Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020

ΑΙΓΙΝΑ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Χθες 31 -12-2019 έληξε η προθεσμία για την απομάκρυνση των παράνομων πέργκολων από το παραλιακό μέτωπο της Αίγινας. Δυστυχώς, μόνο οκτώ από τους 36 παρανομούντες συμμορφώθηκαν. Η δημοτική αρχή έχει την πλήρη ευθύνη για τις όποιες κυρώσεις και πρόστιμα επιβληθούν. Όφειλε να είχε εφαρμόσει τον νόμο όπως έπραξε στις 25 Μαΐου 2017 με την καθαίρεση της πέργκολας του Τόγια, και στις 1 Ιουνίου 2018 με την καθαίρεση των αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία της Αύρας.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δήμαρχος Αίγινας επισκέφτηκε το ΚΥ Αίγινας , το ΑΤ Αίγινας, την πυροσβεστική, το λιμεναρχείο, το νοσοκομείο παραμονή πρωτοχρονιάς πολύ καλή και έξυπνη κίνηση από μέρους του μαζί του είχε και τον παρατρεχάμενο αντιδήμαρχο που κουβάλαγε τις βασιλόπιτες και τους κουραμπιέδες , τα κουτιά με τα μελομακάρονα τα κράταγε ο πρόεδρος της κοινότητας. Έτσι είναι ένας βασιλιάς πρέπει να έχει δίπλα του τους γελωτοποιούς και τους ιπποκόμους για να δείχνει την αξία του

Ανώνυμος είπε...

"Αυτή τη στιγμή έχουν απομακρυνθεί οι πέργκολες από αρκετά καταστήματα, κυρίως ταβέρνες και καταστήματα που βρίσκονται εκτός σεζόν, ενώ αναμένεται ότι τα υπόλοιπα καταστήματα θα έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία μέσα στο πρώτο 10ήμερο του νέου έτους (χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση ή ανακοίνωση)." γράφει κάποιο τοπικό μέσο .
Πώς πήραν παράταση για 10 μέρες από την σημαία; έχουν κάποιες εγγυήσεις ότι δεν θα γίνει έλεγχος; επειδή υπάρχει η παράβαση καθήκοντος η οποία βεβαιώνεται βάσει των φωτογραφιών σας και του κειμένου του τοπικού μέσου τι μέλει γενέσθαι; Αν γίνει καταγγελία υπόλογοι είναι όχι οι καταστηματάρχες αλλά οι δημόσιοι λειτουργοί που δεν έπραξαν το καθήκον τους. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί ότι οι δημόσιοι λειτουργοί ενδεχομένως να χρηματίστηκαν από την στιγμή που δεν εφαρμόστηκε ο νόμος. Οι επιχειρηματίες πήραν κάποιες βεβαιώσεις δεν φταίνε αυτοί για την μη εφαρμογή του νόμου . Τον νόμο τον εφαρμόζουν οι δημόσιοι λειτουργοί που σημαίνει ή ότι είναι ανίκανοι ή ότι χρηματίζονται ή ότι εξυπηρετούν κάποιου άλλου ανταλλάγματος που πάλι αυτό θεωρείται παράνομη συναλλαγή.

Ανώνυμος είπε...

Θα βρεθεί ένας τουλάχιστον να καταγγείλει το γεγονός στην Πολεοδομία γιά να πεσει μετά το γέλιο της Αρκουδας

Ανώνυμος είπε...

6:00 μ.μ. ξέχασες να γράψεις ότι τον ακολουθούσε και το ΚΟΝΤRA NEWS

Ανώνυμος είπε...

9.22 μ.μ. ως προς τον ορθόν το TSIPOURANEWS

Ανώνυμος είπε...

Άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την δημοτική παράταξη ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης κύριο Γεώργιο Θεοδωράκη ότι πήρε θέση. Όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις ακόμα και το ΚΚΕ δεν έχουν πάρει θέση , είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.
Ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε πως τους έπεσε βαριά η γαλοπούλα.
Όσο για τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων έδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Για την τοπική της ΝΔ ξέρουμε ότι είναι ελεγχόμενη από την δημοτική αρχή ή τοπική ΣΥΡΙΖΑ τελικά συμπορεύεται με την δημοτική αρχή ; Ποιά είναι η θέση της;

Ανώνυμος είπε...


Παρεμβάσεις σε 30 δρόμους της Αίγινας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής …
FAQ stuff by the FAQ team - Monday, 31 July 2017, 12:41

Share on Facebook
Share on Twitter
Send email
Print
Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Νήσου Αίγινας», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, είναι η ασφάλεια των πολιτών με παρεμβάσεις για την επισκευή και την αποκατάσταση 30 ασφαλτοστρωμένων δρόμων του Δήμου Αίγινας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σε τμήματα οδών των Δημοτικών Κοινοτήτων Αίγινας, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας. Το έργο περιλαμβάνει επαναδιάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα, διαγράμμιση οδών, τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης (όπου απαιτείται) καθώς και μικρή ποσότητα μεταλλικών στηθαίων.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου καθώς και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αίγινας.

https://thefaq.gr/paremvasis-se-30-dromous-tis-eginas-chrimatodoti-i-periferia-attikis/

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς μεταβολή παραμένουν τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2020.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΕΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

προς 9.02, καλημερα, σημερα καποιος δικος μας οδευει προς την πολεοδομια, μαλλον θα πεσει το γελιο τελικα!

Ανώνυμος είπε...

Δε κατάλαβα πήραμε καμία αύξηση για να ανέβουν τα δημοτικά τέλη που το κάναμε και είδηση ; Η μήπως επειδή το νησί είναι ποιο καθαρό θα πούμε και ευχαριστώ τη δουλειά τους κανουνε και αυτοί που δεν την κάνανε πήγανε σπίτι τους άντε γιατί αρκετά πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να μη μας δουλευη ο κάθε καρεκλοκενταβρος

Ανώνυμος είπε...

9:22 μ.μ. και 11:04 μ.μ. διαφωνώ μαζί σας FISHMARKETNEWS

Ανώνυμος είπε...

Το νερο σημετα ειναι σκετη θαλασσα. Τι εγινε ρε λεβεντες? Μας συνδεσατε με τον υποθαλασσιο αγωγο?

Ανώνυμος είπε...

11:21 μ.μ. ο Παντελής και ο Ντελής έχουν να ξεχρεώσουν γραμμάτια στην τωρινή δημοτική αρχή

Ανώνυμος είπε...

4.58 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με το νερό ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει; Στις πολλές ελιές είναι δηλητήριο το νερό!

Ανώνυμος είπε...

Η γαλοπούλα χωρίς νερό δεν πάει κάτω!Αντώνη δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να πίνουν εμφιαλωμένο νερό!Ας πούμε οι Ασωμαιτες τους έκατσε στο λαιμό!!Το νερό από τον Ασώματος Κυψέλη Πολλές ελιές είναι κίτρινο και μυρίζει άσχημα!