Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

BREXIT vs ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Ως μοιραίο χτύπημα κατά της παγκοσμιοποίησης μπορεί να θεωρηθεί το BREXIT. Το Ηνωμένο βασίλειο αποχώρησε επίσημα σήμερα. Ενδέχεται να ακολουθήσουν. Η Δανία η οποία προβληματίζεται για τους ίδιους λόγους με την Βρετανία. Η Ουγγαρία απαλλάχτηκε από τα δεσμά της Σοβιετικής Ένωσης και δυσανασχετεί να διοικείται από τις Βρυξέλλες. Η αλλαγή δυνάστη δεν είναι αποδεχτή. Η Ιταλία επίσης βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική θέση καθώς οι Ιταλοί θεωρούν ότι σηκώνουν δυσβάστακτα βάρη προς όφελος της Γερμανίας. Από την όλη ιστορία η μόνη ωφελημένη είναι η Γερμανία.
Στην άλλη άκρη του ατλαντικού, η ελπίδα, της παγκοσμιοποίησης, η Χίλαρι Κλίντον, έχασε. Παρά  τις κραυγές απελπισίας των νιφάδων της αριστεράς, το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης ανατράπηκε.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πήρε στο λαιμό του την famous grouse;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πήρε στο λαιμό του την famous grouse;

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω να γίνονται και νέες τροπολογίες ειδικά για την famous grouse.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Κλίντον είναι αριστερά, της οποίας τέκνον είναι η παγκοσμιοποίηση!!! Μετά απ' αυτό, κόβεις το αριστερό σου ...αυτί, για να 'σαι ήσυχος!!!

Ανώνυμος είπε...

6,02 κόψε και τα δύο για να ακούς καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Οι πέργκολες στην Πέρδικα είναι νόμιμες; Εκεί γιατί δεν έγινε αυτοψία μηπως γιατί ο Σ..... Τρώει τσάμπα και παίρνει το χαρτζηλικι του

Ανώνυμος είπε...

κ. 8:42
Σε σας απευθυνόταν ο 6:02, όχι στον εαυτό του!

Ανώνυμος είπε...

6,57 ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω