Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε αίθουσα δικαστηρίου μετατράπηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Ο ένας μετά τον άλλο οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων (πλην ενός) και δημοτικοί σύμβουλοι, πήραν τον λόγο και καταδίκασαν συνάδελφό τους επειδή στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο σε κλίμα σχετικής έντασης, έκρινε την συμπεριφορά επιχειρηματία. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι επαίνεσαν το ήθος του επιχειρηματία. Με την στάση τους αυτοί,  οι δημοτικές παρατάξεις, οι δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν τον λόγο, το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και ο δήμαρχος,τάχθηκαν υπέρ του ενός και εναντίον του άλλου.  Δίκασαν και καταδίκασαν τον δημοτικό σύμβουλο που τόλμησε να ασκήσει κριτική στον επιχειρηματία. Πήραν σαφέστατη θέση απέναντι σε μία διένεξη που αν προχωρήσει στα δικαστήρια ενδέχεται να δούμε το δημοτικό συμβούλιο να παρίσταται ως μάρτυρες κατηγορίας κατά του συναδέλφου τους δημοτικού συμβούλου. Εν κατακλείδι, οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι δίκασαν και καταδίκασαν τον συνάδελφό τους για την πράξη του.
Παρατηρήσεις.
Οι κύριοι που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο ως διοίκηση και ως αντιπολίτευση, απρόσκλητα πήραν θέση και καταδίκασαν ένα γεγονός που συνέβη σε προγενέστερο χρόνο. Έδειξαν ότι παίρνουν θέση και κρίνουν πράξεις τις οποίες θεωρούν καταδικαστέες ακόμα και όταν αυτές έχουν λάβει χώρα σε προγενέστερο χρόνο.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό που καταδίκασαν ήταν μια έκφραση κριτικής μεταξύ ενός δημοτικού σύμβούλου και ενός ιδιώτη. Αξιοπρόσεκτο το αίσθημα δικαίου που κατακλύζει τους κυρίους του δημοτικού συμβουλίου. Τόσο αξιοπρόσεκτο που προβληματίζει.
Ερωτώ,
Αν για μια άσκηση κριτικής στήθηκε λαϊκό δικαστήριο για να δικάσει και να καταδικάσει τον δράστη, για μια επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης οι κύριοι του δημοτικού συμβουλίου τι έπρεπε να κάνουν? Όταν εμείς δεχτήκαμε εγκληματική επίθεση το δημοτικό συμβούλιο γιατί δεν καταδίκασε την πράξη? Αν το έκανε θα έπρεπε να πάρει θέση. Δεν το τόλμησε γιατί ο επιτιθέμενος δεν ήμαστε εμείς. Εμείς δεχθήκαμε την επίθεση. Μας έστησαν καρτέρι και μας χτύπησαν.  Με την τήρηση σιγής, το λαλίστατο δημοτικό συμβούλιο πήρε θέση. Περιμένουμε να τους δούμε ως μάρτυρες υπεράσπισης του δράστη στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Συμπεράσματα
Άκρως ελαστικά τα πολιτικά ήθη που επικρατούν στο δημοτικό συμβούλιο.
Την αλήθεια θα την αναζητήσουμε στην μαρτυρία των πράξεών τους.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο τα γραφεις ως εχουν. "Λιθοβολησαν" εναν δημοτικο συμβουλο λες και αυτο ηταν το προβλημα του νησιού. ξεχασε μαλλον ο κυρ τακης την εποχη της νεας.... εποχης οπου αννεξελεγκτα τα τσιρακια του πτερωτου κονόμαγαν και σπίλωναν υποληψεις. εχει ο καιρός γυρίσματα κύριε τάκη. Τώρα αδειασες τον συμβουλο σου γιατί τόλμησε να πει αλήθειες. Κάποτε οι γνωστοι άγνωστοι μπουκαλάκηδες ήταν ο στρατος του κυρ τακη. τωρα η εξουσια περιμενει να φτιαξει δικο της στρατο μεσω τεχνασμάτων και τύπου εθελοντών της κονόμας. ενα θα τους πω. Η αλαζονεια προηγείται της πτώσης.... ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Συγκεκριμένος σύμβουλος έχει επανειλημμένος πέσει σε σφάλματα και λεκτικά και επιχειρησιακά σε όποιο πόστο του είχαν αναθέσει.
Σφάλματα τα οποία εάν δεν τον είχες καλύψει εσύ πρώτος κύριε Κουκούλη,θα είχε υποστεί τις συνέπειες του νόμου και πιστεύουμε ότι θα είχε απομακρυνθεί από τα δημόσια πράγματα και θα είχαμε ησυχάσει.
Τώρα λοιπόν το καινούργιο του κατόρθωμα είναι ότι κατηγόρησε τον κύριο Στριγγάρη για χρηματισμό.
Αποδείξεις σίγουρα δεν εχει.Ουτε και τον ενδιέφερε για το εάν ο κύριος Στριγγάρης χρηματίζεται.Κύριο μέλημα του είναι να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να ακούγεται ,ότι δήθεν κάτι κάνει.
Δεν πάει πολύς καιρός που έκανε σαματά για τις μπάρες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή φανάρι του Μπούζα …Χαλάνε το ύφος της περιοχής ωρυόταν .Είναι αντιαισθητικές και δεν αρμόζουν με το status gvo της περιοχής την οποία θεωρεί ιδιαίτερου κάλλους και αισθητικής….Αντε βγάλε άκρη ,τι διάολο λέει το κουνουπίδι που έχει για κεφάλι.
Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο ,Όλοι προσπαθήσατε να τον καλύψετε και να τελειώσει το πράγμα.Αμ δε.Σας άδειασε όλους και πρώτα εσάς κύριε Κουκούλη.
Το χειρότερο δε ,είναι ότι νομίζει ότι έκανε κάποιο κατόρθωμα.
Τι να σας πω κύριε Στριγγάρη ,μήπως θα πρέπει να κινήσετε τις διαδικασίες και να τον καλέσετε να αποδείξει νομότυπα αυτά που σας κατηγορεί;
Θα πρέπει κάποια στιγμή να καθαριστή ο τόπος από την κόπρο του Αυγεία ,μπας και πάμε πάρα κάτω .Τα γεγονότα τρέχουν και εμείς σαράντα χρόνια ασχολούμαστε με τα σκουπίδια ,το νερό και με διάφορους γραφικούς ηλίθιους.
Y.Γ.
Εάν απαριθμούσαμε όλα του τα κατορθώματα ,θα γράφαμε μια μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Και αφού οι δημοτικοί μας άρχοντες ασχολούνται με την διένεξη του δημοτικού συμβούλου με τον ιδιοκτήτη του aegina portal, οι υπολοιποι επιχειρηματίες της παραλίας ας αναμένουν το πότε αλλά κυρίως το τι θα αποφασίσουν για το παραλιακο μετωπο.
Αλλά ξέχασα ότι περισσότεροι μας τόνιζαν συνεχώς ότι υπάρχει κατάστημα υγειονομικού με(αμφιβόλου νομιμότητας) ομπρέλες.
Τα υπόλοιπα καταστήματα ας περιμένουν την απόφαση τους (του Αγίου Π....ου Ανήμερα)

Ανώνυμος είπε...

4:03 Οχι μόνο τους άδειασε αλλά με θράσος είπε ότι θα εκφραζομαι όπως εγώ νομίζω και δεν δέχομαι καμία κριτική(άλλωστε είναι υπεράνω κριτικης) αυτά να τα ακούσουν οι 349 που τον ψήφισαν ότι ο Ρούλης δεν δέχεται καμία κριτική στις πράξεις του... και στα λεγόμενα του... ο πολλά βάρη ο μη.......

Κύριε Κουκούλη αργήσατε πολλή αλλα ποτέ δεν αργα !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

4.03 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΙΓΙΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι κακές γλώσσες λένε,ότι η Νέα Εποχή πληρωνόταν απο Το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,με την μέθοδο τών απευθείας αναθέσεων που έκανε ο Πρόεδρος.Εξηντα πέντε απευθείας αναθέσεις για έργα μαϊμού,μέσα σε ένα χρόνο.
Πρόεδρος αν δε με γελά η μνήμη μου,ηταν ο ´´Λιθοβοληθής´´ Σύμβουλος.
Γιαυτό σας λέω κύριε Κουκούλη ,έχετε μεγάλη ευθύνη γιατί τα ανεχτήκατε.
Όπως ευθύνη εχει και ο Σάκης που τα κουκούλωσε .Αυτά....

Ανώνυμος είπε...

Τον κύριο Λεούση εξόργισε το γεγονός ότι σε κάθε συνεδρίαση και σε μεγάλα θέματα ο κ. Στριγγάρης παίρνει τον λόγο και μιλάει σαν δημοτικός σύμβουλος "άνευ χαρτοφυλακίου". Αυτό πρώτη φορά γίνεται, όχι μόνο στο νησί μας αλλά και σε όλον τον κόσμο. Ο δημοσιογράφος μπορεί να γράψει τις απόψεις του, να κριτικάρει τις αποφάσεις και τα λεγόμενα των Δημοτικών Συμβούλων στην ιστοσελίδα που διαθέτει. Αντίθετα οι εδώ δημοτικοί μας σύμβουλοι "φοβούνται" τον δημοσιογράφο, του δίνουν τον λόγο και τον ακούνε σαν "φιλόσοφο". Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον κ. Λεούση ούτε να κακίσω τον κ. Στριγγάρη απλά να διορθώσω την λανθασμένη πορεία που ακολουθούν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Για θυμηθείτε κύριοι έγραψε το πόρταλ κάπου για το συμβάν εξύβρισης και όχι μόνο στις εκλογές στο εκλογικό τμήμα της Πέρδικας;Ο αμερόληπτος ευγενής και έντιμος δημοσιογράφος έγραψε για τον μεσογειακό τύπο στην περιοχή του φάρου; Μήπως έγραψε για τους ξυλοδαρμούς και τις απειλές σε δύο διαφορετικά πρόσωπα στην διάρκεια των εκλογών; Περιμένω απάντηση κ.Στριγγαρη.

Ανώνυμος είπε...

πλάκα πλάκα πιο έντιμος ήταν ο Ντρης ξέραμε ποιός ήταν και τι υποστήριζε η γραμμή της εφημερίδας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ήταν ξεκάθαρη στήριζε την παράταξη ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ δεν το έπαιζε ανεξάρτητος παρότι ήταν επιχειρηματίας. Αυτά που κατηγορούσε τότε ο θιγόμενος επιχειρηματίας δηλαδή την σχέση ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ διοίκησης το κάνει πράξη τώρα είναι γνωστή η προσωπική του σχέση με αντιδημάρχο και πρόεδρο νομικού προσώπου που έχει το πολύ χαρτί. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Η Μακεδονία είναι η μόνη δύναμη που απείλησε πραγματικά τον εβραϊσμό. Σε ολόκληρη την ιστορία του ο εβραϊσμός δεν έχει αγωνι­στεί ποτέ για την ύπαρξή του όσο αγωνίστηκε εναν­τίον των Μακεδόνων. Η Μακεδονία εξέφραζε τοτε επισήμως τον ελληνισμό. Τον ελληνισμό, που απειλούσε το έθνος τους με διάλυση.

Η Μακεδονία δεν απεί­λησε τον εβραϊσμό με σφαγές ή διώξεις, αλλά τον απείλησε με τον ανεξέλεγκτο εξελ­ληνι­σμό των Εβραίων, που άφηνε τους ραβίνους χωρίς "ποίμνια". "Αφυδάτωνε" από έμψυχο δυναμικό το εβραϊκό σύστημα. Τους έκανε Έλληνες. Εξαιτίας της Μακεδονίας οι Εβραίοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους πήγαιναν στα γυμνα­στήρια. Για πρώτη φορά πήγαιναν στο θέατρο. Για πρώτη φορά ερω­τεύονταν ελεύθερα. Για πρώτη φορά αμφισβητούσαν τους "αλάθητους" οδηγούς της ερήμου. Για πρώτη φορά αμφι­σβη­τούσαν την αξία της εβραϊκής τους καταγωγής. Ελληνικά μιλούσαν μεταξύ τους και στην ελληνική γραμ­ματεία αναζητούσαν απαντήσεις στα θεμελιώδη ζητήματα που τους αφορούσαν.
Οι Μακεδόνες υπερασπίστηκαν ολους τους ελληνίζοντες Εβραίους που τους σκότωναν εν ψυχρώ οι θρησκομανείς Φαρισαίοι.

Ήταν πραγματικά τρομερό, αυτο που τους συνέβει, τα παιδιά τους δεν ήθελαν να αποδεχθούν την πολιτισμική τους "κληρο­νομιά". Οι πολιτισμικοί συνεκτικοί δεσμοί, που τους κρατούσαν ενωμένους ως έθνος, είχαν πλέον σπάσει.

Ανώνυμος είπε...

Νυστάζεις πήγαινε για ύπνο. Επική ατάκα νομίζω στο 6 video του πόρταλ.λογικο πάντως να νυστάζει ειναι πολύ μεγάλος άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

9 47 για το συμβάν στο φαρο, ο μόνος που μίλησε ήταν ο Νίκος Οικονόμου και μάλιστα εντός του δημοτικού συμβουλίου.
Σημειωτέον ότι το κατέγραψε και το aegina portal και το άκουσαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.
Το αποτέλεσμα ήταν η αποπομπή του από το τότε συμβούλιο από τον τότε δήμαρχο Μουρτζη αλλά και ο αποκλεισμός του από τις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

7 43 το κατάστημα με τις νόμιμες ομπρελες(κατά δήλωση ορισμένων συμβούλων) καφε-bar, μάλλον δεν επιθυμεί την μελέτη γιατί του δημιουργεί αλλά προβλήματα επί του κοινόχρηστου χώρου οπότε και επιβλήθηκε η αναβολή της εφαρμογής της.
Ευτυχώς όμως την απάντηση του την έδωσε ο κ.Κουκουλης.
Με λίγα λόγια "Ο πόλεμος άρχισε"

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχει ξεφύγει από την δημοσιογραφική ομάδα του AEGINA PORTAL το παρακάτω περιστατικό.
Για να την επιβεβαίωση του περιστατικού ας ανατρέξει στο ΚΥ, στο Λιμεναρχείο Αίγινας και σε γιατρό του Νοσοκομείου.

aiakosrex Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018
ΣΚΟΤΕΙΝΗ. ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018 γυναίκα κάτοικος της περιοχής, έπεσε ενώ είχε εισέλθει στο εργοτάξιο και έσπασε το πόδι της. Κλήθηκε το κέντρο υγείας και γιατρός του νοσοκομείου. Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια η τραυματίας μεταφέρθηκε στον Πειραιά με κάποιο θαλάσσιο ταξί.

Ανώνυμος είπε...

09:46 Σε βρίσκω επιλεκτικά αδιάβαστο.
Επι Δημαρχίας ΚΟΥΚΟΥΛΗ απο το πρώτο προσυμβουλιο που έκαναν,ο κύριος ΝΤΡΗΣ είχε τιμητική θέση.
Οτι άποψη η πρόταση είχαν οι σύμβουλοι ,οι οποίες δεν ηταν αρεστές στο κονκλάβιο που διοικούσε τότε τον Δήμο,την άλλη ημέρα ο κύριος ΝΤΡΗΣ Την διαμόρφωνε και την παρουσίαζε στην φυλλάδα του όπως τον βόλευε.
Όταν σύμβουλος παραπονέθηκε στον τότε Δήμαρχο κύριο ΚΟΥΚΟΥΛΗ,με ποια ιδιότητα ο κύριος ΝΤΡΗΣ παρεβρίςκετε στα συμβούλια και την επόμενη ότι συζήτησαν γράφεται στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ όπως βολεύει το κονκλάβιο,η απάντηση του κυρίου ΚΟΥΚΟΥΛΗ ηταν αποστομοτική: Ο ΝΤΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΗΣ.
Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο.Ηταν η ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ κυρίου ΚΟΥΚΟΥΛΗ..Κατά την άποψη του βέβαια.
Και βέβαια τον επόμενο χρόνο απο τα πέτρινα και καταστροφικά χρόνια της Διοίκησης ΚΟΥΚΟΥΛΗ,ο ΝΤΡΗΣ ηταν αυτός που προέτρεψε αλαλάζοντας,στο Δημοτικό συμβούλιο τον κύριο ΚΟΥΚΟΥΛΗ,ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ,ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ.
Μετά απο όλα αυτά και αλλά τόσα,τα οποία δεν αξίζει Λέοντας τον κόπο να αναφερθούν,ότι προσπάθεια και κάνετε κύριε ΚΟΥΚΟΥΛΗ δείχνετε μια πολιτική καρικατούρα.
Το αποτέλεσμα το εισπράξατε επανειλημμένα .ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

10.40 πήτε μας τον κύριο Ντρη ποιος τον πλήρωνε γιατί άνευ χρηματοδότησης δεν έβγαινε η Νεα Εποχή. Η σχέση που περιγραφετε έχει έντονο το στοιχείο του δούνε και λαβείν. Φυσικά να μην ξεχνάμε και τους διαφημίζουμε τους του είναι έντυπου που είχαν την εύνοια και την προστασία του κ Ντρη και της δημοτικής αρχής. Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

9:01 Το παρελθόν μας δεν είναι καθόλου άλλο θέμα μας ακόλουθει και κρινομαστε απο αυτο άλλωστε πως θα τους ξαναψηφίσουμε από τα έργα τους...και από τα λεγόμενα τους...
Από τους πρώτους κιόλας μήνες της δημαρχίας κυριου Κουκούλη δημοτικός σύμβουλος υπέστη bullying γιατι τόλμησε να διεκδίκησει κι αυτός το λιμενικό ταμείο και ο κύριος Κουκουλης δεν ασχολήθηκε με το θέμα και η απάντηση? Βρείτε τα μεταξύ σας μην με ανακατεύεται..... έτσι δεν είναι 10:40 γιατί σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο....
Τι να θυμηθούμε !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί που κατά καιρούς κοπτωνται για το καλό του νησιού
Ντρης Γρηγορόπουλος Σουπιδου !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κατάλληλος να σου απαντήσει κύριε 10:53 για το τρόπο πληρωμής του κυρίου ΝΤΡΗ,είναι μάλλον ο ´´ΛΙΘΟΒΟΛΙΘΗΣ´´ σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

αλλό ο Ν3 και αλλο ο ΠΝ_IF_Ω το κοινό τους ειναι ότι οι πρόεδροι λιμενικού ταμείου έδιναν και δίνουν το χρήμα και την κατεύθυνση στις ειδήσεις

Ανώνυμος είπε...

τα εχουμε ξαναπει!!!!οταν ο ενας εκ των μετοχων της πρωτης εποχης....της νεας εποχης ο κ. σω...ς επρεπε να αποχωρησει. Πηρε 20000 ευρω για το μεριδιο του. αυτα τα χρηματα τα εδωσε ο πτερωτος για να κανει δωρο σε αγαπημενο του προσωπο το μισο του κ. σω...η.σημερα δυο ξενοι στην ιδια πόλη ο πτερωτος με τον κυρ τακη. παλιες αμαρτίες όμως τους ενώνουν σιγουρα

Ανώνυμος είπε...

ειθε να βρεις καταλληλη ανταποκριση για την πραξη σου Στριγγαρη!!!! Αυτο ειναι το νοημα της εκφρασης του Νεκταριου '''΄Αξιος ο μισθος σου ''Mπητε στο ιντερνετ ναδιαβασετε την ερμηνεια !!!!Γι αυτο λοιπον προχωρα Νεκταριε μονος σου ειναι ασχετοι !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη Στριγγαρη καλό είναι να το λήξης το θέμα δεν σε συμφέρει απο πολλές όψεις

Ανώνυμος είπε...

11.47 Για τον κ. Ντρη να ρωτησεις τον κ. Πτερουδη. Αυτός ξέρει. Για τον κ. Γρηγορόπουλου και την κ. Σουπιδου να ρωτήσεις τον κ Θεοδωράκη. Ξέρει να σου πει για τους εκβιασμούς που δέχτηκε ο κ.Γρηγοροπουλος για να μην συμμετέχει ο Θεοδωράκης στον συνδυασμό.Τους έδιωξε και πήγαν με τον Μούρτζη. Μόλις κατάλαβε το βάθος του βούρκου στον οποίο έχει βουλιάξει πολιτικά ή Αίγινα αποφάσισε να μην ξαναασχοληθει

Ανώνυμος είπε...

11:15 Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέσει τους.
Ο συγκεκριμένος σύμβουλος ,γαι να κόψει την φόρα στους πλιατσικολόγους που περίμεναν να ορμήσουν στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,πρότεινε στον Δήμαρχο κύριο Κουκούλη να το αναλάβει αυτός, ο δήμαρχος δηλαδή.
Να πήγαιναν σε ένα γραφείο μελετών ειδικό για αυτές τις περιπτώσεις ,να έφτιαχναν ένα πενταετές master plan,και έτσι το θέμα θα προχώραγε ορθόδοξα.Γιατί όπως είπε στο Κουκούλη ,η πρακτική έδειχνε ότι μέχρι τότε οι εκάςτοτε πρόεδροι αυτοςχεδίαζαν,με το αζημίωτο βέβαια ,τρογωντας τα φράγκα σε δήθεν μελέτες.
Είχε την εντύπωση ότι ο Δήμαρχος τότε σαν τεχνοκράτης που μοστράριζε θα έπιανε το νόημα.
ΑΜ ΔΕ! Τα πλάνα που είχε στο μυαλό του το κονκλάβιο που διοικούσε ,ηταν αλλα.
Την επόμενη ημέρα ο κύριος ΝΤΡΗΣ ,,κυκλοφόρησε ένα ένθετο λιβελογράφημα στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον συγκεκριμένο σύμβουλο, με την προτροπή και τη άδεια του ίδιου του ΚΟΥΚΟΥΛΗ.,στο οποίο εκτός των άλλων εμετικών,έλεγε ότι αντέδρασε ο σύμβουλος γιατί ήθελε το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
Έτσι διοίκησε ο Κουκούλης με αυτές τις μεθόδους ,συνεπικουρούμενος απο μια παρέα χρήσιμων ηλιθίων ,Οι οποίοι επιμένουν να παριστάνουν τους Εθνοσωτήρες χωρίς ποτέ να έχουν αρθρώσει κουβέντα σοβαρή

Ανώνυμος είπε...

Να και Μαφιοζηκες απειλές ο ´´ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΣ´´ 04:46
Μετά απο αυτό κύριε Στριγγάρη ,έχετε κάθε νόμιμο συμφέρον να προχωρήσετε νομότυπα ,καλώντας τον ´´ΛΙΘΟΛΙΘΕΝΤΆ´´ σύμβουλο να σας αποδείξει ότι φαιδρό ισχυρίζεται

Ανώνυμος είπε...

5:28 νομίζω ότι άμα έβγαινε δήμαρχος ο Γρηγορόπουλος αντί για τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα ήτανε ακόμα εδώ στο βούρκο .Γούβα είναι η Αίγινα !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ :Διακομιδη 72χρονου ασθενή με σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι του Πειραιά.
Καθημερινά νέα
19 Ιανουαρίου 2020
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Αίγινας στο λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 72χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018.

Ανώνυμος είπε...

6.17 Δεν υπέκυψε στον εκβιασμό του βούρκου γι'αυτό δεν βγήκε δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλέον πιθανός λόγος για την μη δημοσίευση του περιστατικού στις 27 Απριλίου 2018 είναι γιατί είχε και ποινικές διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

1:46 Μου θύμησες ένα περιστατικό με τον Νεκτάριο σου....
Σε ένα δικαστήριο που ήταν κατηγορούμενος για τη λέξη φασίστας που είχε απευθυνει σε κάποιον επικαλέστηκε την ετυμολογία του Μπαμπινιώτη..... στους δικαστές...
Τωρα να πάμε στο ίντερνετ να δούμε τη σημαινει άξιος ο μισθός σου(λείπει το ρήμα όμως από την φράση και με την πάροδο του χρόνου έχει ειρωνική σημασια..)
Τελικά είναι πολυ μορφωμενος αυτός ο Νεκτάριος που να είχε τελειώσει και το 6ταξιο γυμνάσιο......Αυτά......και....αλλά....πολλά.....

Ανώνυμος είπε...

10.40 Είναι επίκαιρο θέμα το παραλιακό μέτωπο. Οταν ήρθε ο ΕΟΤ με μια μελέτη και 3,5 εκατομμύρια ευρώ να μας φτιάξει την παραλία αντέδρασε το ΑΙΑΚΕΙΟΝ και ο Πιτσαρίας. "Αμα βρέχει πως θα πάμε τον δίσκο απέναντι" και άλλες δικαιολογίες και ο τότε Δήμαρχος κ. Κουκούλης αρνήθηκε την μελέτη και τα χρήματα. Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχάσει ο Αιγινήτικος λαός

Ανώνυμος είπε...

8,56 O pITSARIAS ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ !!!!