Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Η μελέτη "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ" την οποία (οι δημοτικό σύμβουλοι που απαρτίζουν την παρούσα δημοτική αρχή) απέσυραν από το δημοτικό συμβούλιο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι ήταν οι σύμβουλοι που αρνήθηκαν αυτήν την άψογη αλλά κυρίως νόμιμη μελέτη και έβαλαν το νησί στις συμπληγάδες των διαφόρων δημοσίων υπηρεσιων;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:51 μ.μ. για αυτη την αψογη μελέτη δεν υπηρχαν δυο αποφασεις η μια ήταν η απόφαση της επιτροπής διαβούλευσης και η άλλη η αποφαση απο την τοπικη κοινότητα Αιγινας πρόεδρος της οποίας τότε ήταν ο κύριος Καραγιάννης ο νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών . Ουσιαστικά ήταν γνωμοδοτήσεις οι οποίες όμως έπρεπε να παρθούν . Το θέμα αναβλήθηκε για αυτό τον λόγο. Κύριος υπεύθυνος για την μη επαναφορά του θέματος είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος έπρεπε να είχε κάνει όλες τις σύννομες ενέργειες για την επαναφορά του θέματος. Πρόεδρος και τότε και τώρα είναι ο κύριος Θεριανός

Ανώνυμος είπε...

https://aeginalight.gr/article.php?id=92733

Ανώνυμος είπε...

8 06 ομολογώ ότι γνωρίζω αυτα τα δεδομένα για την συζήτηση ενός θέματος στο ΔΣ.
Όμως πιστεύω ότι τα θέματα που θα συζητηθούν στο ΔΣ τα καθορίζει ο Πρόεδρος του ΔΣ ύστερα από συνεννόηση και με τον Δήμαρχο.
Εκείνη την εποχή Δήμαρχος ήταν ο Μουρτζης.
Εάν αυτό που έχω ακούσει έχει βάση αληθείας, τότε θα πρέπει και εκείνος να απολογηθεί.
Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ υπάρχουν επιχειρήσεις με εργαζόμενους.

Ανώνυμος είπε...

10:21 μ.μ. να φέρει έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου όπου να μας ενημερώνει ότι ως πρόεδρος έκανε αυτό που όφειλε δηλαδή τις ενέργειες εκείνες που θα ήταν έτοιμο το θέμα προς επαναεισήγηση . Υπάρχει τέτοιο έγγραφο; Φυσικά έχει και την ευθύνη ο δήμαρχος.
Ο τότε Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας πήρε απόφαση ως όφειλε;
Επιτροπή Διαβούλευσης δεν έγινε σε αυτό υπάρχει ευθύνη της εκτελεστικής επιτροπής την οποία αποτελούσαν οι τρεις αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος.
Ποιοί φρέναραν τις όλες διαδικασίες ; Ποιοί ωφελήθηκαν και εισέπραξαν εκλογικά γραμμάτια ; Ποιό είναι το σημερινό αποτέλεσμα ;

Ανώνυμος είπε...

Αχυρανθρωπος με ολη τη σημασια της λεξης ο προεδρος του δημοτικου συμβουλιου οπότε τι περιμενατε? Ασχετοι"μικροί" και επικινδυνοι ανθρωποι σε θεσεις ευθυνης που οριζουν τη τυχη του νησιου μας. Αυτοι φταινε?

Ανώνυμος είπε...

12 13 ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΣ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ κ. ΜΟΥΡΤΖΗΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΡΘΑ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πειτε στο προεδρο του ΔΣ οτι καλά ειναι τα μεταξωτα βρακια αλλά θελουν και μεταξωτούς κ@λους, αλλιως γινεται κανεις περιγελος.

Ανώνυμος είπε...

Την ευθύνη φέρουν και ο πρώην και ο νυν δήμαρχος αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου.Οταν ένα θέμα για τους χψ λόγους δεν συζητήθηκε συνεννοούνται για το πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα συζητηθεί.Εδω το θέμα έκαιγε όπως και το θέμα του νερού και έτσι την πληρώνουμε εμείς!Αυτό που δεν "ξέρει"ο Αιγινήτης είναι πως αν γίνει καταγγελία στην αποκεντρωμένη διοίκηση θα τα βρουν μπαστούνια!Αλλά κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει!