.500.000 ευρώ είναι προϊόν συναλλαγής μεταξύ αιρετών και πολιτών. Φτάνει κανείς να ανατρέξει στο εκλογικό αποτέλεσμα και να παρατηρήσει την διαστρωμάτωση των ψήφων μεταξύ συνδυασμών αλλά και μεταξύ δημοτικών συμβούλων ακόμα και του ίδιου συνδυασμού για να αντιληφθεί κάποια πράγματα.
Στην φωτογραφία "δημιουργία" της εγγονής μου Αθηνάς. Μπορεί σε δεξιοτεχνία να μην συναγωνίζεται τα έργα των απευθείας αναθέσεων της ΚΕΔΑ, του Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου γενικότερα, αλλά είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να δημιουργήσει ένα παιδί δύο ετών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία άσχετη με την ανάρτηση αλλά σχετική με τις προηγούμενες αναρτήσεις
Επι 4 ημέρες σε όλο το νησί ήταν χείριστη η ποιότητα νερού στο facebook υπήρχαν αναρτήσεις για την θάλασσα που τρέχει στις βρύσες μας για το δηλητήριο νερό που τρέχει στις βρύσες μας δεν έγινε κανένα ρεπορταζ από το ουσιαστικά μοναδικό μέσο . Φυσικά όλα αυτά γιατι η υδροφόρα δεν έφερνε νερό Με το που έφερε νερό η υδροφόρα ξαφνικά βλέπουμε ανάρτηση στο μέσο που μας μίλαγε για αυξημένη αλατότητα για την ταμπακιέρα δεν είπε κουβέντα γιατί ; αυτη ειναι η απορία ενός απλού πολίτη που απλά παρακολουθεί μπορειτε να μου δώσετε απαντήσεις
Σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Τα είπες όλα δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που να πίστευε πως τα έγραφε μόνος του όσο για το ότι δεν κατάφεραν να μάθουν μεσα σε πέντε χρόνια αυτοί που τους ψήφισαν μάλλον κουβαλάνε την ίδια γνώση!!

Ανώνυμος είπε...

γράφει ο επιχειρηματίας του ΜΜΕ για την πρωτοχρονιάτικη πιτα του συλλόγου γυναικών ΑΦΑΙΑ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη,
ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μούρτζης,
η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα,
ο πρώην δήμαρχος κ. Σάκης Σακκιώτης,
ο ιατρός κ. Αντώνιος Πολυδώρου, εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού και πλήθος κόσμου.
Να του επισημάνουμε πως και ο χειρότερος δήμαρχος να ήταν ο Μούρτζης δεν παύει να είναι πρωην το ιδιο φυσικά ισχύει και για τον κυριο Κουκούλη είναι πρωην δήμαρχος και αυτός λίγος σεβασμός δεν βλαπτει.
Ο δημοσιογράφος θα έγραφε στο ρεπορταζ του παρών ήταν και
ο πρωην δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Δημήτρης Μούρτζης. Τώρα έδειξε πόσο εκτιμούσε τον Μούρτζη καλά να πάθει ο πρωην γιατί επι πέντε χρόνια τον λιβάνιζε για να μην πούμε καμμιά πιο βαριά κουβέντα του στυλ τον έγλυφε.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμός;Το συγκεκριμένο πρόσωπο που αναφέρεται πιο πάνω αν είχε σεβασμό και αξιοπρέπεια δεν θα κυκλοφορούσε ανάμεσα μας! Πράττει κατά το δοκούν η μάλλον κατά παραγγελία σε κάθε διοίκηση η οποία θα του αποφέρει κέρδη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!Και φυσικά δεν ξεχνάμε την συγγένεια του με κάποιο πρόσωπο που είναι στα πράγματά θα επανέλθω!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο συγχαρητηρια για το έργο της εγγονής σου!!!!Να την χαίρεσαι!!!!απόδειξη πως ένα δίχρονο ξεπερνά σε φαντασία και δημιουργικότητα πολλύς μα πάρα πολλύς ενήλικες. Τωρα όσον αφορα τα δημοτικά και κυρίως τα θέματα της παραλίας....ΒΟΥΡΚΟΣ. πάντως έρχεται....τσουνάμι ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η κατάθεση στεφανιών προς τιμήν του πρώτου κυβερνητη της χώρας ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ έγινε με αναρτημένες τις σημαίες της εταιρείας νερού ΒΙΚΟΣ και της κοινοπραξίας πλοίων SARONIC FERRIES
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

1:17 μ.μ. η Μαιρούλα μας δεν ξέρει που θα πάει θα μάθει μια εξελιγμένη μορφή της Καιτούλας είναι