Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

Είναι γεγονός ότι η χώρα δέχεται εισβολή. Είναι επίσης γεγονός ότι οι πολιτικές ηγεσίες προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για το καλό μας. Υπάρχουν δε και κάποιοι παραστρατημένοι ποιμένες που βλέπουν με καλό μάτι τους εισβολείς. Ευτυχώς, δεν πείθουν κανένα πλην αυτών που είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τα πάντα για τριάκοντα αργύρια.
Θεωρώ, φρόνιμο να γνωρίζουμε ποιο είναι το ποιόν των ανθρώπων που θέλουν να μας επιβάλουν, ποιες είναι οι αξίες τους και ποιος ο τρόπος ζωής τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της 17 -12-2019 (World news daily report) Κούρδοι μαχητές στην Συρία, απελευθέρωσαν σκλάβους του σεξ που κρατούσαν οι μαχητές της ΙΣΙΣ. Πρόκειται για 3000 πρόβατα και 700 κατσίκες που οι μαχητές του ισλαμικού κράτους χρησιμοποιούσαν για τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Η στρατιωτική διοίκηση της  Pasmerga έδωσε συνέντευξη τύπου και μετά κάλεσε τους δημοσιογράφους να επισκεφτούν το ιδιότυπο μπορντέλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ισλαμικό κράτος συνδέεται με την κτηνοβασία αλλά είναι το πρώτο επίσημο και εν ενεργεία μπορντέλο ζώων της ισλαμικής οργάνωσης που απελευθερώνεται. Και άλλα μπορντέλα ζώων έχουν ανακαλυφθεί στην Ράγκα και στην Παλμύρα αλλά τα ζώα είχαν απομακρυνθεί από τους ισλαμιστές.
Οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων εκτιμούν ότι τα ζώα που χρησιμοποιούνται ως σκλάβοι του σεξ είναι μεταξύ 80.000 και 150,000. Η πλειοψηφία είναι αιγοπρόβατα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται λόγος για αγελάδες και κότες.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Hermin Hassan, διοικητή των Κουρδικών δυνάμεων της περιοχής, "τα πρόβατα και οι αίγες ήταν στοιβαγμένα σε ντουζίνες από μικρά δωμάτια γεμάτα με βρόμικα στρώματα, όπου υπήρχαν άδεια μπουκάλια λιπαντικών και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά"
Σύμφωνα με πολίτες τους οποίους  οι ισλαμιστές υποχρέωναν να εργάζονται στο μπορντέλο, κάποια ζώα βιάζονταν καθημερινά από περισσότερους από 100 μαχητές της ΙΣΙΣ.
"Ο χώρος ήταν ο πλέον πολυσύχναστος της περιοχής και δεχόταν καθημερινά περισσότερους από 10.000 μαχητές της ΙΣΙΣ.
Τα απελευθερωμένα ζώα, μεταφέρθηκαν σε περιοχές της Συρίας ελεγχόμενες από τους Κούρδους και θα μοιραστούν στις οικογένειες των νεκρών Κούρδων μαχητών της Pashmerga.
Τα "άλλα ζώα" ή κτηνοβάτες, έρχονται με βάρκες ως "απροστάτευτα ανήλικα" στην χώρα μας όπου οι δήθεν εκπρόσωποι μας προσπαθούν να μας τους φέρουν στις γειτονιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: