Για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στην αλήθεια
Το blog και ο διαχειριστής του σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο των σχολίων.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

madonna "future" . ΣΥΜΠΤΩΣΗ ή ΠΡΟΓΝΩΣΗ

18 Μαίου 2019. Γιουροβίσιον.Η ερμηνεία του 'Future" ξεκίνησε με την Μαντόνα να τραγουδάει περικυκλωμένη από χορευτές σε μάσκες αερίων, ενώ μετά έρχεται και ο Quavo. Στο τέλος της παράστασης οι χορευτές αφαιρούν τις μάσκες, κρατούν τα χέρια τους ανά δυάδα, περπατούν στην κορυφή της σκηνής και πηδούν από εκεί, σαν να αυτοκτονούν.
Η διφορούμενη εμφάνιση συνέχισε να δημιουργεί διαμάχες και στις αρχές του 2020, στη μέση της πανδημία του κορονοϊού. Η εμφάνιση έγινε ξανά viral, δημιουργώντας θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από YouTubers, για το πώς η Μαντόνα προέβλεψε τι πρόκειται να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα μισό χρόνο μετά τη Eurovision, καθώς και την ίδια την πανδημία. Η θεωρίες ήταν βασισμένες στις μάσκες αερίων, την κορόνα που φόραγε η Μαντόνα, τους χορευτές οι οποίοι «πεθαίνουν» από τις φλόγες, την πυραμίδα από τον παντεπόπτη οφθαλμό, τους πεσιμιστικούς στίχους του "Future" και τον προφορικό λόγο του "Dark Ballet

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικολάκης μία χαρά τα μαζεύει τα σκουπίδια δεν αφήνει Κόκκαλα Νικολάκη συνέχισε Καλά το πας είσαι ο καλύτερος όλων

Ανώνυμος είπε...

Το ΥΓ της επιστολής του ΚΥ Νεκταρίου Πανταζή μου άρεσε ειδικά εκεί που λέει :
"Να μην περιοριστούν μόνο σε ψηφοφόρους σας αλλά να διευρυνθούν πέραν ιδεολογικής και παραταξιακης σκοπιάς "
Ξέρει ο Κος Νεκτάριος Πανταζής από αξιοκρατία άλλωστε ήταν ο πρώτος στο δήμο που μπήκε με τον ΑΣΕΠ επί δημαρχίας Γιαννούλη !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.24 σου διαφευγει μαλλον οτι ο νομος ΑΣΕΠ εγινε το 1994 και ο Γιαννούλης ηταν δήμαρχος εως το 1985. Πώς δηλαδη μπηκε επι Γιαννούλη με το νομο ΑΣΕΠ? Για ξαναριχτα...

Ανώνυμος είπε...

10:18 Εγώ ξέρω πότε έγινε ο ΑΣΕΠ ξέρω τη σπούδασε ο ΚΥ Πανταζής ξέρω πως μπήκε στον δήμο και μας μιλάει τώρα για αξιοκρατικές διαδικασίες
Εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποτέ κάποιος μιλάει σοβαρά και πότε όχι
γι αυτό ασε τη μαγκια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:24, 7:07 Όταν αναφέρεσαι σε σοβαρά θέματα, νομίζω πως οφείλεις να είσαι περισσότερο ενημερωμένος. Αν είσαι νέος δικαιολογημένος, λόγω άγνοιας. Αν όμως είσαι παλιός, κάτι σου διαφεύγει.
Όποιος κι αν είσαι λοιπόν, πήγαινε στα αρχεία του Δήμου να δεις πόσοι ήταν υποψήφιοι για επόπτες καθαριότητας το 1984 και τι προσόντα είχαν. Σου θυμίζω ό,τι τα χρόνια εκείνα όποιος είχε απολυτήριο εξαταξίου γυμνασίου και ήθελε να μπει στο δημόσιο ήταν αρκετά εύκολο. Δεν ήταν όπως σήμερα που χρειάζεται μεταπτυχιακό, διδακτορικό, παιδιά και 2-3 ξένες γλώσσες.
Αν πας λοιπόν, θα δεις πως είχα ένα πτυχίο παραπάνω από τους τρεις συνυποψηφίους μου. Οι υπόλοιποι δεν είχαν απολυτήριο γυμνασίου (εξαταξίου εννοώ, δηλαδή σημερινό λύκειο). Θυμάμαι ο,τι οι δύο από τους τρεις διορίστηκαν την επόμενη χρονιά σε θέσεις του Δημοσίου. Επίσης θα δεις πως στην πρόσληψή μου έγινε ένσταση από μέλος της τοπικής του ΠΑΣΟΚ λόγω του ότι ένας υποψήφιος ήταν συγγενής του. Η οποία βέβαια απορρίφθηκε για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.
Αλλά όπως και να έμπαινα, σημασία για μένα μετά από τόσα χρόνια έχει ό,τι στη θητεία μου στο Δήμο 32 χρόνια, δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ήμουν αντάξιος των καθηκόντων μου και με το παραπάνω....

Και αφού την έφερες την κουβέντα, θα σου πω ακριβώς για να τελειώνουμε.
Όσοι με ξέρουν από παλιά, γνωρίζουν πως δεν ξεκίνησα να εργάζομαι από όταν διορίστηκα στον Δήμο. Αλλά από 8 χρονών. Και γνωρίζουν και που εργαζόμουν. Δούλεψα σύνολο, περίπου 52 χρόνια. Το δε πτυχίο, που έκανε τη διαφορά να διοριστώ, το πήρα δουλεύοντας το πρωί στη ΔΕΗ ως συμβασιούχος, μεσημέρι-απόγευμα Πειραιά στη σχολή και το βράδυ που γύριζα Αίγινα δουλειά στον Λέκκα, Οινόη, Αλεξάντερ και άλλα.
Άρα όπως καταλαβαίνεις «φίλε μου» είχα την ικανότητα και τη γνώση να κάνω πολύ πιο κερδοφόρα πράγματα επαγγελματικά από το αν μπω στο Δημόσιο.
Απλά το επέλεξα επειδή νύχτα και οικογένεια, δεν πάνε μαζί.
Τώρα από αυτά ό,τι κατάλαβες....Άσχολήσου τώρα με κάποιον άλλον να περάσει η ώρα σας, εγώ δεν είμαι φαν του διαδικτύου, έτυχε φίλος να μου το πει και απάντησα.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απ' ότι θυμάμαι το 84 δεν αρκούσε το χαρτί του εξατάξιου γυμνασίου για να μπεις στο δημόσιο
Αν δεν ησουνα γραμμένος στην κλαδική του ΠΑΣΟΚ ( αφισσοκολητης ) δημόσιο δεν έβλεπες
Βλέπε σχετικά : ΙΚΑ εφορία Δήμος κέντρο υγείας
Δεν ήταν δα και τόσο αξιοκρατικό το σύστημα όσο θέλετε να το παρουσιάζεται
Εμείς που ζούμε !!!!!!!!!
Και βέβαια κανένας δεν αμφισβητει της ικανότητες των συγκεκριμένων υπαλλήλων
Πλην όμως μπάρμπα στην Κορώνη είχανε όπως και να το κανουμε

Ανώνυμος είπε...

9,17 βλέπω πως υπάρχει μία εμμονή προς το πρόσωπο του κυρίου Πανταζή σε ενημερώνω πόσο ο κύριος Πανταζής που δεν υπήρξε μέλος κάποιας κλαδικής μπορούν να το βεβαιώσουν τα στελέχη της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ Καλό είναι να μη συνεχίζεις να γράφεις για το συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί εκτίθεσαι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν οι εμπαθης τα παραβλέπουν

Ανώνυμος είπε...

9:17 σου λέει για ένα παραπάνω πτυχίο πως είχε ο άνθρωπος από τους συνυποψηφίους του κι εσύ λες άλλα. Χώρια πως είσαι εμπαθής δεν διαβάζεις μάλλον μια απάντηση που σου έδωσε επώνυμα ο άνθρωπος σου ειπα ψάξτα και βρες τα και εσύ συνεχίζεις τα δικά σου για συστήματα και πράσσειν άλογα, για να λαϊκίσεις με κάτι που γενικευτικά ακούγεται ωραίο μόνο που στο ειδικό, μάλλον το παραμύθι δεν έχει δράκο γιατί ο Νεκτάριος αποκλείεται να έβγαινε επώνυμα να σου δώσει στοιχεία αν δεν ίσχυαν.