Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ?

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος είπε ότι η "κοινοπραξία υδρομεταφορέων" μεταφέρει νερό μέχρι την αντίστοιχη μέρα υπογραφής της σύμβασης 8 Μαίου και κατά συνέπεια το πρόβλημα λύθηκε. Ρίχνετε νερό γεώτρησης στο δίκτυο, ήταν η απάντηση του κ Παναγιώτη Κουκούλη.
"Ποιος το είπε αυτό" ρώτησε ο δήμαρχος.
"Πήρα δείγμα από την βρύση μου δέκα λεπτά πριν φύγω για το δημοτικό συμβούλιο και η αγωγιμότητα ήταν πάνω από 2000 μονάδες" απάντησε ο κ. Κουκούλης.
Παρατηρήσεις
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σύμβαση δεν υπάρχει εφόσον η κοινοπραξία έχει διαλυθεί με την αποχώρηση του ενός εκ των δύο συμβαλλομένων.
Λόγω της αποχώρησής του αποδεσμεύτηκαν τα τρία από τα έξι πλοία που βάση σύμβασης είναι αναγκαία για να καλύψουν τις ανάγκες της Αίγινας.
Ως εκ τούτου, είναι λογικό το μεταφερόμενο νερό από τα πλοία του εναπομείναντα συμβαλλομένου, να μην επαρκούν για να καλυφθούν οι ανάγκες.
Το νερό ΕΥΔΑΠ έχει αγωγιμότητα κάτω από 240 μονάδες.
Η αγωγιμότητα που μέτρησε ο κ Παναγιώτης Κουκούλης και καταγράφηκε στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, ήταν πάνω από 2000 μονάδες . Κατά συνέπεια το νερό δεν είναι ποιότητας ΕΥΔΑΠ και όχι κατάλληλο για την χρήση την οποία πληρώνουν οι καταναλωτές.
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, ή η δημοτική αρχή ρίχνει νερό γεωτρήσεων στο δίκτυο ή η υδροφόρα ΔΕΝ φέρνει νερό ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ευθύνες.
Μέχρι πρόσφατα, πολλοί καταναλωτές προμηθευόντουσαν πόσιμο νερό από την βρύση στην Παναγίτσα και από την βρύση στο Λεόντι. Η υδροφόρα στο λιμάνι της Αίγινας δεν έρχεται πλέον κατά συνέπεια το νερό της βρύσης στην Παναγίτσα είναι αυτό που κυκλοφορεί στο δίκτυο και μετά την διαπίστωση του κ Κουκούλη, ακατάλληλο. Σύμφωνα με ενημέρωση πολιτών, η βρύση στο Λεόντι είναι κλειστή. Η μόνη λύση που έχουν οι πολίτες είναι να προμηθευτούν νερό από το εμπόριο για να πιουν και να μαγειρέψουν.
Συμπεράσματα.
Η δημοτική αρχή σκοπίμως αποκρύπτει την αλήθεια σε σχέση με το νερό που φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών, δεν ενημερώνει τους πολίτες για την κακή ποιότητα του νερού και θέτει την δημόσια υγεία των πολιτών σε κίνδυνο.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΝΙΚΗΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

όταν δυο στελέχη του συνδυασμού σου κύριε Κουκούλη αυτομόλησαν προς τον Ζορμπά και πήραν θέση στον ΔΑΟΑ άκρα του τάφου σιωπή και εσύ και ο λαλίστατος κύριος Δούκας αλλά σας πείραξε η κριτική του κυρίου Λεούση στο τοπικό μέσο και ζητήσατε συγνώμη για κάτι το οποίο δεν σας αφορούσε ας μίλαγε αυτός που προσβλήθηκε άρα σοφά ο Αιγινήτικος σας έστειλε για τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις στα έδρανα της αντιπολίτευσης . Δεν θα χρησιμοποιήσουμε την φράση από προηγούμενο σχόλιο ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ μαζί με το ΑΙΓΑΛΕΩ και την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ γιατί θα θεωρηθεί κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ! Κυρ Κουκούλη μου,οποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα ,τον τρώνε και οι κότες.Κανε υπομονή εχει συνέχεια η επίπτωση της βλακείας των ομόσταυλων σου.
Ο Αλβέρτος το έλεγε για το μέγεθος της βλακείας,πόσο μεγάλη είναι.Σαν το Σύμπαν,ατελείωτη.
Αυτά τα φαινόμενα τα σκοτώνεις μόλις εκδηλονωνται,μετά είναι αργά.Ειναι σαν τις αμυβάδες ,απλώνουν..Παρασιτούν επικίνδυνα .

Ανώνυμος είπε...

"Επικίνδυνο συμβούλιο στην κεφαλή"
Μια γυναίκα μίλησε αντρικά.
"Εδώ θα έπρεπε να είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι και να σας κάναμε μήνυση"
Όλα τα υπόλοιπα είναι για τις απόκριες που έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Νερο να ειναι και ας ειναι οτι να ναι ειπε ο κουτοσυριζαιος στο προηγουμενο σθμβουλιο ρε τι πινουν οι συριζαιοι και δεν μας δινουν

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το λέει αυτό; Το ακούσαμε και αυτό!Όταν ψευδώς λέγατε πως η υδροφόρα δεν ήρθε λόγω καιρικών συνθηκών από πού ερχόταν το νερό; Από ψηλά;Ο νταβας τι είπε στο πόρταλ ;Δεν είπε έριξαν νερό οι γεωτρήσεις και δεν έμεινε η Αίγινα από νερό;Εδώ μέσα διαβάσαμε πως σε σημεία τίς Αίγινας προσθεθηκαν σωληνώσεις και στο ΔΣ ο Γρυπαιος και Μ.Λεουσης αυτό είπαν εσύ Ζορμπά σε άλλο συμβούλιο ήσουν;

Ανώνυμος είπε...

Νεκταριε στο επομενο Συμβουλιο πεστα ολα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλιππα μαλλον εσυ πρεπει να κοιμασαι νωρις και οχι ο μπαρμπα Νικος Γιατι μονο διακοσμητικο στοιχειο εισαι στο ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη μην έχεις σε υπόληψη τους Συριζαίους κανενα κοκαλάι πέτα τους για να γλύψουν μην τα κάνεις όμως ΔΥΟΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
Στο τέλος αν χάσεις τις εκλογές θα σου την κανουν ρωτα και τον ΜΙΜΗ αυτός ξέρει
Μην ξεχνάς την μπηχτη για την Χρυση Αυγή στο ντημπεϊτ αυτοί δεν πιάνονται φίλοι . Ρουσφετι περιμένουν από τον κυρα Αντώνη για αυτό σε γλύφουν

Ανώνυμος είπε...

10:45 μ.μ την ανάρτησή σου δεν θα την σχολιάσω γιατί με υπερβαίνει και ως το το ύφος της και ως προς το περιεχόμενό της. Φιλική συμβουλή, κάνε μια εξέταση μήπως πάσχεις από μαλάκυνση εγκεφάλου. Τώρα στα δικά σας : Ρε μπαγάσηδες Αιγινήτες, ήταν και είναι φανερό, ότι με το που θα δείτε καραγκιόζηδες ψοφάτε να τους δίνετε εξουσία. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

12:37 καραγκιοζηδες υπαρχουν παντού και στους Αιγινήτες αλλά και στους ξενωκαρφητες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πάσχουν για το καλό της Αίγινας και ένα ωραίο πρωί εξαφανίζονται σαν τον Παναγιώτη τη Γιώτα και άλλα καλά παιδιά !!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιωργο μου, εδω ολο το νησι εχει ναυαγησει, μονο οι περγκολες νομιζουν καποιοι οτι ναυαγησαν...

Ανώνυμος είπε...

12:37 εσένα οι μπαγασηδες οι Αιγινητες σε έβαλαν στα έδρανα 2 φορές της αντιπολιτευσης φυσικά

Ανώνυμος είπε...

6:06 Με μπερδεψες.......με άλλον.....
Είμαι ένας απλός ψηφοφόρος που βλέπει.....ακούει....και κρίνει....

Ανώνυμος είπε...

9:41 π.μ. και ο δημοτικός σύμβουλος απλός ψηφοφόρος είναι .Μάλιστα τώρα με τον Κλεισθένη ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης είναι απλός ψηφοφόρος χωρίς να μετράει η ψήφος του. Όσο για την μαλάκυνση γιάτρεψε μας και μην ανησυχείς οι υπηρεσίες σου θα πληρωθούν με το αζημίωτο.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε 1:52 μακάρι να είχα δίπλωμα ιατρικής να σε γιατρευα αλλά μου φαίνεται πασχεις από ανίατη ασθενεια

Ανώνυμος είπε...

2:44 μ.μ. Διάλεξε τι ειναι ανίατη, μαλακυνση, αυτοανοσο κανε εσύ την γνωμάτευση και εδω ειμαστε να σε πληρώσουμε αδρά και που σαι αν είσαι καλός εμείς θα σε διαφημισουμε τσάμπα